Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4013 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אנשי טרייד אין של פירמה גדולה המייבאת כלי רכב לארץ מתנהגים כמו רוכלים בשוק ופוגעים בשמה הטוב של של יבואנית הרכב המכובדת השקיעה און רב ביחסי ציבור.

אנוכי בעל מכון בדיקות בבאר שבע כבר התרגלתי שאנשי המכירות של טרייד אין בשם הפירמה הזו לא ממליצים עלינו ומתלכלכים עלינו באומרם ללקוח שלהם "לך לכל המכונים פרט ל-X " , היום הייתה חריגה משמעותית הפוגעת בשמה הטוב של הפירמה.

לקוח החליט לבדוק רכב במכון שלי בניגוד להמלצות של אנשי המכירות של הפירמה הגדולה,

בדקתי לו את הרכב, הוא רכש את הרכב ולאחר מספר ימים חזר למכון הבדיקה עם בקשה לבדוק את הסיבה לנקישה בזמן לחיצה על דוושת הדלק בזמן נסיעה. נסעתי עם הרכב והבעיה שמצאתי ברכב היא "החלקה" בגיר , אמרתי ללקוח שהמכון לא נותן אחריות על גיר אוטומטי ועליו להפעיל את האחריות של הטרייד-אין הנותנת באופן מוצהר 3 חודשים אחריות על הגיר האוטומטי.

הלקוח נכנס למגרש הטרייד-אין והודיע להם שיש בעיה בגיר , הם נפנפו אותו מהמגרש ושלחו אותו אלי.

התקשרתי לאנשי המכירות ואמרתי להם שבזמן הבדיקה לא הייתה בעיה ורק עכשו היא נוצרה. התחילו לצעוק עלי באומרם שאני בורח מאחריות.

תאמינו לי שסוחר קטן מהשורה מגלה יותר אחריות ומעניק יותר כבוד ללקוח שלו מאשר אנשי פירמה גדולה שיכולים רק לקלקל את שמה הטוב. אוי לעובדים שכך דואגים למקום העבודה שלהם ומסכנים הלקוחות הנופלים ברשתם של אלה !!.

עריכה אחרונה על ידי barzelay

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ברגע שהוא ציין שמדובר בחברת טרייד-אין שגם מייבאת בעצמה כלי רכב,

די ברור לכולם במי מדובר.

רמז: יש עליהם עוד שרשור שנפתח ממש לאחרונה...

פורסם

לא הבנתי איך הם יכולים לשלוח את הקונה המאושר אליך אם בפירוש כתוב שאתה לא נותן אחראיות על גיר והם כן?

מה זה משנה מה היה בזמן הבדיקה? מאיזו אחראיות אתה בורח? מזאת שאתה לא נותן במוצהר?

יום טוב גם לך

פורסם

סליחה אבל המשפט "

שהמכון לא נותן אחריות על גיר אוטומטי" מרתיח בטירוף.

לא רואה שום הבדל מ"סוחר קטן מהשורה" שמסיר מעצמו אחריות.

כולי תקווה שהעניין יפתר לשביעות רצונות של הלקוח, בין אם זה כ"מחווה של רצון טוב" או בין כותלי בית המשפט.

פורסם

לדעתי המכון שלך כשל בבדיקת של התיבה ועלייך להגיע לעמק השווה עם הלקוח. זה נשמע מוזר שאחרי 3 ימים שהרכב נבדק אצלך במכון פתאום התגלתה תקלה.

למה לקוחות משלמים 450-500 שקלים למכון הבדיקה ?! בדיוק בשביל קבלת תמונה ברורה של מצב הרכב ואחריות גם על מכלולים כמו תיבה הילוכים.

איזה כייף לי :)

פורסם
לדעתי המכון שלך כשל בבדיקת של התיבה ועלייך להגיע לעמק השווה עם הלקוח. זה נשמע מוזר שאחרי 3 ימים שהרכב נבדק אצלך במכון פתאום התגלתה תקלה.

למה לקוחות משלמים 450-500 שקלים למכון הבדיקה ?! בדיוק בשביל קבלת תמונה ברורה של מצב הרכב ואחריות גם על מכלולים כמו תיבה הילוכים.

לא תמיד יש סימנים מוקדמים וגם אם ישנם, זה יכול להיות לפעמים עניין של יום או שנה ושנתיים.

פורסם (נערך)
סליחה אבל המשפט "

שהמכון לא נותן אחריות על גיר אוטומטי" מרתיח בטירוף.

לא רואה שום הבדל מ"סוחר קטן מהשורה" שמסיר מעצמו אחריות.

כולי תקווה שהעניין יפתר לשביעות רצונות של הלקוח, בין אם זה כ"מחווה של רצון טוב" או בין כותלי בית המשפט.

בבדיקה שאני מבצע אני סורק את כל המחשבים של הרכב כולל של הגיר והממצאים היו שאין תקלות , כמו כן אני מבצע נסיעת מבחן ולא הייתה שום בעיה בגיר, רק אחרי 4 ימים הופיעה התקלה בגיר , מה רצית שארשום בעיה בגיר שאיננה או להגיד בפירוש שהמכון לא יכול לתת חיזוי מתי תופיע תקלה או בעיה בגיר לכן אין אחריות ?. נניח שנורת אור ראשי נבדקה שהיא האירה ולאחר יום אחד הנורה נשרפה ....האם ניתן לחזות זאת מראש ? כך גם תיבת הילוכים אוטומטית מתנהגת כמו נורה היום היא פועלת כראוי ומחר היא יכולה להתקלקל.....בל תשכח מכון בדיקה איננו חברת ביטוח ? . מכון בדיקה צריך לגלות תקלות עכשוויות (present) ולא בעיות עתידיות.

עריכה אחרונה על ידי barzelay

פורסם
לא כל כך מובנת מטרת השרשור,

אבל תודה שאתה משתף אותנו, יותר לעולם לא אקנה מפירמה גדולה...

:roll:

מטרת השירשור באה להראות את החוצפה וחוסר ההוגנות כלפי לקוח ששילם עבור רכב עשרות אלפי שקלים ובורחים מאחריות הכתובה בחוזה המכירה של פירמה מכובדת .

פורסם

לא מבין מה זה משנה בכלל אם מכון הבדיקה עלה על התקלה או לא.

בדיקה היא שירות.

הלקוח קנה רכב וקיבלת עליו אחריות. כעת הוא רוצה לממש את האחריות, למה שולחים אותו למכון?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

. בבדיקה של הרכב לא היו תקלות בגיר . הגיר נבדק עם סורק תקלות חדיש ומדוייק כמו כן הרכב נבדק בנסיעה ולא הייתה החלקה בגיר ולא הייתה בעיה אלקטרונית וחשמלית בגיר . האם לרשום גיר לא תקין ??? לכיסוי תחת או לכתוב את המגבלות של הבדיקה , שיהיה ברור לא ניתן לחזות מראש התנהגות של תיבת הילוכים ממוחשבת הבוחן הוא לא קוסם ולא נביא...פשוט לא ניתן לדעת כמה זמן הגיר יתפקד טוב. המוכר הוא גבה כסף עבור הרכב והוא אחראי על תקינות הרכב למשך הזמן הרשום בחוזה המכירה.

פורסם

היה לי מקרה שבדקתי רכב עם תיבת הילוכים אוטומטית , הלקוח התעקש לנסוע איתי ברכב , יצאתי מהליפט ברברס יחד עם מהלקוח , נסענו יחד לנסיעת המבחן , ביצעתי רברסים ופניות לבדיקת מכללי הרכב והכל היה כשר ותקין , סיימתי את הבדיקה ישבתי עם הלקוח לסיכום הבדיקה , הלקוח יצא עם הרכב נסע לתדלק, בתחנת הדלק הוארצה לנסיע אחורה עם הרכב ולא היה רברס.

מה לדעתכם ? האם המכון אשם ?. בבקשה ,אני רוצה לשמוע אותכם.

פורסם
לא מבין מה זה משנה בכלל אם מכון הבדיקה עלה על התקלה או לא.

בדיקה היא שירות.

הלקוח קנה רכב וקיבלת עליו אחריות. כעת הוא רוצה לממש את האחריות, למה שולחים אותו למכון?

.

הם רוצים להפיל את האחריות על המכון. הבעיה שהתנהגות זו לא מתאימה לפירמה שמשקיעה כסף רב ליחסי ציבור ועובדים זוטרים מקלקלים להם את השם. מי שמכר את המוצר זה הם ולא אני. נכון אני בדקתי אותו , בזמן הבדיקה לא הייתה בעיה בגיר. הבעיה הופיעה לאחר 3 ימים .

• תוכן חדש...