Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התאמת שנאי למוצר חשמלי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3987 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המוצר הוא שואב לרכב , מתח אמריקאי.

חיברתי לשנאי ראשון המנוע הסתובב לאט, חיברתי לשנאי שמופיע בצילום הסתובב יותר מהר.

השאלה שלי האם השנאי שמופיע פה הוא בסדר או שאפשר לשים משהו אחר (האם קיים שנאי שנותן עוצמה יותר גדולה?), כי נדמה לי שעדיין המנוע לא נמצא בשיא עוצמתו.

חשמל 1.jpgחשמל.jpg

פורסם

אתה צריך שנאי של 1000-750VA

שנאי של 65 VA הוא בדיחה וסיכוי טוב שישרף

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

ברור 12345

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

כן,

לדעתי אין הצדקה כלכלית לקנות כזה שנאי שעולה יותר מהשואב

יש שנאים אלקטרונים זולים

לדעתי שווה לנסות

http://www.ebay.com/itm/1600W-220-110V-FOREIGN-VOLTAGE-POWER-ADAPTER-STEP-DOWN-TRANSFORMER-CONVERTER-KIT-/171838546144?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item28026020e0

פורסם (נערך)

לדעתי זה לא יקר. עליך להבין כמה עובדות:

מה שאתה מראה הם שנאים ממש, סליל חוטי נחושת ראשוני דק המלופף על ליבה מברזל מתמגנט ומעליה סליל נוסף של המשני בשנאי.

יש לך ליבה הבנויה משכבות דקות של ברזל והמבודדות זו מזו ומעליה 2 סלילים בעוביים שונים המצריכים לא מעט עבודה ידנית, שלא לדבר על מחירי הברזל ובמיוחד הנחושת.

זהו שנאי קלסי - יציב, מאריך ימים (גם 40 שנה ויותר זה לא מילה גסה לשנאי איכותי, תוכל להורישו לנכדים שלך), בעל הגנה מובנית - בעומס יתר במוצא השטף המגנטי בליבה מגיע לרוויה וזהו סוג מובנה של הגנה. קל לחוש כשהוא מתחמם מדי ואז אתה יודע שהגזמת בעומס ומפסיק עד שהשנאי מתקרר מעט וחוץ מזה הוא לא משהו שתניח על ריפוד ובכך אתה נמנע מדליקה שהכישופים האלקטרוניים המודרניים יוצרים לעיתים. בקיצור, קלסיקה.

המוצר האחר שהציגו לך (מאיביי) הוא ספק ממותג מודרני המכיל רכיבים שאמינותם לא ידועה ובממוצע הערכים הנקובים שלו מוגזמים שלא לומר הזויים.

אז כן, הוא זול ואולי ישרת אותך אבל אמינותו מוטלת בספק והוא חשוף לסכנת הצתה עם יושאר לעבוד על אריג או כל חומר דליק אחר. הוא גם קל בהרבה, אז לא תוכל לפתח שרירי זרוע בשימוש איתו.

לגבי מהירות שואב האבק, מוצר אמריקאי הפועל במתח רשת צריך 60 הרץ והתדר בארץ הוא 50 הרץ כך שכנראה השואב לא יפתח מהירות תקינה גם כשתשתמש בשנאי קלסי.

יוסי

עריכה אחרונה על ידי yosi05
פורסם

מצטרף לדעתו של יוסי.

חידוד קטן- לשנאים שממירים 220-110 אין סליל ראשוני ומשני, אלא סליל אחד. אלו שנאים מסוג auto transformer, כפועל יוצא אין הפרדה גלוונית בין הכניסה ליציאה, כמות הנחושת והברזל פחותה בהרבה משנאי רגיל לאותו הספק, ובהתאם גם המחיר מופחת.

פורסם

תודה על ההסבר המפורט, צריכים להעביר הלאה שילמדו אני מניח שהרבה אנשים לא יודעים את ההבדלים. (לנעוץ)

החכמתי.

פורסם

בשביל שימוש של מספר דקות כל שבוע שבועיים האלקטרוני עושה את העבודה.

יש לי אחד בן 15 שמשמש אותי לגרילר חשמלי אמריקאי.

לגבי תדר העבודה של המנוע, אכן המהירות מושפעת מהתדר, לא יודע לומר לך עד כמה זה משנה.

פורסם (נערך)
יש לי אחד בן 15 שמשמש אותי לגרילר חשמלי אמריקאי.

לגבי תדר העבודה של המנוע, אכן המהירות מושפעת מהתדר, לא יודע לומר לך עד כמה זה משנה.

ציוד אלקטרוני בן 15 אינו קריטריון לזבל מודרני. יש לי (כמשהו שאני נוצר) טלביזיה של שארפ שבזמנו עבדה הרבה ושמעולם לא קרסה או התקלקלה למעט מתג ההדלקה שלה (אין שלט). היא בת 31 שנה כמדומני. מישהו מאמין שאיזושהי מודרנית תשרוד ככה?

כן, הטכנולוגיה מעולם אחר אבל זה רק מדגים שהמקובל היום שונה ממה שהיה מקובל בעבר.

לגבי תדר העבודה, לו היה מדובר במנוע תלת פזי התדר הנמוך בארץ היה מפחית בקרוב גבוה 20% ממהירות השואב והיות ומדובר במכונה צנטרפוגלית הפסדי השאיבה היו גבוהים משמעותית מאותם 20%.

היות וכנראה המנוע הוא חד פזי, אם הוא מצויד בקבל עבודה ניתן לרמות קצת ע"י הגדלת ערך הקבל ואז ניתן לקבל פיצוי מסוים לגבי המהירות. אם תבחר לעשות זאת אל תגזים, נניח עד 20% קבל יותר גדול ותעקוב אחרי מנוע השואב שאינו מתחמם - תריח אותו כי אין לך גישה לליפופים.

אם למנוע יש פחמים ואין לו קבל עבודה לא חושב שתוכל להגביר מהירות.

יוסי

עריכה אחרונה על ידי yosi05
פורסם

עוד מעט יהיה שנאי וירטואלי, או שבאיזה פורום בחו"ל ימליצו על השראה מחשבתית.

רק לעשות ילדים זה קל, כי אמא טבע דאגה לזה וגם שם אם משהו בשרשרת לקוי אז יש בעיות.

האיש שאל אז קיבל תשובה. לא טוב, לא כסף.

הטוב ביותר להבטיח ניסים ולהתעלם מעובדות ומקשיים, לא לאלתר ולא לחשוב.

יאללה, ערב טוב.

• תוכן חדש...