Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4018 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכוונה לקוץ מעץ קוצני שחדר פנימה.

מי הרופא המתאים ביותר לביצוע פעולה כירורגית קטנה של הוצאת קוץ עמוק מהזרוע (כזה שכבר לא רואים מבחוץ)?

כירורג כללי, פלסטיקאי או אורתופד?

פורסם

גבר גבר מוציא את זה עם השיניים!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

כבר עשיתי את כל זה אבל זה עמוק מידיי וגם עבר מספיק זמן כדי שיתאחה מסביב אז דרושה חפירה עמוקה יותר... ע"ע חילוץ מברז שבור :-)

פורסם

אז תמיד אפשר לעבור לארוזיה ולאדות אותו עם מלחם.

וברצינות, אם הוא לא יצר זיהום שדחף אותו החוצה והוא לא מפריע אז למה להוציא?

לי יש חתיכת מחט באורך של כסנטימטר ששוכבת ליד העצם בכף הרגל מגיל 14 (נשברה בפנים כחצי מחט אבל בניתוח ששלפו איתה הם שברו אותה והשאירו חתיכה) ואני חי איתה יופי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
אתה מתכוון לטרמ

האמת שלא, התכוונתי לקופה שלו. רק שכחתי שיום שישי היום וכבר אחה"צ. בכל זאת, אם הוא לקוח של כללית, שיתקשר *2700 ויפנו אותו למיון.

במרפאות מקצועיות יש גם מר"מ, אך לדעתי אין שם כירורגים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

בחלק מהמר"מ יש כירורגים ואורתופדים, אבל היום יום ששי אחה"צ והם סגורים.

אאל"ט בחלק ממרפאות הלילה (למשל ביקורופא או בטרם) יש אורתופדים, השאלה היא האם יש להם הזמן והכלים הדרושים לביצוע הפעולה.

ולא לשכוח חיסון נגד טטנס אם אינם מחוסן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
החזרת אותי לימי השירות הצבאי שאחרי שבועות שטח הייתי מגיע הביתה, שם את הסקלפל מעל האש ומתחיל להוציא קוצים עצמאית.

איכשהו דברים מתכתיים על האש מזכירים לי משהו אחר (כזה שמחממים בכפית עם מצית, ומזריקים לוריד אחר כך) :roll:

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
שם את הסקלפל מעל האש...

פעולה נשית

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

דם של גבר אמיתי מחסל חיידקים טוב יותר מאש ;)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

תחשוב על זה במונחים של גבר ואשה

כירוג=גבר: רואה בעיה, רואה פתרון, הדרך לא מעניינת והתוצאה החשובה היא שזה בחוץ.

פלסטיקאי=אשה: רואה בעיה, רואה פתרון, חושב על כל ההשלכות של הדרך, מוצא את הדרך הטובה ביותר שזה ייצא החוצה, מבלי להשאיר סימני צלקת של וטרינר מתחיל...

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

• תוכן חדש...