Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4014 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פתחתי לפני כמה ימים את השרשור הזה: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?572918-%D7%99%D7%99%D7%A2%D7%95%D7%A5-%D7%9C%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%A8%D7%90%D7%A9%D7%95%D7%9F-%D7%91%D7%9E%D7%97%D7%99%D7%A8-%D7%A9%D7%9C-%D7%91%D7%99%D7%9F-25-%D7%9C-30-%D7%90%D7%9C%D7%A3-%D7%A9-quot-%D7%97

הגעתי למסקנה שכל אחת מהאופציות לעיל (פג'ו 308, שברולט קרוז או פיאט) נראות טוב, נמצאות בתקציב (30-35K) וטרם הזדקנו.

האמת? אין לי הרבה ידע על הרכבים הללו פרט לנתונים טכנים, "על הנייר". ורציתי לדעת אם תוכלו באמצעות הידע שלכם לעזור לי להכריע את הכף. כלומר, לא הייתי רוצה המלצות לרכבים אחרים אלא פשוט לבחון אילו מבין השלושה ידועה יותר באמינות, חסכוניות והתנהגות.

תודה מראש. :wink:

פורסם

מהשלושה הייתי בוחר בקרוז, תוכל לקנות אותה במחיר יותר נמוך ממה שציינת.

דלק עושה 1 ל10, התנהגות כביש מכוילת לנוחות, רכב מאוד נוח.

פורסם

בהנחה שכל הרכבים טופלו כראוי לדעתי פיאט תהיה הכי אמינה והכי זולה לתחזוקה שוטפת.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

הקרוז לא ממש חסכונית ומאוד כבדה, ה-308 לא ממש אמינה.

הפיאט חסכונית ואמינה.

+1 לפיאט.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מן העולה מהתגובות הפיג'ו בכלל לא אופציה, יש סיבה מיוחדת? או שזאת סטיגמה ארצי-ישראלית?

פורסם

הייתי מאוד רוצה להמליץ על הקרוז אך צריכת הדלק פשוט מחרידה. 1 ל 10 נשמע אופטימי מדי.

אבל, במחיר הזה אתה מקבל אוטו בטיחותי מאוד, יציב מאוד על הכביש ובנוסף נראה מפנק מבפנים ונוח. אך ראוי לציין שהגיר מפגר ברמות שלא נתקלתי בהם לפני זה, פשוט מסרס את האוטו.

פורסם
מנוע מאוד בעייתי וגיר מיושן, הקרוז רכב סביר בשנת 09-10,ושופר מאוד בשנת 11,כאשר טופלה הבעיה עצלות יתא

קרוז משנת 2011 לא תיכנס בתקציב. בהנחה שמדובר בשנתון נמוך יותר, לא היית ממליץ עליה?

הייתי מאוד רוצה להמליץ על הקרוז אך צריכת הדלק פשוט מחרידה. 1 ל 10 נשמע אופטימי מדי.

אבל, במחיר הזה אתה מקבל אוטו בטיחותי מאוד, יציב מאוד על הכביש ובנוסף נראה מפנק מבפנים ונוח. אך ראוי לציין שהגיר מפגר ברמות שלא נתקלתי בהם לפני זה, פשוט מסרס את האוטו.

אם כך, על איזו מכונית כן היית ממליץ?

פורסם

טוב אם הפיג'ו ירדה מן הפרק ונתמקד רק באיבו למול הקרוז:

בנוגע לעצלנות של הקרוז - מנתונים יבשים היא אמורה להיות זריזה מהאיבו, לא כך?

בנוגע לחסכנות של האיבו - האם ההבדל בתחזוקה יהיה משמעותי בהשוואה לקרוז?

פורסם

בהילוכים ראשונים הקרוז ממש לא זריזה. הייתי אומר ממש איטית ו"נתקעת" ביציאה מהמקום. תחשוב על זה שהגיר מתחיל לעלות להילוכים שני ושלישי כבר במהירות מאוד נמוכה, זה ממש מורגש ומכביד על האוטו.

בנסיעה בכביש מהיר היא מצויינת, יציבה וזריזה בתגובה שלה.

פורסם

צריכת הדלק של הקרוז תהיה גבוהה בעשרות אחוזים מזו של האיבו. התקונים והחלפים יהיו די זולים בשני המקרים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...