Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4009 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם תטוסו שוב באמת לאזור של צפון גרמניה, אז באמת שווה לבקר שוב ביוטלנד. בזמנו, כשהייתי שם, ישנו בכלל ליד פלסינבורג בגרמניה, ונסענו ליוטלנד איזה יום - יומיים.

אגב, מה שהפתיע אותי ממש בדנמרק, בהתחשב בזה שמדובר במדינה עם רמת חיים גבוהה מאוד, זה שלא ראיתי כמעט בכלל מכוניות על בכבישים. גם בשוודיה זה קצת ככה, וזה גם מפתיע. אין את כל מבחר האקזוטיות או סתם אפילו רכבים כמו פרארי, שרואים בדרום גרמניה או שוויץ, לדוגמא.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)

הדנים נוסעים במכוניות קונבנציונאליות, ויש להם תחבורה ציבורית לא רעה (אם כי נתקלתי גם בשירות אוטובוסים בתדירות נמוכה) - ויקרה מאד.

אל תשכח שמדובר במדינה בשטח של הולנד, אבל שליש ממספר התושבים, וזה, יחד עם השימוש הרב בתח"צ ובאופניים מדלל את התנועה בכבישים.

אני מניח - אם כי לא יודע - שיש בעם הזה איזו צניעות. למרות עושרו הרב של בית המלוכה (מתבטא באוצרות המוצגים לציבור בכל הארמונות) קראתי באיה מקום שהמלכה טסה בטיסות סדירות ויושבת במחלקה הראשונה ליד נוסעים "רגילים" במחלקה זו.

מצד שני נתקלתי בכמה מכוניות קלאסיות מרשימות ביותר, כולל כאלה שגררו קראואנים בכביש המהיר.

והנה דוגמא של המוסך המלכותי, כולל הרולס על הליפט:

1 (480x640).jpg2 (640x480).jpg3 (640x480).jpg

וחניון אופניים ליד תחנת הרכבת המרכזית של קופנהאגן:

4 (640x480).jpg5 (640x480).jpg

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...