Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פזו 306 גיר חורק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4028 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב ידני עם 200,000 ק"מ , כשאני מכניס הילוך 2 וגם בהילוך 3 יש רעש של חריקה בגיר , ההילוכים עצמם נכנסים ללא קושי.

החלפתי שמן חדש והרעש עדין קיים אך פחות .

הוחלף קלאצ לפני שנה.

האם אני יכול לסחוב עוד עם הרכב או שהגיר סיים את חיו?

עוד שאלה קטנה

הלוח של הק"מ (צג דיגטלי ) נתקע לפעמים מעצמו , האם זה הכבל משוחרר או שהשעון עושה את הבעיה?

audi - מדברת אל השכל שלך

פורסם

אם החלפת שמן לשמן מקורי של פיז'ו לא תעזור, צריך להחליף סינכרונים - זה מנגנון בגיר שדואג להתאמת מהירויות בעת שילוב ובמקרה שלך הוא לא עובד טוב. זה דורש פירוק גיר מהרכב, פתיחת גיר והחלפת החלקים הבלויים, סיפור לא זול.

אפשר לנסות למצוא גיר אחר מפירוק, אין בטחון שהיה במצב טוב יותר משלך.

אני ממש לא אוהב לכתוב את זה אבל כן...את התקלה הזו אפשר למשוך די הרבה זמן, תלמד להעביר בעדינות או לתת השהיה של שניה-שתיים בניוטרל בין שני לשלישי.

אפשר למנוע את הרעש לגמרי אם מעבירים תוך שימוש בשיטת דאבל קלאץ':

בהחלפה למעלה: הוצאה מראשון לניוטרל, שחרור מצמד. מיד לחיצה על המצמד שוב, שילוב לשני.

בהחלפה למטה: הוצאה משלישי לניוטרל, שחרור מצמד. גז קטן בניוטרל. לחיצה על המצמד, שילוב לשני.

אפשר ללמוד לעשות את זה ממש מהר ולשלב חלק. אבל עדיף לתקן כמובן.

פורסם

שאני מעביר מהילוך ראשון לשני אני משהה בניוטרל לשנייה והרעש כמעט נעלם .

הבעיה היא בין השני לשלישי זה ניראה לי קצת מסובך עם הגז באמצע , זה בעיה עם הגיר יחרוק בין 2 ל3?

וכן השמן מקורי.

audi - מדברת אל השכל שלך

פורסם

אם הגיר ימשיך לחרוק, עוד ועוד, בסופו של דבר הגלגלי שיניים של ההילוכים הללו פשוט "יילכו".

יווצר מצב שבהילוכים מסויימים, הידית תקפוץ מדי פעם ל"ניוטראל", ואז זה יהיה קשה מאוד לנסוע ככה. במקומך {אם זה שווה לך}, הייתי מחפש גיר מפירוק. בינתיים אפשר למשוך ככה, עוד קצת.

• תוכן חדש...