Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4030 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי 5 רחובות חלוקה ברמת גן, כל רחוב מההתחלה ועד הסוף, מה הסדר הנכון למעבר בין הרחובות, שאני לא ישרוף סתם זמן.

הרחובות:

ז'בוטינסקי

בן גוריון- שדרות ירושלים

הירדן דרך מקס ואנה לב

אבא הלל

ובסוף אני צריך להגיע לרחוב הברזל בת''א(ככה שכדאי שהנקודה סופית תהיה הכי קרובה?)

ואני מגיע גם מת''א רחוב הברזל.

תודה רבה.

פורסם

שעות העומס? איזה כלי רכב? שאלה מעניינת.

האם אתה מחלק בכל רחוב שני צדדים? ז"א שאתה צריך לנסוע את חלקם הלוך חזור (ז'בוטינסקי למשל...)

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
שעות העומס? איזה כלי רכב? שאלה מעניינת.

האם אתה מחלק בכל רחוב שני צדדים? ז"א שאתה צריך לנסוע את חלקם הלוך חזור (ז'בוטינסקי למשל...)

לא בשעות העומס, עבודה בלילה, רכב רגיל, צד אחד.

כבר פעמיים אני עושה לפי הסדר ברשימה, אבל מרגיש שאני סתם שורף זמן, במעבר בין הרחובות.(מקבל גלובלי)

תודה.

פורסם

דווקא הפוך לדעתי.

רח' הברזל זה ברמת החייל.

רד משם את אבא הלל מערבה, פנה לז'בוטינסקי מזרחה, משם רד בבן גוריון דרומה, שדרות ירושלים מזרחה, הירדן דרומה ואז צפונה לכיוון רחוב מקס ואנה ווב. משם על כביש 4 עד לירידה באם המושבות ובצ'יק לאזור קניון איילון וחזרה לרחוב הברזל.

כמובן שכפי שנאמר זה תלוי בצדדים ובנקודות הספציפיות שאתה צריך, כך שבהחלט יתכן סדר הפוך ממה שכתבתי (ולמעשה תואם למה שאושרי כתב).

• תוכן חדש...