Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3963 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אסביר בקצרה, מוסו ט"ד, 5 בוכנות.

כל מזרק ומזרק מוזן בצינור פלדה ובין כל מזרק למזרק יש גשר של צינור דלק מגומי (אני מעריך 7-8 מ"מ) עבור עודפים.

ככה זה מזנק ממזרק למזרק עד שמגיע למזרק האחרון ושם על הניפל של הצינור עודפים מורכב צינור גומי שבקצה הוא אטום באיזה יציקת פלסטיק.

לאחרונה בעקבות קצת קושי בהתנעות בוקר בדקתי מקרוב את הצינורות האלה ואכן זיהיתי שני צינורות גישור והצינורית הסופית המדוברת שהם סדוקים.

צינורות דלק הוחלפו חיש קל אבל סופית כזו אין לי.

נכנסתי ל 101 חנויות אביזרים, לשני מוסכים מורשים ולמוסך הקבוע שלי, כולם שולפים לי את ההברקה של החאפר המצוי, שים צינור ותבריג פנימה בורג.

בלית ברירה בסוף המוסך הקבוע שלי ביצע את העניין הזה, רק מה, מאז כל התנעת בוקר היא ארוכה וקשה.

אני רק משער שבגלל שלבורג יש כריכות, הוא שואב כמות מזערית של אויר שלאחר עמידה של לילה מקשה על ההתנעה.

אז חברה, הושיעו, איפה אני מוצא סופית כזו?

לצערי אין לי תמונה אבל אני חושב שכל מי שיש לו איזה רקע בתחום מבין מיד על מה אני מדבר.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני הייתי מוציא את הבורג, מורח על הכריכות שלו מעט ויקטור ריינז, ומחזיר חזרה לצינור.

ככה תהיה אטימה מוחלטת.

Stay Dirty

פורסם

בזכות גוגל נפתרה הבעיה ונמצאה האבדה.

endplug.jpg?itok=yeqJ5aAh

https://mercedessource.com/store/diesel-injector-end-plug

2.25 דולר וזה בדרך אליי.

אם מישהוא מכיר מקום לרכוש בארץ מבלי להמתין עד שיגיע מחו"ל, אשמח לשמוע.

פורסם

ואללה, לא יודע את הנתונים.

פורסם

צינורית ווקום כללית מקופלת עם אזיקון וסגרת עניין---לפני אתה מרכיב תבדוק עם הפה האם מחזיק וואקום וזהו.

בעיית ההנעה הקשה זה כנראה ממקור אחר.

פורסם

לא שזה לא יעבוד, רק אני מעדיף פתרון טוב ואיכותי (בטח כשהוא עולה 2.2$) מאשר פרטציות בסגנון בורג (ששואב אויר) או אזיקון (שלא מוגן חום ולא מוגן UV אז אחרי איזה שבוע/חודש/שנה פתאום יתיבש וישבר וישפריץ לי סולר בכל תא המנוע.

בכל מקרה, תודה על הטיפ, זה בהחלט יכול לעזור בחילוץ בשטח.

פורסם

ייתכן, תודה.

פורסם (נערך)

אם אתה חושד שדרך הבורג קיימת שאיבת אוויר תרכיב אטם גומי (O-RING) מתחת לראש הבורג וסגרת את הפינה עד להגעת החלק.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

• ספונסר פורום
פורסם

יש לי כאלו במוסך אתה מוזמן לבוא ולקחת

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

טוב, מגיע לכם סגירת הנושא.

אכן, צדק דני דין, הצינור עם הבורג הוחלף בפקק יעודי והבעיה כלל לא נפטרה.

אז מהון להון, כל הבעיה הייתה התקשות קלה בהתנעת בוקר בלבד ולכן עד לאחרונה, כלל לא טרחתי לבדוק ו/או לתקן את הבעיה.

שבוע שעבר זה הפך לחוסר יכולת מוחלט להתניע בבוקר.

אתמול קמתי ונסעתי למוסך טורבו ודיזל המשולש שאצלךו הייתי כבר מספר פעמים וכל פעם יצאתי עם חיוך ענק גם על מקצועיות החברה, גם על זה שמדובר באנשים נחמדים ועל המחירים הזולים שלהם.

על הדרך, הבעלים נוסע באקטיון, כך שהמנוע ומערכת הסולר זהה לרכב שלי.

השארתי את הרכב, נסעתי הבייתה, אני נכנס בדלת , הטלפון מצלצל, "תגיע, האוטו שלך מוכן".

אז האמת, ממש לא בא לי לחזור אליו וגם אין לי כל אבחנה מבדלת שבאמת הבעיה נפתרה כי הבעיה היא רק בהתנעות בוקר.

החלטנו שהרכב ישאר אצלו לילה ויבדק שוב בבוקר.

9 בבוקר טלפון, התניע בנגיעה, תגיע.

הגעתי.

כמה מגיע לך?

100 שקל.

גרדתי בראש, עשיתי פרצוף מופתע, "מה 100 שקל?"

זה מה שהוא רצה, 100 ש"ח ו"פעם הבאה תבוא עם קרואסונים ובורקסים".

מדהים! יש עדיין צדיקים בישראל!

• תוכן חדש...