Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4046 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחר הצהריים טובים.

אני עובד במוקד שירות לקוחות של אחת מחברות הכבלים במדינת ישראל, לא חשוב שמות.

בכל מקרה, אחת הלקוחות של אותה החברה, התנתקה בתאריך מסויים, וחוייבה באופן יחסי.

הלקוחה ידעה על כך, וסירבה לשלם את יתרת התשלום.

כיוון ואני נציג שלצערי מגדיל ראש, התקשרתי ללקוחה וידעתי אותה שאין מקום לזיכוי, היא יודעת את העובדות בדיוק ושתשלם את החוב.

הלקוחה סירבה לכך, הצגתי בפניה את העובדות, שזה עלול להגיע לטיפול משפטי ולהוצאות משפט מיותרותץ

הלקוחה לא קיבלה את דבריי וטענה שנעשית גניבה, אמרתי לה שהחברה זה לא CSI ושזו חברה מסחרית, היא לא שילמה על שירות והיא חייבת לחברה כסף.

הלקוחה לא קיבלה את דבריי ושלחתי לה מייל עם ציון העובדות היבשות כיוון והיא לא קיבלה את דבריי.

הלקוחה בסופו של דבר פנתה לפייסבוק של כל העולם ואחותו, שמי פורסם בפייסבוק של "יהיה בסדר" וכל שאר דפי הפייסבוק האלה שנותנים לאנשים קטנים במה.

הלקוחה זוכתה, למרות שלא מגיע לה.

יצרו קשר עם הלקוחה וגינו את השירות שנתתי. לא נתתי שירות שהוא לא תקין.

הלקוחה גרמה לכך שזימנו אותי לשימוע לפני פיטורין מאותה החברה.

אז ככה:

1. הלקוחה פירסמה את שמי הפרטי בכמה דפי פייסבוק. האם ניתן לתבוע דיבה?

2. כיוון והחברה עומדת לפטר אותי, האם אני זכאי לתבוע ממנה אובדן הכנסה בנוסף לדיבה? או במקום הדיבה?

3. כיוון ולא עברתי על אף "קו אדום" בשיחתי מול הלקוחה, במקסימום הייתי קצת חריף איתה, יש אפשרות לתבוע את החברה על כך?

באופן כללי, מה ניתן לעשות פה?

בתודה מראש.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

להתיעץ עם עו"ד, נשמע שיש לך קייס נגד החברה, לא הלקוחה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

שווה להתייעץ עם עו"ד.

היה לך כבר שימוע?

האם הסבירו לך את הסיבה לשימוע?

מה הצידוק של המעסיק שלך?

אם כבר לטעמי אתה צריך לבוא בטענות אל המעסיק שלך שזורק אותך ככה לכלבים.

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

השימוע מחר. הסיבה שלהם היא לא ממש מובנת כי הם לא כתבו חריגה מנהלים או חציית קו אדום. אני ממש מעוניין לתבוע את הלקוחה באופן אישי. השיימינג ברשת תפס תאוצה מסחררת ונחצו קווים אדומים בטירוף, בא לי להכאיב לכיס שלה.

יש הוכחת נזק על ידי אובדן הכנסה פוטנציאלית לכל תקופת הלימודים. זה משרת סטודנט.

ממליצים על מישהו באיזור הדרום?

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם

קודם כל ברר מה יש בשימוע. אבל יתכן שכדאי להוועץ בעו"ד שמבין בדיני עבודה.

לאשתי היתה איזו בעיה עם המעסיק לפני כמה שנים, פגישת ייעוץ עלתה כ-850 ש"ח. בסופו של דבר האיום הוסר בלי מעורבות עורך הדין.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זכותך לבוא לשימוע עם עו"ד, אני הייתי מרחיק ומגיע עמו לשימוע.

כב מההתחלה הם יבינו שאתה לא מתכוון לוותר.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

מה הלקוחה כתבה בדיוק? זה שהיא הזכירה את השם שלך בלבד לא אומר שיש לך זכות לתבוע אותה.

האם היה משהו שהיא אמרה שאינו אמת? כי ההגנה הטובה ביותר של נפגע תביעת דיבה היא "אמת דיברתי" ואם יש אמת בדבריה בכלל אין לך קייס.

אגב - הבוסים שלך רוצים לפטר אותך כי עשית להם יח"צ רע (כביכול) - שווה להלחם בזה, אבל אני לא בטוחה כמה אתה רוצה להשאר בחברה כזו..

פורסם

קשה שלא לקחת את זה אישי כשהשם שלך מופיע בראשי חוצות,

אבל האמת היא שזה לא נושא אישי.

הנושא הוא אחריות וגיבוי החברה כלפי העובד שלה.

אם אין לך גיבוי מצד המעסיק, כנראה שממש לא כדאי לך לעבוד שם.

הפתרון הזול ביותר מבחינתך יהיה פיטורין, כל פיתרון אחר הדורש צד שלישי כגון עו"ד יעלה לך הרבה בכסף, זמן ועצבים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

איך יש פה

שיימינג? בגלל פרסום שם פרטי?

אלה אם כן יש לך את השם הנדיר ביותר בארץ ושכולם שומעים או קוראים, ישר יודעים שזה אתה.

פורסם (נערך)

לא שווה את ההתעסקות.

גם אם יפטרו אותך, אני מאמין שעד סופ"ש כבר תמצא עבודה במוקד שירות אחר.

זאת בסך הכל עבודה, לא קריירה.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

הפרסום בפייסבוק עובד לשני הכיוונים, כדאי שיבינו שאם הם מפטרים אותך כי עשית להם "פרסום רע".

עצם הפיטורין יביא לגל גדול יותר של פרסום רע!

מציע לך מלבד התייעצות עם עו"ד, אם אינו נוכח איתך בשימוע, הקלט את הפגישה.

זכותך וחוקי לחלוטין להקליט את המפגש, אתה לא מחויב ליידע אותם שהשיחה מוקלטת.

אם יחליטו לבעוט אותך החוצה, כדאי מאוד שיהיה לך נשק שובר שוויון לתביעה.

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

פורסם

אני רואה שהרוב מפגינים סולודריות לפות"ש וזה מחמם את הלב (באמת), אבל לי זה נשמע כאילו לקחת את העבודה באופן הרבה יותר אישי ממה שצריך.

פות"ש,

החוב של הלקוחה הוא לחברה ולא אישית אלייך. כמו כן, הרצון הזה לאכוף איזה אידיאל של יושר, וללחוץ לקוח תוך שימוש בשפה לא שירותית (ובוא לא נשלה את עצמינו) הוא קצת ילדותי, אל תעלב.

כמו שראית, אתה רצית שהיא תשלם מתוך הגדלת ראש ולמען טובת החברה, ובסוף עשית נזק תדמיתי לחברה ששווה יותר מכל הראש הגדול והמסירות שאתה מפגין.

ככה מתנהלים בעולם, אין פה משהו חריג. מוזר שמישהו חושב שיש לך איזה קייס מול החברה.

אם אתה טוען שהיא עשתה לך שיימינג, לך תתייעץ עם עו"ד. נשמע לי שלא יצא לך מזה כלום כל עוד היא לא ירדה לפסים אישיים והשמצות. מה גם שלא ברור לי איך היא יודעת את שמך המלא, שהרי בדיוק לשם כך קיים נוהל "שלום, מדבר [שם פרטי] מצוות [שם פרטי של ראש צוות]"

מציע לנשום עמוק. וללמוד להבא

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
פורסם
הפרסום בפייסבוק עובד לשני הכיוונים, כדאי שיבינו שאם הם מפטרים אותך כי עשית להם "פרסום רע".

עצם הפיטורין יביא לגל גדול יותר של פרסום רע!

מציע לך מלבד התייעצות עם עו"ד, אם אינו נוכח איתך בשימוע, הקלט את הפגישה.

זכותך וחוקי לחלוטין להקליט את המפגש, אתה לא מחויב ליידע אותם שהשיחה מוקלטת.

אם יחליטו לבעוט אותך החוצה, כדאי מאוד שיהיה לך נשק שובר שוויון לתביעה.

סתם לידע כללי, ניתן להקליט חוקית שיחות של אחד על אחד כאשר יש לך 50% הסכמה. שזה תקין.

כאשר אתה מעוניין להקליט שיחה שבה אתה משתתף שלישי או צד נוסף בעניין או בועידה וכו' או בכל אופן שבו יש יותר מ 2 אנשים, אתה מחוייב להודיע כי הינך מקליט את השיחה באופן כללי.

ברור שאם תקליט בסתר וכו' וכו' אף אחד לא באמת מתייחס לזה אבל עדיין. תמיד טוב לדעת.

פורסם
אני רואה שהרוב מפגינים סולודריות לפות"ש וזה מחמם את הלב (באמת), אבל לי זה נשמע כאילו לקחת את העבודה באופן הרבה יותר אישי ממה שצריך.

פות"ש,

החוב של הלקוחה הוא לחברה ולא אישית אלייך. כמו כן, הרצון הזה לאכוף איזה אידיאל של יושר, וללחוץ לקוח תוך שימוש בשפה לא שירותית (ובוא לא נשלה את עצמינו) הוא קצת ילדותי, אל תעלב.

כמו שראית, אתה רצית שהיא תשלם מתוך הגדלת ראש ולמען טובת החברה, ובסוף עשית נזק תדמיתי לחברה ששווה יותר מכל הראש הגדול והמסירות שאתה מפגין.

ככה מתנהלים בעולם, אין פה משהו חריג. מוזר שמישהו חושב שיש לך איזה קייס מול החברה.

אם אתה טוען שהיא עשתה לך שיימינג, לך תתייעץ עם עו"ד. נשמע לי שלא יצא לך מזה כלום כל עוד היא לא ירדה לפסים אישיים והשמצות. מה גם שלא ברור לי איך היא יודעת את שמך המלא, שהרי בדיוק לשם כך קיים נוהל "שלום, מדבר [שם פרטי] מצוות [שם פרטי של ראש צוות]"

מציע לנשום עמוק. וללמוד להבא

אני חושב שחסרים פה עוד פרטים בשביל להחליט ככה.

במידה ופותח השרשור צודק,

בכל עסק, אף אחד לא יוותר על חוב כלפיו. יודעים להתקשר יפה מאוד לאדם שיש לו חוב כלפי המערכת ( בין אם הוראת הקבע חזרה או WHAT EVER ).

במקרה הזה, מדובר בחברה גדולה שהרבה בזכות אנשים כמו פותח השרשור מצליחה ( מחוייבות למקום עבודה שלך לרוב היא טובה, במקרה שלו יצאה רעה ) והם אמורים לזכור את זה ( לרוב, לא מצליחים בגלל מנכ"ל כזה או אחר. רוב הפעמים "פשוטי העם" שעונים לטלפון הם אלו שעושים את החברה ).

אני חושב על זה, ולא מוצא איזה נזק תדמיתי נעשה לחברה.

לקוחה התנתקה, יש תשלום יחסי ( בטוח שעבור כל אחד אחר לא היו מוותרים, וכולנו יודעים זאת, אין ארוחות חינם ), הבעיה היא בעולם האינטרנט היום, נהיה קל יותר מתמיד להשמיץ חברה/עובד בלי לתת להם אפילו את האפשרות להגיב.

פותח השרשור חשב שהוא עושה טובה ללקוחה ( הרי מי רוצה שיגיע אליו מכתב מעו"ד עם חוב גדול יותר? אף אחד ) והיא עשתה את הדבר שהכי קל לעשות.

======

במידה ולא, יכול מאוד להיות שהייתה התנהלות שהיא לא בסדר מצידו.

כלומר ייתכן שלקוח ביקש להתנתק, הוספק השירות שהוא מקבל אבל רק לאחר שבועיים הגיעו לקחת את הציוד. לדוגמה מקרה כזה אפשר אכן להכניס לתחום הגניבה ( לדעתי ), השאלה היא מה באמת קרה שם.

פורסם

אני עובד במוקד שירות לקוחות של אחת מחברות הכבלים במדינת ישראל, לא חשוב שמות.

כיוון ואני נציג שלצערי מגדיל ראש, התקשרתי ללקוחה וידעתי אותה שאין מקום לזיכוי, היא יודעת את העובדות בדיוק ושתשלם את החוב.

הלקוחה סירבה לכך, הצגתי בפניה את העובדות, שזה עלול להגיע לטיפול משפטי ולהוצאות משפט מיותרותץ

הלקוחה לא קיבלה את דבריי ושלחתי לה מייל עם ציון העובדות היבשות כיוון והיא לא קיבלה את דבריי.

אני לא יודע את הפרטים, אבל מה שסיפרת נשמע כך: אתה מועסק בחברה גדולה בתפקיד מוגדר היטב (שירות לקוחות), ביצעת פעולות שחורגות מהתפקיד שלך (מה שאתה קורא לו בטעות "הגדלת ראש") ואף התכתבת עם לקוחה באופן שכנראה אינו הולם (שלחת לה מייל). הפעולות האלה גרמו לפגיעה בתדמית החברה (הופיעו בפייסבוק). מה שכנראה היית אמור לעשות זה להעביר את הנושא למישהו בכיר יותר שזהו תפקידו.

מנהלי החברה התרשמו שאתה לא מבין את מהות התפקיד שלך ואף גרמת נזק תדמיתי לחברה, ולכן עשו את הדבר ההגיוני מבחינתם.

אציין בזהירות הראויה שאני לא מכיר את הפרטים ויתכן ששגיתי בניתוח. מה שכתבתי לא נועד לפגוע בך, אלא לשקף לך איך זה נראה מהצד כדי שתלמד מזה.

בכל מקרה שיהיה בהצלחה בשימוע.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

• תוכן חדש...