Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4057 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פשוט כי הייתי חייב!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

זה בדיוק העניין - שאני נוסע ברכב כל כך משעמם (טויוטה אוונסיס) שאני פשוט ניגנתי את זה במערכת בחניה ואז עלה לי חיוך כזה על הפנים :twisted:

ואז נזכרתי שאני צריך להעביר לדרייב ולשמוע שקט מוחלט מהרכב המבודד שלי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

האמת היא שגם בלי לשנות מערכת פליטה לרכבי המיני יש רעש מנוע "משעשע" במיוחד - תנסה פעם לקחת פג'ו 107 דור ראשון ופשוט ללחוץ על הגז.

Pioneer TS-X150

פורסם
תסביר בבקשה?

אני מניח שהוא מתכוון למשהו בסגנון של המערכת בקליאו ספורט שמאפשרת לך "לשנות" את סאונד המנוע (כן, יש אפילו אפשרות לבחור ניסן GT-R, נו שיט).

אז בהנחה וזה מה שהבחור התכוון- לא, ממש לא, גם אם ממש תתאמץ לא תגרום למכונית מיני להשמע כמו מכונית שיש לה מנוע בריא עם מערכת פליטה רצינית ודודי פליטה תואמים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

דטרויט דיזל- המשאיות הכי איטיות נשמעות כמו מכוניות מרוץ:

(ושימו לב לעבודת החלפת ההילוכים)

פורסם

תגידו זה רק אני או שמנועים בתצורת v מגרגרים ומנועים בשורה לא ונכון שהסרטון 90% v אבל אם אני לא טועה היית שם פורשה עם 4 בשורה והיא לא גרגרה

קודם כל האם האבחנה שלי נכונה ?

דבר שני זה למה?

פורסם

אין מה להגיד, ה״זקנות״ יכולות ללמד דבר או 2 את ה״צעירות״ על סאונד.

תענוג לפתוח ככה את הבוקר, תודה!

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם
תגידו זה רק אני או שמנועים בתצורת v מגרגרים ומנועים בשורה לא ונכון שהסרטון 90% v אבל אם אני לא טועה היית שם פורשה עם 4 בשורה והיא לא גרגרה

קודם כל האם האבחנה שלי נכונה ?

דבר שני זה למה?

אם אני לא טועה יש בזה הרבה אמת - לרכבים עם מנועי V יש "סאונד" - יצא לי לראות כבר כמה פעמים בתכניות רכב ובאמת בעיקר דיברו על V8 שיש להם סוג של רעד שונה וגרגור -> חלק מהרכבים בסרטון הזה ממש מגרגרים כמו חתול.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...