Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4068 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 129
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עצוב שמי שמתיימר להיות (או היה) הסמכות המקצועית ביותר בענף הצמיגים בארץ גאה בקומבינה מארץ הקומבינות שפיתח.

אני גם לא מבין איך אפשר לאזן ג'אנט אחרי דבר כזה או חלילה מה קורה בתוך צמיג כאשר האיזולירבנד כושל והחיישן מתחיל להתעופף בחלל הצמיג ב- 120 קמ"ש על כביש 6.

וזה עוד לפני שהזכרנו את תמחור הונטיל הפשוט שהוא שם במקום הונטיל המיוחד, "עולה רק 30-40 שקלים".

:?

מעניין מה תהיה תגובת דנידין לעניין.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני מציע תחילה שהפאנצ'רמאכרים ילמדו להדק את הברגים של הגלגל במומנט סגירה נכון וגם לנפח את הצמיגים בלחץ הנכון לפני שהם מעלים סירטון עם קומבינה מטופשת שפיתח המהנדס התורן של הפאנצ'רמאכרים.

רוב הנזקים שנגרמו לחיישני לחץ אוויר נעשו על-ידי פאנצ'רמאכרים שלא ידעו על קיומם.

איזה כייף לי :)

פורסם
קומבינה מטופשת שפיתח המהנדס התורן של הפאנצ'רמאכרים.

למען לא יחשוב מישהו בטעות שיוסף נעים הוא מהנדס (או שמא מרק משתמש בתואר מהנדס כתואר גנאי?), זה מה שכותב יוסף נעים על השכלתו:

ואלה פרטי השכלתי: השכלה תיכונית בתיכון "מבואות ים", מכמורת. בוגר קורסים: פנג- תיקוני צמיגים, קורס תיקוני צמיגים "אטמקו" מוצרי גומי תעשייתיים , בעל תעודת אומן של איגוד המוסכים בישראל משנת 1989, בוגר קורס בוררים שנערך מטעם איגוד המוסכים בישראל, בוגר קורס מתן חוות דעת עד ממוחה מטעם המכון הארצי לתחבורה.

אכן עד ממוחה :roll:

:turn-l:
פורסם

אכן את מחירי החלפים בארץ כבר קשה לכנות אותם בשמות כמו:חזירות, גניבה ועוד כאלה...הם הרבה מעבר לזה. הם יצאו מכל פרופורציה אפשרית שמקובלת על הדעת!

שר התחבורה עוד נותן לזה יד, וחבל שכך. הבן אדם בסרטון צודק, ומרגישים שאכפת לו. כואב לו.

אולי איזוליר בנד זה לא רעיון כל כך טוב. אבל דבק אפוקסי {פלסטילינה, PROPOXY},היה מתקבל בברכה!

פורסם

שמתם לב שהוא מבלבל וחא מבדיל בין חיישני abs שכנראה חובה בכל רכב לבין tpms שאין בהרבה. (מנסיון ברנו מגאן לא נדלקה נורה שהצמיג התפנצ׳ר, אולי זה בגלל שלא נסענו הרבה כדי שהוא יזהה)

how it's like to drive :twisted:

פורסם
שמתם לב שהוא מבלבל וחא מבדיל בין חיישני abs שכנראה חובה בכל רכב לבין tpms שאין בהרבה.)

איזה אין בהרבה?

כל רכב שעלה על כבישי ישראל מאז 2012 חייב בחיישן TPMS לפי חוק.

ועל יוסף נעים אני אפילו לא אתחיל לפרט את דעתי.

פורסם

למי שאין חשבון פייסבוק (כמוני) יש את הסרטון ביוטיוב :

ועוד סרטון מעניין שלו על הדרך : הסכנה בניפוח אויר בתחנת הדלק:

פורסם

ועוד סרטון מעניין שלו על הדרך : הסכנה בניפוח אויר בתחנת הדלק:

כאשר הוא התחיל לדבר על חנקן בצמיגים נפלה לי הלסת..

אדון זייתוני, השותף של מר נעים, התווכח איתי לפני פחות משנה על גבי פורום פולגז ז"ל, במשך עשרות עמודים, על היתרונות הבולטים ועל החשיבות של ניפוח צמיגים בחנקן.

והנה יוצא השותף של אדון זייתוני ומצהיר קבל עם ועדה שמדובר בחרטא..

מדהים!

יום טוב גם לך

פורסם
איזה אין בהרבה?

כל רכב שעלה על כבישי ישראל מאז 2012 חייב בחיישן TPMS לפי חוק.

ועל יוסף נעים אני אפילו לא אתחיל לפרט את דעתי.

זה לא הגיוני, עד לפני כמה ימים הייתה לי קיה ריו 2013 ידנית, לא היה שום חיישן לחץ אוויר.

יכול להיות שיבואן קיה עובר על החוק?

פורסם

אולי זו התשובה (התקנות האירופאיות):

European legislation on TPMS imminent

As of 1st November 2012, all new-type vehicles will be required by EU law to have a pressure based tyre pressure monitoring system installed. This applies to the road wheels, not the spare

By November 2014, all new passenger vehicles will have to have TPMS installed by the manufacturer

:turn-l:

• תוכן חדש...