Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

ישי לי יונדאי I30 אתמול אני מגיש שדוושת הבלם שלי יורדת

פניתי למרכז שרות שבדקו את התקלה לאחר מספר שעות אני מגיע לקחת את הרכב

ונאמר לי שהחליפו צינורות בלם וזה לא בתשלום יש לצין כי הרכב לא באחריות

שמח וטוב לבב יצאתי הביתה ואז התלתי לחשוב למה זה בלי תשלום מוזר אולי יש משהו שאני לא יודע?

מדובר בI30 2011 מישהו ניתקל בתופעה?

מכיר שמע קצת מוזר לי הדבר

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מאמין שאם לא חוייבת על ההחלפה זו אכן תוצאה של ריקול שקט או ריקול שהיה לפני כמה שנים והרכב שלך לא טופל במסגרתו.

רק לפני 18 יום שברולט הוציאה ריקול דומה למה שאתה מתאר ולא מין הנמנע שיצרן ה OEM של שברולט ויונדאי הוא אותו אחד, אבל זה רק בגדר השערה ואנחנו לא יודעים למה מלכתחילה החליפו לך את צינורות הבלמים.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם (נערך)

קשה לי להאמין שבמוסך מורשה החליפו את כול צינורות הבלימה כולל ניקוז ומילוי נוזל בלמים כנדרש תוך מספר שעות.

פותח האשכול, פתח מכסה מנוע ובדוק האם קיימים סימני נוזל בלמים על מיכל המילוי של נוזל הבלמים וגם את גובה המפלס. אם גובה המפלס בול בין MIN-MAX אז רוב הסיכויים שלא נגעו במערכת ההידראולית.

לדנידין, בבקשה אל תספר לי שזה לא יכול להיות :?

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם

לא מבין מה הסיפור בהחלפת צינורות בלימה עניין של פחות משעה לגמור את הסיפור ובכל מקרה הלקוח אמור לקבל חשבונית על מה שעשו גם אם הלקוח לא שילם על התיקון.

פורסם

בריקול או TSB שקט לא תמיד מקבלים פירוט מלא של העבודה והחלקים שהוחלפו והיו מקרים שלא קיבלתי שום מסמך למרות בקשתי.

איזה כייף לי :)

פורסם (נערך)

ללקוח מגיעה לראות מה עשו ברכב שלו שהוא רכושו גם אם הוא לא זה ששילם.

יש תשובה מהמוסך האם זה יהיה תיקון באחריות.?

עריכה אחרונה על ידי Dan-idin
פורסם

לאבי יש i30 2012 (דור ראשון) וגם אצלו בטיפול האחרון הוחלפו צינורות בלמים, אף על פי שזה לא היה כתוב בקבלה, זה נודע לו רק כששאל מדוע הטיפול לקח משמעותית יותר זמן מהרגיל.

ד"א כמה ימים לאחר שזה בוצע הוא הרגיש כאילו יש "שטח מת" במהלך של הדוושה, וחזר אל המוסך, והסתבר שהמכונאי פישל בניקוז האוויר מהמערכת בסיום ההחלפה.

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם

אחרי בדיקה של העניין הבנתי שחברת כלמוביל המציאה מושג חדש שניקרא קמפיין שהוא אומר רק אם הרכב מגיע למרכז שרות מורשה מתקנים לרכב תקלה בטיחותית ממדרגה ראשונה הרכב שלי היה ליסינג ולא טופל במרכז שרות מורשה לכן אני יכול למוות בתאונת דרכיםם ללא בלמים אבל זה לא חשוב למנהלי יונדאי וחברת כלמוביל כי לא טפלתי אצלהם הם לא חשבו לעשות ריקול כמו כל חברה נורמאלית וכן מדובר בצינורות בלם שנמצאים בחיבור למשאבת בלם המרכזית מדובר בשני צינורות ובמוסך הם יודעים שהם נוזלים וכל רכב שניכנס למרכז השרות מחליפים את הצינורות בלי להגיד דבר לבעל הרכב!

הבר הזה מרתיח אותי אם הייתי ניכנס למוס מוש אחר הייתי צריך לשלם אם הייתי נוסע ככה והייתי שה תאונה כולמבל לא הו אומרים דבר על התקלה הסידרתי שלהם!

חברה לי שיש ר כזה שילך לבדוק

פורסם

מי הגאון שקבע שצינורות בלם הזה חלק בטיחותי ממדרגה ראשונה זה קמפיין ולא ריקול??? זה אומר דרשני לגבי כל החברה הזאת ועל יחסה לחיי אדם

• תוכן חדש...