Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4102 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז נראה לי שאפשר לסכם את השרשור הזה שנושא את הכותרת:

אדוארד אטלר מחפש את הרכבים שהיו לו בישראל

ב"שיילך לחפש..." :twisted:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם (נערך)
אני חבר ותיק במועדון החמש, ואסביר באופן מדוייק את מה שציטטת:

כשכותבים ש"האירוע סגור לחברי מועדון החמש ומכוניותהם בלבד" הכוונה היא שרק חברי מועדון החמש שירשמו מראש יוכלו להציג את מכוניותיהם בתצוגה המשותפת.

לבוא לצפות ולהתבשם מהאווירה יכל כל מי שחפץ בכך בין אם הוא חבר מועדון ובין אם לא.

מי שאינו חבר המועדון לא יכל להציג את רכב האספנות שלו בתצוגה המשותפת (אבל אם הוא היה נרשם אני מעריך שהזכות להציג היתה ניתנת לו מיד ללא תקופת המתנה)

ובאשר לפרסום ארוע הסיום עצמו - לדעתי היה מקום לפרסם יותר.

אם אכן מה שכתבת נכון, המובא למטה תרם הרבה יותר לאי ההבנה, במיוחד בהיעדר פרסום אחר.

אם האירוע פתוח לכולם, מדוע צופים צריכים להירשם או חברי מועדים רשאים להביא רק 2 אורחים?

"ההרשמה תתקיים באחד משני האופנים:

1. רישום חברים שמגיעים עם רכב אספנות (יש למסור את שם החבר ומס' טל' נייד ולציין אם מגיעים ברכב אספנות או פרטי).

2. רישום חברים שמגיעים כצופים בלבד (במקרה זה רכבם הפרטי יישאר מחוץ למתחם אוריין).

כל חבר מועדון שנרשם , עם או בלי רכב אספנות, רשאי להביא עימו 2 אורחים."

אין לי כוונה להתחיל כאן ויכוחים או התנצחויות.

למארגן זכות לקבוע את החוקים. לי אין זכות להתלונן.

רק כדאי לשים דברים על דיוקם.

ואם אכן אירועים פתוחים לקהל, כדאי בעתיד לציין זאת כדי למנוע את אי ההבנה.

בכל מקרה אני מודה לך על תגובתך.

אז

עריכה אחרונה על ידי AZtaZiv
פורסם

אני עם AztaZiv.

לא הגעתי לאירוע הסיום בראש העין אך ורק כי מנוסח הפרסומים ניתן היה להבין שהוא רלבנטי רק לחברי מועדון ה-5.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

^

כנ"ל. לפי הפרסומים הבנתי שהציבור הרחב לא יוכל בכלל להכנס למתחם כדי לראות את הרכבים.

זאת ללא קשר לאטלר עצמו, שבעניין הזה אני עם באגירה.

פורסם

אני אתרום לנושא שידעתי על הגעתם מבעוד מועד ומאחר ואני לא חבר מועדון רציתי לעמוד באיזה נקודה אסטרטגית ולצפות בשיירה העוברת וברכבים המגניבים מחו"ל, הייתי צריך להפעיל מספר חברים וכל אחד אמר שזה קשה מאוד, נתיב השיירה נשמר בסוד וכנ"ל הלו"ז, איפה יהיו החניות וכו', כנראה פחדו מהתקהלויות של הבבון הישראלי המצוי.

אז אטלר שילך לחפש, אבל אף אחד שלא ימכור לי פה סיפורים שהיה מדובר בארוע פתוח שכל העולם ואחותו היו מוזמנים, ההפך לחלוטין!!!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם (נערך)
כנראה פחדו מהתקהלויות של הבבון הישראלי המצוי

אכן, ואת הבעיה הזו מר אטלר עם כל הכבוד צריך להכיר מ70 והמירוץ האומלל באשקלון שבמקום להיות אבן הפינה להתפתחות ספורט מוטורי בישראל סתם עליו את הגולל (ראה מטה). מעניין אותי לדעת כיצד היה מר אטלר מרגיש אם היה בעליה של ארנולט בריסטול שכל השענות של בבון מצוי גורמת לה לנזקים בגוף שפחח מטייבה לא יוכל לתקן.

47444499.jpg

47444409.jpg

47444395.jpg

עריכה אחרונה על ידי Tatra

נשלח מתא טלפון ציבורי ע"י יונת דואר ובעבר גם מתורן של אניה על ידי שחף

• תוכן חדש...