Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4127 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

יש את המוצר הזה :

https://www.ivory.co.il/catalog.php?act=cat&id=12385

בשלל הורסיות שלו (יש גם ב90 שקלים יותר פשוט).

שאלתי היא האם מישהוא התנסה במוצר שכזה והאם האינטרנט אכן עובד כראוי באותם נקודות שהמתאם מחובר.

כמו כן האם מישהוא רכש מחו"ל במחיר יותר טוב ?

תודה.

פורסם

התניסיתי - זה לא עבד טוב וסבלתי עם זה לא מעט: כל הזמן נתקע והייתי מקבל דרכו מהירויות מאוד נמוכות פחות ממהירות האינטרנט.

עד שבסופו של דבר ויתרתי על התענוג וסללתי כבל רשת. מאז יש לי אינטרנט מהיר ויציב - נהנה מכל רגע.

מניסיון אישי - ממליץ להמנע. חוץ מזה, הדבר הזה עובד לא טוב עם מפצלים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

היה לי מוצר לא מהראשונים שיצאו, אלא עד לפני כשנה~שנה וחצי. מהירות שלו הייתה כביכול 500, אבל יציאות RJ45 שלו היו 100 מגה. בפועל מהירות הייתה ביום טוב מגיעה ל30מגה וכל פעם שהייה טארפיק כבד כמו סרטי יוטיוב, הורדות, VPN, זה תמיד היה נתקע.

לא ממליץ להתעסק עם זה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אוקיי, טוב לשמוע.

בגדול אני מכוון את זה לחדר של הילדה ככה שהדרישה העיקרית כנראה היא יוטיוב שלא נתקע או משחקי רשת.

השאלה אם מישהו רכש מחו"ל במחיר זול שיהיה שווה את הניסיון אם זה יעבוד סביר .

אם כן אשמח ללינק.

תודה.

• תוכן חדש...