Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4134 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם חברים נאמנים.

פיאט יצאו בימי מכירות, וכעת מוכרים את הפנדה החדשה ב 59 K.

כיום ברשותי קיה פיקנטו ידנית, 1000. לא חסכונית וחזקה במיוחד.

מה דעתכם על הפנדה? צריכת דלק? אמינות? חזקה?

הייתה לי אחת מהצורה הקודמת , לא התאכזבתי לרגע.

האם היא טובה או מומלצת יותר מהפיקנטו?

אודה לכם :)

פורסם

לדעתי, פיאט פנדה החדשה פחות טובה מהפנדה הישנה. לא מאובזרת, פחות נוחה ובאופן כללי - ממש לא אהבתי את המכונית הזאת. רכב ההשכרה היחיד שהיה לי וזרקתי אותו בסוכנות יום קודם מרוב שלא אהבתי אותו.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?479213-פיאט-פנדה-החדשה-מכונית-ממש-לא-מוצלחת

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הפנדה והפיקנטו זו מול זו. בוא נתחיל מנתונים יבשים -

הספק : פיקנטו - 69 כ"ס ב - 6,200 סל"ד . הפנדה - 69 כ"ס ב 5,500 סל"ד.

מומנט - פיקנטו - 9.5 קג"מ - 3,500 סל"ד. פנדה - 10.2 ב- 3,000 סל"ד.

מסקנה - הפנדה מעט יותר חזקה בגמישות ועדיפה בכח זמין בסל"ד יומיומי.

נתוני הביצועים - מהירות 164 לפנדה , 153 לפיקנטו. תאוצה ל - 100 - הפנדה מעט עדיפה.

נתוני צריכת הדלק- בשתיהן טובות. על הנייר הפיקנטו עדיפה. בפועל - כנראה הפוך והפנדה מעט חסכונית ותר.

אמינות - הפיאט בעלת מכלולים ותיקים ומנוסים שמגלים אמינות גבוהה בהינתן טיפול נאות (טיפולים ולפני הזמן, שמנים נכונים ופילטר מקורי , פראפלו ). הפיקנטו אכן מאוד אמינה.

הפיקנטו תשמור יותר טוב על הערך.

מסקנה - לאחר שנהגתי בשתיהן :

לפיאט יתרון קל בביצועים . האמינות , בהתחשב בסייגים הנ"ל - מצויינת בשתיהן. הוצאות אחזקה ותפעול - דומות.

מה עדיפה - לטעמי הפנדה יותר מהנה ואיכותית. העניין - סובייקטיבי - קח נסיעת מבחן והחלט.

פורסם

ההבדלים בין מכוניות בקטגוריה הזו כל כך קטנים, שאני לא חושב ששווה להוציא כסף על מעבר מדגם אחד לאחר אלא אם כן מדובר פה על שדרוג משמעותי בשנתון. היות והפיקנטו הגיע לישראל ב-2011, אני מניח ש"שדרוג משמעותי" לא הולך לקרות כאן.

הפיקנטו אחלה מכונית. נכון, עם הגיר הידני היא מרגישה טיפה עגלתית, אבל זה לא שהפנדה תתלוש לך את הפרצוף ביציאה מהרמזור. אני מוכן אפילו להמר על זה שאחרי 15 דקות בפנדה היא תפסיק להרגיש לך יותר חזקה.

האמת? אני חושב שהמכונית היחידה בקטגוריה הזו שעדיפה על הפיקנטו (וגם היא בפער מזערי ביותר) היא ה-i10 - אבל זה לפני שנהגתי בפינקטו המחודשת שהתחילו למכור לפני איזה שבוע. כל השאר סובבות סביב "פחות או יותר אותו דבר" לבין "קצת פחות טובות".

אתה רוצה להתחדש? קנה את הפיקנטו החדשה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תוכן חדש...