Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4087 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עכברוני- רק אל תאיים. לך תשתה קצת מים.

אורן- החומרים שעובדים דרך לכלוך שלא יורד בלי פלסטלינה גסים, וגם ככה לבחור לא נשארה לכה.

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

• תגובות 128
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רק צריך להשקיע כמה מאות בודדות בחומרים טובים ומתאימים וללמוד לאט לאט איך עושים פוליש ותיקוני צבע הרי בינינו זו לא תורה משמיים כמו שמציירים את זה חלק מהאנשים כאן וחברות השיווק באדיבותם הרבה של יצרנים רבים ובעלי מקצוע , זו תעשייה של מיליוני דולרים בשנה והרוב זו חרטה אחת גדולה כמו המון דברים בחיים. זו לא מכניקה שנדרש כישרון מיוחד ועבודה מסובכת הכל פשוט כל עוד אתה לא צריך צביעה בתנור או משהו כזה אבל יש בעיה אחת או שתיים .עצלנות וחוסר זמן.

פורסם

אציין שמראש לא קראתי את כל התגובות,כי שתיים שלוש פשוט חוזרות על עצמן ואסכם בכמה מילים.

20 שעות זה באמת מכובד ואינטנסיבי וכן יש לזה מחיר.

פוליש רב שלבי? נצא מנקודת הנחה שזה יותר משתי שלבים? (במידה ושלב א' לא טוב אז עוברים שוב על א' ואז הלאה)

אני מאמין שהוא יבצע גם הגנה,אם לא אוטם אז לכל הפחות ווקס?

להביא רכב שטוף? כמו שתלך לרופא שיניים אחרי שצחצחת שיניים. אוקי, בסדר אז הוא לא ישטוף לך את הרכב.

התשלום לפי דעתי הוגן, היות ומדובר על צביעות נקודתיות ופולישים וכו וכו.

גילוי נאות, אני מכיר את אלטר ומכיר את היכולות שלו ואם הייתה לי בעיה והייתי רוצה לטפל בה כמו שצריך הייתי בוחר בו.

השוק מוצף אנשים המחזיקים פולישר, כשמדובר בסיכון של שריפת צבע או החמרת המצב הקיים הייתי חושב פעמיים ועושה סקר שוק לפני שאני בוחר את האחד שיגע לי ברכב.

ובבקשה, אל תנסו לשכנע את פותר השרשור שיתחיל ללמוד ואז יפתח שרשור איך שרף את הצבע.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

יותר כמו שתלך לרופא שיניים אחרי שעשית לעצמך טיפול שיננית, אבל לא נהיה קטנוניים :)

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם
יותר כמו שתלך לרופא שיניים אחרי שעשית לעצמך טיפול שיננית, אבל לא נהיה קטנוניים :)

לא הבנתי איך רופא שיניים ושיננית קשור כאן בפורום לפח וצבע אבל שיהיה.

פורסם

חברים לא לשכוח שכל אחד רשאי לבקש איזה מחיר שירצה תמורת מה שבא לו לתת, ליעקב יש את המוניטין שלו שאני בטוח שהרוויח בעבודה קשה, ואכן העבודה הזו אינה קלה בטח אם הוא עובד לבד (אני לא יודע אם הוא כן עובד לבד, רק אומר), ולא לשכוח שפותח השרשור כתב שהוא ביקש ממנו להביא את הרכב שטוף כדי לזרז מעט את העבודה.

המחיר? יקר ביותר, חשבתי הרבה פחות כי חשבתי ללכת אליו בעצמי לקבל הצעת מחיר, גם אם הייתי הולך או מקבל בטלפון לא הייתי מסכים עדיין למחיר שכזה, וזה לגיטימי.

אני מתאר לעצמי שזה גם תלוי במצב הרכב, אם פותח השרשור יעלה תמונות של הרכב לפני העבודה זה גם יוכל לתת כיוון מחשבה (ועדיין, 3K זה ימבה)

Opel Adam S 2017

פורסם (נערך)
פותח השרשור ברח אחרי שהאשימו אותו בבגידה במולדת בחבירה לגורמים עויינים.

לא ברחתי לשום,

יעקב ואני סיכמנו ליום א' עבודה של 20 שעות כולל מע"מ

עריכה אחרונה על ידי יאיר_עזר
פורסם
לא ברחתי לשום,

יעקב ואני סיכמנו ליום א' עבודה של 20 שעות כולל מע"מ

אז הוא יעבוד על הרכב 23.6 שעות?:roll:

עמית בוא לא נצא בהצהרות שכל אחד יכול ללמוד ולעשות דיטיילינג,יש אנשים שנמצאים בתחום מעל 20 שנה ועדיין מצטנעים ולומדים כל יום משהו חדש.

פורסם
לא הבנתי איך רופא שיניים ושיננית קשור כאן בפורום לפח וצבע אבל שיהיה.

הוא אמר שאם אתה מגיע למקום מקצועי כמו דיטיילינג אם רכב שטוף, זה דימוי לזה שאתה מגיע לשיננית / רופא שיניים עם שיניים מצוחצחות.

פות"ש - אשמח לראות תמונות לפני התהליך ואחריו.

פורסם
הוא אמר שאם אתה מגיע למקום מקצועי כמו דיטיילינג אם רכב שטוף, זה דימוי לזה שאתה מגיע לשיננית / רופא שיניים עם שיניים מצוחצחות.

פות"ש - אשמח לראות תמונות לפני התהליך ואחריו.

יום ראשון היו תמונות של לפני ואחרי התהליך.

פורסם

לגבי הטענות על איכויות הצביעה בארץ, יצא לי לעשות טיפול לרכב שהטמבון עבר צביעה, צוין בפני שהצביעה אמורה להיות איכותית.

ציינתי ללקוח שיש סיכון גדול לעשות נזק לצבע אם אמשיך את הפוליש לאזור הנ''ל, והוא החליט שננסה בכל מקרה, עברתי על האזור בעדינות ( עם פד לבן של הקס לפיניש!), ונחשו מה קרה...

קניתי לאחרונה מיאטה, וחלום שלי לצבוע אותה, אבל אני יודע מה התוצאה בפועל, ועל כן פשוט עשיתי לה טיפול עדין וציפוי, ונחייה איתה ככה.

אם אכן הטיפול יקח 20 שעות, והמכחול ייצא ברמה גבוהה ( אחרי מכחול צריך או לכה או שהצבע מעורב בלכה, ואז צריך שלייף ליישר, ולאחר מכן פוליש) אני לא חושב שהמחיר מאוד יקר, מה שכן זול הוא לא ויעקוב לא משדר זול הוא משדר איכות.

(אין לי קשר אליו ויותר מזה, לא יצא לי מועלם לדבר איתו אלא רק לשמוע חוות דעת)

פורסם

פותח השרשור יכול להואיל בטובו ולעדכן אותנו בתמונות של הרכב וסוג הרכב בכלל ?

החברה פה בפורום טוחנים מים.

ולמען האמת שמעתי גם אנשים שזרקו סכומים שהגיעו לכפול מהמחיר שאלטר הציע.

כמובן מדובר ברכבי פאר של אוליגרכים אצל רומן שכבר לא נמצא בארץ.

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

פורסם (נערך)

עם כל הכבוד לאלטר, הוא לא היחיד בארץ.

3 אלף בשביל דיטיילינג עם כל הכבוד...לדעתי ממש לא משתלם. ולפותח בשרשור עקב פרסומות סמויות שהיו כאן וגם כדי שבאמת ניתן יהיה לתת לך עצה טובה חייב לראות תמונות.

עריכה אחרונה על ידי itamarg

• תוכן חדש...