Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4131 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז החלטתי להתקין רמקולים ומגבר ברנו קליאו 2014 שלי והחלטתי שאשתמש בחיווט המקורי של הרמקולים.

גיליתי שמחובר חוט ועליו פיוז לחוט של הרמקול. מהו הפיוז הזה?

פורסם

תודה על העזרה.

שאלה נוספת, האם אני יכול לנתק את החוט ללא חשש על מנת לחבר אותו לקרוסאובר של הקומפוננט?

פורסם

אם הרמקולים המקוריים הוחלפו אין בעיה ,כיום מרבית הקומפוננטים מכילים בקרוס הפסיבי

מנגנון הגנה על הרמקולים ,אין צורך בפיוז הנ"ל.

פורסם

מוזר שיש לך סמלון של סאונדסטרים - כי באמת, הם מבין היחידים שראיתי בתחום האודיו לרכב אשר משתמשים בנורת להט בקרוס אוברים שלהם בכדי להגן על הרמקולים - לא בכל הסטים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

האמת היא שהמגבר הוא של סאונדסטרים, הקומפוננט של אלמני.

הפיוז שדיברתי עליו מחובר בהלחמה לחוט של הרמקול המקורי של הרכב.

פורסם

לפי התמונה ברור שזה לא סידור של חיווט מקורי ברכב. אני לא בטוח שהפיוז שייך למערכת השמע או טרם ניתקלתי בהתקנה של פיוז לרמקולים שהגיעו מהמפעל בצורה כזו.

שלוף את הפיוז מבית הפיוז ובדוק מה הפסיק לעבוד.

איזה כייף לי :)

פורסם

נראה שזה שייך לאיזה רכיב חשמלי (מרים חלונות ? קודן ? מערכת איתור ?) ובטח שלא לרמקול... יצרני רכב לא משתמשים בכזה בית פיוז ובטח שלא בסידור הזה.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...