Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3772 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה קורה חבר'ה,

מי שזוכר, לפני כמה חודשים פרסמתי פה סקר לגבי Acteevus, פלטפורמת ספורט חדשה למציאת שותפים וארגון פעילויות ספורט שאנחנו מפתחים, ובשעה טובה העלנו את עמוד הנחיתה שלנו: http://www.acteevus.com (מי שטפאטוק עושה לו בעיות - חיפוש בגוגל של "Acteevus")

מוזמנים להכנס, לה(ת)רשם, ובעיקר להפיץ - אנחנו צריכים לקראת הבטא כמות משתמשים כמה שיותר גדולה ע"מ שהפידבק יהיה מקסימלי, גם מבחינת כמות וגם מבחינת איכות.

מי שרוצה לעזור ולשתף בפייסבוק, אפשר פשוט לכתוב את כתובת האתר המלאה (www.acteevus.com) בחלון הפוסט, לעשות רווח, והפרטים יקפצו לבד.

כל המידע נמצא בעמוד עצמו, אם יש שאלות כלשהן מוזמנים לשאול (בשאיפה שהעמוד מכסה פחות או יותר הכל).

כמובן שנשמח לקבל פידבקים/הערות/הארות מכל צורה שהיא.

מודה לכם :-)

פורסם

יש, פשוט לא יודע מה קרה ללכת למגרש ולשאול "חברה אפשר להצטרף?"

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

maxcher, לא קרה לזה כלום.

פשוט בגיל מסויים אנחנו כבר עסוקים בהמון דברים, וצריכים לתכנן את היום מראש. אי אפשר כבר ללכת למגרש ומה שיהיה-יהיה.

וכאחד שמארגן פעמיים בשבוע כדורגל מרובה משתתפים [11*11] האפליקציה הזו יכולה להועיל מאד! לפעמים המשחק מתבטל בגלל שלושה אנשים שלא יכולים לבוא, מספיק שהאפליקציה תארגן בחור אחד, שיביא חבר-שניים וזה מבורך :)

מעבר לזה, יש ימים שנורא בא לי לשחק אבל אין עם מי (לא בימים הקבועים) - וגם אז האפליקציה יכולה לעזור.

קח בחשבון שבחורות שפוחדות לצאת להליכה \ריצה לבד גם יכולות להשתמש בזה.

בהצלחה!!

אני בטוח אתקין אותה היום

8)
פורסם

תודה! אבל Hold your horses, אנחנו עדיין בפיתוח, עוד אין מה להתקין :-)

יש, פשוט לא יודע מה קרה ללכת למגרש ולשאול "חברה אפשר להצטרף?"

מה קרה ללהשתמש בטלפון חוגה? :wink:

וברצינות, מעבר למה שאלון אמר:

א. יש המון סוגי ספורט שזה לא אפשרי בהם (טניס, ריצה, רכיבה...)

ב. זה בד"כ אפשרי רק במגרשים מרכזיים שיש בהם הרבה תנועה (תרתי משמע) כמו ספורטקים, אם תנסה לעשות את זה במגרש שכונתי רגיל, סביר להניח שתמצא את עצמך לבד

ג. בהמשך ל-ב' (ולאלון), לא לכולם מתאים לקחת את הסיכון של להגיע למגרש ולקוות שיהיה מישהו נחמד שיסכים לצרף אותם

בכל מקרה, אין לי כוונה לנסות לשכנע את מי שחושב שפלטפורמה כזאת מיותרת (אבל כמו שאמרתי, יותר מאשמח לשמוע הערות/הארות/פידבקים). מי שכן רואה בזה משהו שיכול לשדרג את חוויית הספורט שלו, תפדאל :-D

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • שנה מאוחר יותר...
פורסם

וואו, כבר עברה שנה...

בגדול (וכמו שבטח כבר ניתן להבין) המיזם נעצר ודי נזנח. כבר היתה לנו כמות מכובדת של נרשמים, שת"פים לפיילוט עם עיריית הוד השרון ואגודת הסטודנטים של אוניברסיטת ת"א. חלקים מהפלטפורמה עצמה כבר היו בתהליכי בניה והשלב הבא היה הצגה למשקיעים, אבל בשל עומס מהלימודים שנוצר עלי ועל השותף שלי החלטנו לעצור ולא לבזבז זמן למשקיעים אם לנו עצמנו אין את הזמן.

• תוכן חדש...