Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4167 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

OFFTOPIC:

Charge -

במקום לרדת על אחרים אז אתה יכול לתקן אותם ולהסביר להם למה הם טועים. אם לא בא לך להסביר אז אתה לא חייב להגיב.

תזכור שהרבה מהאנשים שכיום נחשבים בפורום כמומחים התחילו גם מאיפשהו.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

Student אתה אכן צודק, כוונתי לא הייתה לרדת על אותו בחור אבל רבאק באיזו נחרצות אותו בחור קבע שלא רק שלאוטו יש פגיעת שילדה אלא שבמעמד בדיקה יהיה סעיף "פגיעה בשילדה".

הבחור דיבר כמו מומחה ונתן חוות דעת של טירון ירוק, קשה לי להבין מהיכן הוא הסיק את המסקנות האלו אבל כל בעל מקצוע או חובב מקצוע ידע שהשלדה ללא ספק לא נפגעה בתאונה הזו והיהירות הזו של לקבוע דברים כל כך לא נכונים בכזה בטחון מקוממת אותי.

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

uploadfromtaptalk1422830637393.jpg

בוא נלך על דרך ההגיון, בתמונה שלפניך קורת c ברכב שלי (ניסאן אלמרה האצ'בק) אך לדעתי ההדגמה תהיה תקפה לכל רכב מודרני, ע"פ כלל, פגיעה בקורות דינה פגיעת שלדה אשר תיקונה לא ייטיב עם היושבים ברכב במקרה של תאונה דומה חוזרת, עד כאן להבנתי יש קונצנזוס, לא?

עכשיו ימשיך כבודו עם עיניו כמי שהיא בוחן רגליה של אישה יפה ויגלה שהקורה יורדת בקונטור הדלת ומתחברת לסף התחתון, שגם הוא ע"פ כלל מהווה חלק משלדת הרכב שכן הוא אלמנט אשר אחרי על העברת עומס הנוסעים אל הגלגלים ואשר מתנגד להתנגשות צידית בין אם במישרין ובין אם בעקיפין עקב פגיעה בקורות או הדלת.

עכשיו קח את הרכב הזה למכון בדיקה תקראה איך נדלקת לו "פגיעה בשלדה/מרכב במשמעות בינונית :סף תחתון, פגיעה בתחתית שלדת הרכב". ואז חצי מהפורום יצעקו "איזה בומבה הרכב אכל, לא הייתי קונה אותו בחצי מהמחירון וכו'...".

או שאתה עדיין לא חושב שזה חלק מהשלדה?

פורסם

אבל איך הבנת מהתמונה שפות"ש העלה שיש פגיעה בקורה? הוא לא צילם כמוך עם דלת פתוחה. ראו רק דלת ופאנל.

מהנזק שנראה שם אתה יכול להעריך פגיעת שילדה?

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
פורסם

תראה מימין לקימוט בדלת, יש קימוט בפח, הפח הזה הוא המשך ישיר של הקורה האחורית וזה החלק שלו בתחתית, נראה צר אך רובו כנראה כמו אצלי מסתתר בקו הדלת בעומק של חלק מבית הגלגל, מקווה שהצלחת להבין למה אני מתכוון.

ועל דרך ההגיון הרכיב הוא המשך של אלמנטי שלדה משמע פגיעה בו היא פגיעת שלדה.

פורסם

אני ממש, אבל ממש לא מומחה בדברים האלה, אבל מה שאני מכיר מבחינת מושגים לפחות, זה שלמרות שיש עכשיו ברוב הרכבים מרכב אחוד, עדיין זה לא אומר שכל פגיעה בחלק שלא מחובר בברגים היא פגיעה בשילדה. זה כמו העיקומי סף האלה שיכולים לקרות גם כי איזה ליצן לא ידע איפה להכניס את הג'ק.

ממה שאני מבין, גם אם כנף אחורית מרותכת לקורה, אם הנזק הוא רק בפח ולא השפיע על הקורה אז זאת לא פגיעת שלדה. לא יודע באיזו "רמת משמעות" זה מופיע בדו"ח.

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
פורסם

להבנתי זה בדיוק מה שזה אומר, רמת התכנון ההנדסי ברכבים היום גבוהה מאד ומגובה באנליזות מחשב וניסויים, האנליזות מבוססות על שלדת והרכב והמרכב כפי שיוצרו ולא אחרי שיושרו באי-אילו תנאים ע"י אבו עלי ובניו ואחרי שרותכו ע"י נביל ובנותיו בהיעד בקרת תהליך מוחלטת ולך תדע לאיזה עומק הריתוך מבוצע בכלל.

כמה התיקונים האלו משפיעים? בין זניח (כמו במקרה הנ"ל) לבין לא-מאחל-לאף-אחד-לגלות.

• תוכן חדש...