Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4198 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)
את הרכב מחזירים להם, לא לך בתור מוכר.

כן, את זה הבנתי מהפרסומת שלהם. עדיין, בלי לראות חוזה זה נשמע לי חשוד. מי יחזיר את הכסף? אני? קרטר? ומה בנוגע לרישום יד והעברת בעלות?

בוא נאמר לשם השעשוע ששני לקוחות קנו רכב ב100,000 שקל. קרטר קיבלו 5000 שקל, כלומר 10000 סה״כ. אחרי יומיים שניהם מתקשרים ומחזירים את הרכב. מהיכן יגיעו 200000 שקלים (הם אומרים שמקבלים הכל חזרה)? מכיר את זה שאם זה נשמע טוב מכדי להיות אמיתי, זה כנראה טוב מדי מכדי להיות אמיתי? אז זה בדיוק התיאור שלהם.

עריכה אחרונה על ידי Shwantz
פורסם
כן, את זה הבנתי מהפרסומת שלהם. עדיין, בלי לראות חוזה זה נשמע לי חשוד. מי יחזיר את הכסף? אני? קרטר? ומה בנוגע לרישום יד והעברת בעלות?

בוא נאמר לשם השעשוע ששני לקוחות קנו רכב ב100,000 שקל. קרטר קיבלו 5000 שקל, כלומר 10000 סה״כ. אחרי יומיים שניהם מתקשרים ומחזירים את הרכב. מהיכן יגיעו 200000 שקלים (הם אומרים שמקבלים הכל חזרה)? מכיר את זה שאם זה נשמע טוב מכדי להיות אמיתי, זה כנראה טוב מדי מכדי להיות אמיתי? אז זה בדיוק התיאור שלהם.

מעיפים את הרכב האלו לכלמוביל טרייד-אין ונגמר הסיפור. זה הרי לא שהם הפסידו 200,000 שקל, יש להם שני רכב שנאמר שהם שווים עכשיו כ-10,000 שקל פחות על היד שנוספה. עבור חברה עם הגב הכלכלי והאופרטיבי של כלמוביל, זה לא מה שיפיל אותם.

תנסה להסתכל על השרות הזה כתחליף לטרייד-אין למשל. במקום להפחית ברוב המקרים 20-40 אחוז מהמחירון, יש כאן אופציה למכור את הרכב במחיר גבוה משמעותית עבור אנשים שברירת המחדל שלהם תמיד הייתה עסקת טרייד-אין (עשרות אלפי אנשים בשנה). לא מזמן אח שלי בדק עסקת טרייד-אין לרכישת רכב חדש אצל אחד מיבואני הרכב, על רכב בשווי 90 אלף שקל הציעו לו 58,000 שקל. לא שווה לאדם כזה למכור אפילו ב-80, לשלם 4,000 שקל (נלך על 5%) כל זאת במקום ה-58?

פורסם (נערך)

כמובן, ובגלל זה אני אומר - שיתנו משהו גם למוכרים ולא רק לקונים.

היום הלכתי להציץ בכל מיני טריידים, לראות מי יתן עסקה טובה ברכישת רכב חדש. לא חוויה נעימה במיוחד ובגלל זה אני רוצה שהרעיון הזה יתפוס. אפעס, הוא לא יתפוס אם כל מי שהם יביאו (כמוכרים) זה אנשים שמנסים להיפטר איכשהו מרכב, ולא ימשוך מוכרים שיוכלו לתת לשירות ״ערך מוסף״.

עריכה אחרונה על ידי Shwantz
פורסם
נכון. קארטר היה רק הפיילוט.

בכל אופן, אני לא חושב שמישהו שיש לו אוטו עם נתונים טובים (שמור, מטופל בזמן, ק"מ נמוך) ירצה לשלם 2.5% עמלה. רכבים כאלה נחטפים מהר בלוחות הרגילים.

מה שמשאיר ל סוויץ' רק את הרכבים הפחות טובים.

חושב שאתה מאד צודק.

קובי

:-)

פורסם

נתונים על הנייר זה יפה, אבל מה שקובע הכי הרבה את מהירות ומחיר מכירת הרכב זה מצב השוק שלו.

תנסה למשל למכור טויוטה לנד קרוזר או וולוו XC90, ותצא מנקודת הנחה שהוולוו ממש שמור ועם נתונים מצוינים, בעוד שהטויוטה איזה יד 3 עם ק"מ כפול מהוולוו.

הלנד קרוזר יעוף נורא מהר, לעומת הוולוו שכנראה יצבור הרבה אבק עד שהוא יימכר.

הלנד קרוזר יימכר במחירון ומעלה, בעוד שהוולוו יימכר בין 20% ל40% מתחת למחירון.

כל זה אך ורק בגלל מצב שוק, מה יותר מבוקש כרכב משומש.

יש עוד המון דוגמאות אבל סתם זרקתי שני רכבים שיצא לי להחזיק פה בטרייד אין.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם
נכון. קארטר היה רק הפיילוט.

בכל אופן, אני לא חושב שמישהו שיש לו אוטו עם נתונים טובים (שמור, מטופל בזמן, ק"מ נמוך) ירצה לשלם 2.5% עמלה. רכבים כאלה נחטפים מהר בלוחות הרגילים.

מה שמשאיר ל סוויץ' רק את הרכבים הפחות טובים.

אתה צודק חלקית, זה מתאים לחלק מהאוכלוסיה. הרבה אנשים עם רכבים מצוינים לא אוהבים את ההתעסקות בלמכור את רכבם (אנשים מתקשרים, פוגשים אנשים בכל מיני מקומות, הרבה זמן התעסקות וכד'), היום הם פונים לטרייד אין, שם הם מאבדים יותר מה2.5% הללו, לכן אני מאמין שיש אנשים שהשירות כן מדבר אליהם.

בגדול הרעיון נחמד, אמנם כל העניין של חמישה ימי התחרטות, זה מודל מעניין מאד, שמגביר סיכוי לביצוע עסקה כי זה מחליש את תחושה ה"קריטיות" של ביצוע העסקה,.

אך אם מסה קריטית תנצל את הזכות הזו, זה עלול להיות בעייתי. מה לגבי השימוש ברכב, מה המנגנון שמונע ניצול של שירות זה, אם מישהו רוצה ל"השכיר" רכב ל4 ימים על ידי רכישה פקטיבית??

או סתם תסריט של תחמנות שעלה לראשי:

בעל רכב רוצה למכור רכבו בדחיפות, משתמש בשירות שלהם, מישהו מטעמו רוכש את הרכב בעלות מקסימלית, ומתחרט.. בעל הרכב מקבל כספו בניקוי 2.5%, והם נאלצים למעשה לרכוש את הרכב בעלות זו..

לא יודע, משהו פה חסר לי, אין סיכוי שהם לא חשבו על זה.. צריך לקרוא את כל מפרט החוזה.

פורסם

אהבתי את הרעיון.

גם גילוי פגיעות הפח של המכוניות היה טוב וראוי.

מצד שני, הם רושמים בכל המודעות "מנוע תקין", "גיר תקין". היות ומדובר בכ"ז על רכבים משומשים, היה ראוי אולי לפרט את מצב הגיר והמנוע ו/או לצרף צילומי בדיקות.

פורסם

כשמכרתי לא מזמן את הרכב פנו אלי מקרטר והציעו לי את השירות שלהם. מה שהרתיע אותי מלמכור את הרכב דרכם היה ה 2.5%. כרגע השוק הוא של קונים וגם רכב עם נתונים יפים נמכר פחות ממחיר מחירון. לקוח שיגיע דרכם גם ככה יוריד במחיר כמה שאפשר ואז בנוסף הם גוזרים עוד 2.5%. יש לי הרגשה שהם גם ילחצו וילחצו על המוכר למכור בכל מחיר כדי לקבל את החלק שלהם כמה שיותר מהר.

רק הצורה שבה פנו אליי היתה מאוד אגרסיבית, טלפונים ללא הפסקה.

אסף.

פורסם

אתה יכול לקבוע מחיר מינימום לרכב, זה לא כאילו מישהו יתמקח איתם ויצא שאתה תקבל 5שקל על הרכב.

לי - אישית - לא היה מפריע לשלם 2.5% או אפילו 5% כדי שמישהו אחר יתעסק בבלאגן הזה.

פורסם

הרעיון נראה טוב ומבטיח , ביקור קצר באתר שלהם מראה תמונות יפיפיות של רכבים עם סימון מיקום של פגיעות פח\צבע.

על פניו יש שם חלק מהרכבים שנראים "מבטיחים" אבל עד שלא תבדוק את הרכב לא תדע ב 100%.

גם ה5 ימים "התחרטות" נותנים תחושה של בטחון אבל חייבים לקרוא את החוזה אני לא מאמין שמחזירים לך באמת את כל כספך בחזרה במידה והתחרטת , בטח יש ניקוי של 2.5% או כל דבר אחר.

אגב משה יש שם מודעה "הפונטו של משה" , זאת שלך במקרה :) ?

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

טעויות כאלה, רק מראות, לדעתי, את רמת המקצועיות של מקום כזה. כמובן שיכול להיות שמי שכתב את זה סתם התבלבל, אבל אני מהמר על זה שאין לו מושג בכלל מה זה פיאט בראבו ומה ההבדל בינה לבין הפונטו.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

השירות מכוון לקונים ומוכרים נורמטיביים. לא לבעלי רכבים "מיוחדים" או לחובבי רכב בקארספורום. השירות הזה יתחרה בהצלחה עם חב' הליסינג על כיסם של קונים פרטיים שמוכנים לרכוש משפחתומטית ליסינג ממוצעת, שלהזכיריכם, נסעה 90-100K ק"מ ב3 שנים ועברה תחזוקה בסטנדרט של חברת הליסינג. שני הדברים האלה הם עובדות, לא השערות או סטיגמות (לזה לא ניכנס, כבר נטחן).

זה שירות חדש שיכול להיות מהפכני ולכן מעניין לשמוע ולדבר עליו. אם אתה אדם שאין לו בעיה לבצע עסקת קניה\מכירה מול אדם פרטי, SWITCH לא רלוונטי לך ולא צריך אותך. מה שכן, אתה יכול להרוויח מאוד מהצלחה של השירות הזה, כי זה יהפוך מוכרים ללא "תיווך" ליותר אטרקטיביים.

ההצעה שלי היא לבחון את השירות מנקודת מבט של קהל היעד שאליו הוא מכוון, אחרת השרשור הזה מקביל לשרשורים שצצים פה מידי פעם שמקטרים על מחירם ה"שערורייתי" של רכבי ספורט - תלונות רלוונטיות מקהל יעד לא רלוונטי.

בבקשה שאף אחד לא יקח את זה באופן אישי. להיות לא רלוונטי לSWITCH זה יותר מחמאה בפורום הזה ובטוח שלא עלבון.

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
פורסם

בגדול הרעיון נחמד, אמנם כל העניין של חמישה ימי התחרטות, זה מודל מעניין מאד, שמגביר סיכוי לביצוע עסקה כי זה מחליש את תחושה ה"קריטיות" של ביצוע העסקה,.

אך אם מסה קריטית תנצל את הזכות הזו, זה עלול להיות בעייתי. מה לגבי השימוש ברכב, מה המנגנון שמונע ניצול של שירות זה, אם מישהו רוצה ל"השכיר" רכב ל4 ימים על ידי רכישה פקטיבית??

או סתם תסריט של תחמנות שעלה לראשי:

בעל רכב רוצה למכור רכבו בדחיפות, משתמש בשירות שלהם, מישהו מטעמו רוכש את הרכב בעלות מקסימלית, ומתחרט.. בעל הרכב מקבל כספו בניקוי 2.5%, והם נאלצים למעשה לרכוש את הרכב .....

כמה אנשים אתה מכיר שיש להם בצד 60 אלף שקל במזומן להפקיד בבנק, שמשעמם להם ובא להם סיבוב על קורולה 2008? במילים אחרות, יהיו כניראה כמה בודדים כאלו אבל לא בכמות כזו שתפגע בפעילות העסקית כפי שאף חנות בגדים בארה"ב לא פשטה את הרגל ממדיניות של החזרת בגד גם אחרי חצי שנה.

• תוכן חדש...