Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חסכוני - 20 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7846 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

דרוש: רכב שני, קטן וידני.

תקציב עד 20 אלף +-

אני חשבתי על יפנית קטנה (בשם האמינות), אבא שלי מעדיף צרפתיה (ראיתם פעם דבר כזה ? :-P )

חשבתי על 106XS, עכשיו בבדיקה במחירון לוי יצחק ראיתי שיש גם גירסת 1600 שמשום מה לא הייתי מודע לה :shock: האם נמכרו כאלה בכלל ?

מה רמת הסחירות של ה-106 XS, האם הוא נסחר במחירון\מעל\מתחת ?

אם יש עוד הצעות בתקציב הנ"ל אני אשמח לשמוע (חשבתי על פיאסטה, שרייד, 205, מאזדה 121...חלק מהמכוניות גם מתחת ל-20 אלף)

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

אגב קראתי עכשיו את השירשור הזה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=48334&highlight=106XS

ומה שנאמר שם על ה"הזדקנות" של האוטו מדאיג אותי.

איך ההזדקנות הזאת באה לידי ביטוי ? בלאי מכלולים גבוה או דברים כמו דשבורד שנסדק (כמו ב-205 GTI)

אם כל זה נכון אני יורד מהאוטו...

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

לדעתי לך על הדיהוו לאנוס אתה קונה כזה ב 22 אלף שנת 98, זה אחלה רכב ושכח כל מה שמלכלכים על הלאנוס, עובדה שעד שנת 2000 כל הליסינג היו להם כאלו.

עוד אפשרות זה מאזדה 323 ידנית שנת 95 96

או סיטרואן סקסו מ 97 1100 או 1400 חסכונית בטרוף ונורא אמינה

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם
לדעתי לך על הדיהוו לאנוס אתה קונה כזה ב 22 אלף שנת 98, זה אחלה רכב ושכח כל מה שמלכלכים על הלאנוס, עובדה שעד שנת 2000 כל הליסינג היו להם כאלו.

עוד אפשרות זה מאזדה 323 ידנית שנת 95 96

או סיטרואן סקסו מ 97 1100 או 1400 חסכונית בטרוף ונורא אמינה

איפה מוכרים מאזדה 323 95-96 ב-20 אלף ?

אני גם רוצה לקנות.

MITSUBISHI GALANT SPORT

• תוכן חדש...