Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4209 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא כמו בארץ בארה"ב חוק זה חוק.

אם אין חוק שמאשר סוג חדש של פנסים אז לא מוכרים אותם.

זה שגרמנים החליטו שאלה פנסים יותר טובים זה לא אומר שהם באמת יותר טובים.

חוקים מוזרים שיש לאמריקאים זה החוק של הקסדה שאסור לחייב רוכב להרכיב קסדה כי זה לא דמוקרטי.

עד עכשיו היה אסור למכור מכוניות בארה"ב עם מערכת stop and start בגלל שאי אפשר לבדוק צריכת דלק וזיהום אויר של מכונית עם מנוע מכובה.

הצליחו לא מזמן לשנות את החוק הזה.

אייל

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
שאלו יהיו הצרות שלנו.

תכלס.

אז אי אפשר ליבא מכוניות עם תאורת לד חכמה, ביג פאקינג דיל. פה אי אפשר להשחים חלון או להגדיל ג'נט בלי תקנות ובירוקרטיה - זו קטנוניות.

נראה לי עדיף בלי הפנסים הללו. אלוהים יודע כמה יעלה פנס כזה ברגע שמשהו בפנס העתידני הזה ידפק :)

פורסם (נערך)

שאני אבין, אתה טוען שבישראל הביורוקרטיה מסורבלת יותר מבארצות הברית?! שישראל יותר ביורוקרטית מהמערכת הביורוקרטית המושלמת?!! שישראל יותר ביורוקרטית מהמדינה שבה שצריך לחתום בה על אלף טפסים כדי להעביר את העט במשרד מצד אחד של השולחן לשני?!!

אם ישראל גרועה מארצות הברית או מכל מדינה אחרת שתשווה אליה במשהו, הרי שזה בפסימיזם ובהלקאה עצמית. תחום הרכב הוא רק דוגמה אחת (ולטעמי אף עדינה) לנטיה הזו.

אני אישית חושב שפסימיזם קיצוני לא מייצר שינוי כי הוא מטפח ייאוש. מלבד מה שאני האופטימיסט הנצחי.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

מצידי ליסוע עם פנסים על הגגון ותן לי להנות משאר החוקים שיש שם

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

אמנם זה אבסורדי כי בחלק מהמדינות שם אתה יכול להתקין מנוע של האמר על פיקנטו, אבל מצד שני כשמותר לך לעשות כאלה דברים תאורת לד חכמה מעניינת לך את האשך.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
וזה אולי המקום להזכיר שהיגיע הזמן לשים סוף להשתוללות במחלקת האורות שם באודי. כל מי שאתרע מזלו להמצא מאחורי A6 חדשה וצפונה בזמן בלימה, יבין על מה אני כותב כאן.

אני חושב שמספיק לנסוע בלילה מאחורי האודי האלה במרחק קילומטר מאחור ושהם פשוט יסעו עם אורות דלוקים בלי לבלום כדי להבין על מה מדובר..

פורסם

בדיוק אתמול נסעתי מאחורי A6 חדשה, באמת הרגשתי סינוור יתר על המידה.

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

המצב בישראל לא באמת גרוע כמו שנהוג לחשוב כשמדובר על הנהג ה"ממוצע", אותו ישראל ישראלי, אבל כשזה נוגע לעניין השיפורים החוק בישראל נוקשה מאוד, לא מעט פעמים בצדק אבל יותר מדי פעמים ללא הגיון.

אם אתה רואה ברכב כלי תחבורה שכל מטרתו היא לשנע אותך מנקודה לנקודה כנראה שלא תרגיש שהתקנות בישראל מעיקות עלייך.

אם אתה חובב רכב\נהיגה שרוצה לשפר את הרכב או להנות מספורט מוטורי כנראה שיהיו לך לא מעט התנגחויות עם התקנות בישראל.

במאמר מוסגר לגבי אאודי, עושה רושם שבכמה שנים האחרונות נסגרו שם כמה מחלקות ואת כל תקציבי אותן מחלקות הזרימו אל מחלקת התאורה, לא אופתע אם בעוד כמה שנים אאודי תחשוף פנס עם גלגלים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

קוריוז קטן לגבי הפנסים בארה"ב - שנים רבות - דומני עד 1983 - האמריקאים חייבו פנסים עגולים ואסרו על פנסים עוקבי פניה. באירופה דווקא נהנו מהעיצובים המהפכניים של סיטרואן - הפנסים המלבניים שהופיעו לראשונה על ה-ami 6 (ברור שלא התאימה לשוק האמריקאי) ועוקבי הפניה על ה-DS (ששווקה בארה"ב בגרסה שונה, עם פנסים קבועים).

ם עניין הפנסים האסימטריים קיים בתקן האירופי ולא באמריקאי, אחד הענינים שעליו אנחנו מקטרים הרבה מאד כאשר מדובר ביבוא אישי של דגמים אירופיים מארה"ב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

למי שמחפש קוריוזים בחוקי התעבורה - הנה דוגמא מאירופה הנאורה.

בבריטניה יש חובת קסדה לרוכבי דו"ג אבל החוק פוטר קבוצה אחת מחובה זו, ודווקא מסיבה של אמונה דתית:

On all journeys, the rider and pillion passenger on a motorcycle, scooter or moped MUST wear a protective helmet. This does not apply to a follower of the Sikh religion while wearing a turban.

פורסם
המצב בישראל לא באמת גרוע כמו שנהוג לחשוב כשמדובר על הנהג ה"ממוצע", אותו ישראל ישראלי, אבל כשזה נוגע לעניין השיפורים החוק בישראל נוקשה מאוד, לא מעט פעמים בצדק אבל יותר מדי פעמים ללא הגיון.

אם אתה רואה ברכב כלי תחבורה שכל מטרתו היא לשנע אותך מנקודה לנקודה כנראה שלא תרגיש שהתקנות בישראל מעיקות עלייך.

אם אתה חובב רכב\נהיגה שרוצה לשפר את הרכב או להנות מספורט מוטורי כנראה שיהיו לך לא מעט התנגחויות עם התקנות בישראל.

במאמר מוסגר לגבי אאודי, עושה רושם שבכמה שנים האחרונות נסגרו שם כמה מחלקות ואת כל תקציבי אותן מחלקות הזרימו אל מחלקת התאורה, לא אופתע אם בעוד כמה שנים אאודי תחשוף פנס עם גלגלים.

לא נורמלים שם, כל מיני משחקי לדים בפנסים הקדמיים, נקודות, פסים, ריבועים ומלבנים. או שמדובר בילדים משועממים או באיזה אמן מתוסכל שגויס שם לעבודה. אלא שמאחור זה כבר מוגזם לחלוטין ומתגבר הרושם שמישהו שם איבד שליטה שכן הסיפור הזה עם עוצמת התאורה האחורית הוא כבר לא ענין של משחק, הוא פשוט מסוכן.

פורסם

הם לא סוגרים מחלקות. תקציב הפיתוח של אאודי גודל בקצב מרשים, וזאת כחלק עיקרי באסטרטגיה של קונצרן VAG להפוך ליצרן הרכב הגדול בעולם. הם משקיעים בהרבה תחומים, חלקם נועדו לבדל את הרכבים שלהם משאר רכבי הקונצרן. לוח השעונים החדש של האאודי TT מראה על המגמה הזאת, כיוון שמדובר ברכב שחולק את שלדת ה-MQB עם רכבים זולים יותר ומרמז על חדירה של לוחות שעונים וירטואליים לסגמנט הביניים בשנים הקרובות.

אגב, גם ב.מ.וו ומרצדס משקיעים תקציבים גדולים בתאורה, למשל תאורת הלייזר של ה-i8.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

אני אישית חושב שפסימיזם קיצוני לא מייצר שינוי כי הוא מטפח ייאוש. מלבד מה שאני האופטימיסט הנצחי.

גם אופטימיזם לא מייצר שינוי, ומטפח התכחשות.

אולי במדינה אחרת הייתי יכול להיות אופטימיסט. במציאות הישראלית אני יותר פסימי מאופטימי.

פורסם

רועי הדברים שכתבת נכונים גם לתאורת החזית של אאודי.

יש לי חבר עם Q5 בת שנה וחצי שה-DRL שלו כל כך בוהק שאני בטוח שבכל פעם שהוא מניע את הרכב E.T חושב שמנסים לאותת לו מכדור הארץ.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...