Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

 

מדובר בגטס 2005.

 

היום הותקנה מערכת שלטי נוחות ברכב ולאחר מכן נוצר מצב שבו המערכת כבר לא כפי שהייתה. עד לאותו רגע עבדה מעולה.

 

המערכת מורכבת מHU של פיוניר, מחובר ב-RCA עם מפצלים למגבר יחיד,

קומפ' קדמי של מורל טמפו. מגבר אינפיניטי 75X4 וסאב בזוקה JBL.

 

אז הקרוסאוברים יושבים בתוך הרכב כל אחד בצידו. הכבלים של החשמל עוברים בצד שמאל והRCA בצד ימין.

 

כרגע יש מצב שבו שומעים סאונד רק מצד ימין ורק מהרמקול, הטוויטר בצד ימין והרמקול והטוויטר בצד שמאל שותקים לחלוטין.

 

כמובן נבדקו הגדרות בHU ושינוי בבלאנס - ימין שמאל לא עוזר.

 

כרגע חשוך ולא ניתן ממש לפרק חזרה ולבדוק, אבל אשמח לדעת מאיפה כדאי להתחיל לחפש, מפני שחלק מהסאונד יוצא, ולא מובן לי איך חלק יכול לעבוד וחלק לא.

 

הסאב אגב עובד רגיל.

 

ההגיון שלי אומר שאם המגבר נדלק - הפלוס, המינוס והרימוט תקינים.

RCA - במידה וכל ה4 חיבורים מאחור מחוברים, ובהנחה שלא היה ניתוק של אחד מהם מאחור (יבדק מחר), וחיבורי הקרוסים ימצאו תקינים, לאן להתקדם?

 

תודה

×
×
  • תוכן חדש...