Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4204 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם/ן,

אז בשעה טובה רכשתי היום רכב ( יד 2 ) . רבות נעזרתי כאן בחברי הפורום, ועל כך אני באמת באמת מודה לכולם על העזרה, העצות והתמיכה. מדהים כמה שעולם וירטואלי מספק ( בייחוד שיש אנשים נפלאים מאחורי המקלדת).

רציתי לשתף בכמה דברים שלמדתי תוך כדי ( לא הרבה אבל עדיין). אולי זה בכל זאת יחדש למישהו..

עניין אפוטרופוס על רישיון הרכב:

אני קניתי רכב יד 1 מצעירה שקנתה את הרכב טרם מלאו לה 18. אי לכך, אמה נרשמה תחת בעלים נוספים עם סייג : אפוטרופוס.

אנחנו חשבנו לתומנו די בייפוי כח של האמא להעברת בעלות. אז זהו שלא. אם עדיין רשום על הרישיון רכב "אפוטרופוס", צריך לגשת למשרד הרישוי, לבטל את האפוטרופסות, ואז לעשות העברת בעלות ( זאת ובמידה שבעל/ת הרכב לא עשו כך ברגע שמלאו להם 18).

המלצה על מוסך:

בהמשך להמלצה שקיבלתי כאן, אני מחזקת את ההמלצה על מוסך הילוך שישי טויוטה ביפו. קיבלתי שירות יוצא מן הכלל מבחור בשם שלומי ( שערך בדיקה די מקיפה לרכב, מבלי לבקש תשלום, ולמרות שהרכב לא היה ולא יהיה כנראה בטיפול אצלם), ובכלל השירות היה ברמה די גבוהה.

כרגע, אני עדיין בטראומה מיום טרטורים ( ראו עניין העברת הבעלות לעיל), אני אשוב לכתוב עוד תובנה און שניים בהמשך.

אז שוב תודה ובהצלחה לכל הקונים/ות!!

פורסם

תודה לך על העדכון. תיארתי לעצמי שהמצב יהיה יותר מורכב ממה שהמוכרת אמרה לך. הערה ברישיון לא רושמים סתם.

יפה ששאלת במשרד הרישוי מראש, וכך נחסך לך לעמוד בדואר רק בשביל לשמוע שהם לא יכולים לטפל בזה.

נשמח לשמוע על היישור קו בהמשך. כדאיות כלכלית של יאריס\קורולה ישנות זה נושא שמעניין הרבה אנשים.

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
פורסם

תודה לכם.

א- טויטה יאריס , 2004, יד 1. ( כעת שניה!).

ב- תמונות, בהמשך היום ( הם בנייד).

ג- Stone , לך אני חייבת תודה ענקית על גבי בפורום ציבורי זה. תמיד עצות טובות, נכונות, מקצועיות ובדרך נעימה. רוב תודות!

ובהמשך לעניין מצב העברת הבעלות. לצערי כתבתי מניסיון קצת כואב ( 3 שעות ודי הרבה עצבים). אני למדתי זאת בדרך הקשה. אמנם הבאנו ייפוי כח, אבל זה לא הספיק, בקשו ת.ז. מקורית, וכאן החלה הסאגה של נסיעה מטורפת למשרד הרישוי לפני סגירה וביקור נוסף בבנק הדואר. אבל בסוף הכל הסתדר.

יישור קו- רק החל. בינתיים הוצאתי 800 ש"ח על החלפת 2 צמיגים קדמיים. לא לחטוף התקף לב, ידוע לי שהמחיר יקר. אבל יש תמורה לאגרה. ( זה היה סוף היום של הטרטורים, לא רציתי טרטורים נוספים לחפש פנצ'רמאכער בשעה הכי פקוקה בגוש דן, ולא רציתי לעלות ירושלימה עם הצמיגים הישנים).

כעת, אני בסאגת ביטוח.

אשמח לשמוע חוות דעת גם, אם זה מסתדר.

עשיתי ביטוח ראשוני עם ביטוח ישירי. ( גם מאחורי ההחלטה הזאת שקרתה בדקה ה-90 יש סיפור שלא אלאה אתכם בו כעת).

לא הייתי מרוצה מאופו ההתנהלות. התקשרתי לבטל. מנגד אימי המליצה לי על סוכן הביטוח שלה ( אין לה ביטוח רכב רק דירה כך שאין לזה השפעה על הביטוח רכב שלי). ההצעה: מקיף+ חובה - 4,476.

התקשרתי לבטל בביטוח ישיר, והם כמצופה התחילו להוזיל לי את הפוליסה כדי "להשאיר אותי מרוצה". מפה לשם, נתנו לי הצעה של 3,763. ( מקיף+ חובה).

הבדל משמעותי.

הפוליסות די דומות ( עם סטיות של כמה שקלים לכאן ולשם). השאלה אם יש rapport ( לא יודעת איך מאייתים זאת בעברית..) טוב עם ביטוח ישיר.

סוכן הביטוח עובד עם חברת שומרה.

אני קצת בהתלבטות אם להעדיף מחיר מוזל משמעותית או סוכן מוכר ( אבל לא מוכח ..).

תודה רבה ושנה אזרחית מצוינת

-

פורסם

טוב לשמוע שהסתדר. חבל שהיית צריכה לעשות דרך ארוכה אבל כמו שאמרת מהכל לומדים.

בקשר לrapport (את במקור מבריטניה?) זה בדיוק מה שאין עם ביטוח ישיר. אין שם סוכן, וככה אפשר לתת מחיר הכי זול. אני שמעתי עליהם מספיק תלונות מחברים\מכרים\קולגות בשביל לא לשקול אותם אפילו.

אני מבטח מול סוכנויות. תחפשי בWOBI הצעות ותראי איזו חברה זותנת הצעה הכי טובה, וככה יודעים לאיזו סוכנות לפנות (בלי קשר לWOBI) והם ייתנו מחיר שהוא לרוב נמוך משמעותית.

הסוכן הקודם שלי עובד עם הפניקס. אני הייתי מרוצה ממנו ב"רגע האמת" כשהייתי צריך לקבל החזר על הביטוח עקב מכירה. הוא גם מתקשר יחסית טוב במייל שזה ייתרון בשבילי.

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
  • תוכן חדש...