Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4197 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבל שאין לנסר סדאן 1800 ידנית בלי כל האיבזור המיותר

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 78
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יוליאן, לא הייתי מהמר על זה. גיר ידני זה מגניב ברכבים4 זולים, פחות מגניב ברכבים משפחתיים ומעלה, על אחת באלה המשמשים כרכבי פוזה וש"גם האישה צריכה לנהוג" (לא נאמר בשובניסטיות). מיצובישי בונה על כמה מאות רכבים וזהו.

בנוסף האווטלנדר נופל לקטגורייה שיש לו מתחרים ורכבים דומים באותו המחיר, לא כולם שמים לב להבדל בין הקפצ'ר לאווטלנדר.

איתמר

דוקא הקשקאי והיטי שנמכרים עם גיר ידני באותו מחיר, נמכרים במספרים גבוהים.

אותי דוקא מעניין מה היה המחיר אם היו מביאים את הגרסת 7 מושבים עם גיר ידני.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

ולמי בדיוק היו מוכרים אותה ?

בכל זאת, מדובר במכונית ותיקה, שלא זכתה להצלחה של ממש בצעירותה, וכמו תמיד, נשלף נשק המחיר.

לדגם ה 1.8 יש תיבה רציפה די מעצבנת, אגב.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם (נערך)

הורידו ג׳אנטים לאאוטלנדר הידני ב 129,900

עריכה אחרונה על ידי עמית

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

אני מנסה להזכר מתי היתה הפעם האחרונה שראיתי לאנסר מעל שנת 2010 על הכביש, אני פשוט לא מצליח לזכור.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

נותנים לך גרסת אוטומט עם כל האבזור (הלא מיותר) במחיר שאחרים מוכרים ידני בלי שום איבזור ועדיין יש תלונות? נו באמת.. הישראלי תמיד ימצא סיבה להתלונן הא?

אפילו שזה דגם די מיושן, במחיר הזה זו הצעה טובה, הקרוסאובר מכוער ברמה שקשה להסתכל עליו..

פורסם

הסיבה להוזלה היא כי הדגם לקראת סוף חייו, כמו בכל רכב.

לדעתי זו אחלה קנייה במחיר הזה למי שצריך "משפחתית" בתוספת מקדם פוזה קל, אלטרנטיבה לקרוז למשל?

בקשר לאאוטלנדר הידני, מעניין איך השוק יגיב לזה, כי בסך הכל יש קצת התעוררות לכיוון הגיר הידני בארץ, במיוחד אצל אלה שלא חיים בגוש דן או ירושלים.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
נותנים לך גרסת אוטומט עם כל האבזור (הלא מיותר) במחיר שאחרים מוכרים ידני בלי שום איבזור ועדיין יש תלונות? נו באמת.. הישראלי תמיד ימצא סיבה להתלונן הא?

כי הייתי מעדיף לקבל את זה בלי כל הקקמייקות בשקל וחצי בהתקנה מקומית, אבל עם הנחה גדולה יותר.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אתה ואני כן, הרוב לא.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
כי הייתי מעדיף לקבל את זה בלי כל הקקמייקות בשקל וחצי בהתקנה מקומית, אבל עם הנחה גדולה יותר.

1+

עוד יירבו כמוך, שחושבים על הנחה גדולה יותר.

הסיבה לזה כי הדגם בערוב ימיו. גם לפני כן הרכבים הללו נמכרו טוב, כי אנחנו "קונים טובים", בכל מחיר.

לפי התגובות כאן, תוך יום לא ישארו רכבים. {במיוחד כאשר יינתנו חיישנים, קודניות, ועוד חורים ונזקים מיותרים ברכבים הללו}

ה"רפורמה" עדיין רחוקה מאיתנו. כרגע זה כמו הבננות בסופר, שלפני שהם ננרקבות, נמכרות בחצי מחיר.

פורסם

המחיר של הסדאן עם מנוע 1.6 וגיר אוטומט פלנטרי נשאר 127,000.

המחיר של הספורטבק הופכת את הסדאן במצב הנוכחי לדגם "מיותר".

וגם עם הלנסר לא תצליח, לא נראה שזה יפריע לכלמוביל, גם ככה יש להם בארסנל את יונדאי i30.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...