Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
STIO תיעוד יפה, טוב שלא העלת סרטון עם מספר.

לאור ההענות הגדולה פה בפורום אחרי המפגש הראשון אני חושב שמתבקש לעשות עוד מפגש, אך במרכז הפעם בכדי שיהיה לכולם יותר נוח להגיע מכל קצוות הארץ.

צריך לקחת בחשבון כמובן את מזג האוויר, וכמו שאלפא אמר גם את חג חנוכה שנופל על ה-20 ובטח יגרום לתנועה ערה יותר בכבישים.

לא חושב שתהיה תנועה ערה יותר בחנוכה.בטוח שלא כמו בסוכות.

סך הכל זה חופש לילדים,כל האנשים העובדים גמרו את שלהם ב"חופש הגדול" ובתקופת החגים.

Subaru B4 2.0 2012

• תגובות 798
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
שבת ה 20.12 נופל על אמצע חנוכה - כולם יוצאים לכבישים. הייתי מתכוונן דווקא על ה 27.12.

בצפון בוודואת יהיו אנשים. לכיוון דרומה פחות. לדעתי כדאי לנסוע לכיוון ירושלים ומעלה אדומים. לפי הבנתי יש גם מנחת במעלה אדומים אז כדאי לברר רק שהוא סלול ובסדר.

פורסם

תראה, את המנחת בלטרון הרסו לגמרי ואין בכלל אספלט. בגלל זה כדאי לברר אם יש אספלט או שהמקום ההוא זה סתם בזבוז זמן.

פורסם (נערך)

לא חושב שהמנחת צריך להיות האטרקציה המרכזית, עם כל הכבוד למפלצות כאן... בקשר לתנועה הערה, אל תשכחו שמפגש במרכז יתחיל מוקדם יותר מאשר בצפון, מקווה סביב 7, ככה שלדעתי "האויב הגדול" כרגע הוא המזג אויר.

עריכה אחרונה על ידי KoM

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם
בצפון בוודואת יהיו אנשים. לכיוון דרומה פחות. לדעתי כדאי לנסוע לכיוון ירושלים ומעלה אדומים. לפי הבנתי יש גם מנחת במעלה אדומים אז כדאי לברר רק שהוא סלול ובסדר.

מנחת במעלה אדומים?

אני פה 19 שנה בחיים לא שמעתי על מנחת.

Subaru B4 2.0 2012

פורסם

בבקעה (ארץ המרדפים) אני מאמינה שהתנועה תהיה די דלה, כמובן שכדאי להתחיל מוקדם כדי לסיים לפני שהתנועה מתעוררת.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

יאללה מי מכיר טוב מסלולים טובים באזור המרכז\דרום ויכול כבר להתחיל לתכנן איזה מסלול התחלתי?

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

היו פה דיבורים על נס, ולוזית. אני אתן למישהו קצת מומחה יותר להרים פה איזשהו מסלול התחלתי (שכמו שאגב ראינו בצפון הוא דיי "הצעה" ראשונית.)

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

• תוכן חדש...