Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4243 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכם חברי קארספורום.

 

כיף לחזור לאחר תקופה ארוכה וכמובן להשתמש בידע הנרחב של חברי הקהילה =).

 

אז ככה, אני כיום בעלים של הונדה אקורד 2011 מהדגם המפואר EX מנוע 2.0, אצלי כ-שנה, באמת שנהנתי, רכב מדהים אך חפצה נפשי בגי'פון מפנק.

 

על הפרק עלה הQ5 שכלעצמו כיד 2 לא יקר הרבה יותר מהאקורד לצורך העניין.

התכנון הוא לרכוש אחת מבציר 2009-2010, מדגם לוקצורי קוואטרו עם מנוע 2.0, להבנתי זהו הדגם המפואר עם הלדים, החישוקים היותר גדולים והיותר מאובזר.

 

מספר נתונים של אחזקה שמעניינים אותי הם:

-צריכת דלק ביחס לאקורד? (האקורד בממוצע 1-10 אך רוב הנסיעות שלי הן בין עירוניות ).

-אחזקה שוטפת (טיפולים? עלות טיפול קטן במוסך יבואן, עלות טיפול גדול? אגרת רישוי? להבנתי רישוי עולה כ-3.5 אש''ח?)

-מ-ח-ל-ו-ת (הפחד שלי ברכבים הגרמנים זה התקלות היקרות, בגלל זה הייתי ועודני חסיד של הונדה בגלל השקט הנפשי, למיטב הבנתי הQ5 סך הכל רכב מוצלח ודי אמין, האם פספסתי משהו בנושא?).

 

אשמח לכל מידע שתוכלו לספק לי בנושא, תודה מראש =).

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

×
×
  • תוכן חדש...