Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4261 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן המסחרית בנויה לקחת משקל קצת כבד יותר.

נסעתי בגרסה המקורית,שמיים וארץ.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

סקירה יפה מאוד! 2 שאלות:

1) חשבתם על סיטרואן ג'מפי? יש להם גם דגם אוטומטי קצר נוסעים (וגם ארוך).

2) מה עם סאבנה? היא גם פטורה ממע"מ וכל הדברים שקשורים לרכב מוכרים כהוצאה שוטפת.

פורסם

הג'אמפי אז לא הייתה בארץ בגרסת האוטמט שלה,רק לא מזמן היא נכנסה אם אני לא טועה. אופציה מעניינית לעתיד.

והסוואנה זה SAME SHIT...היא גם כן מאוד קופצנית,אולי אפילו גרועה יותר מהיונדאי.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

רק לידע כללי, שמעתי שמ-2015 כבר לא יהיה אפשר לייבא מסחרית סגורה מהקטגוריה של הג'אמפי/i800/טראפיק/ויטו ולדגם אותה בארץ.

הדבר הזה בטוח ישפיע על המחיר של גרסאות הנוסעים של הדגמים האלה שמעכשיו יגיעו מדוגמים מהמפעל.

יהיה אפשר בארץ עדין לדגם מסחריות גדולות יותר (טרנזיט, ספרינטר, מאסטר).

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם (נערך)

יש לי מרצדס ויטו V6 האווי BlueTec.

אני ממליץ לך על ויאנו ... אבל בכללי אני אוהב את החברה יונדאי.

בכל מקרה טיפול כל 25 אלף קילומטר ועולה בערך 1500-3000 אלף.

עריכה אחרונה על ידי LordJ
פורסם
הג'אמפי אז לא הייתה בארץ בגרסת האוטמט שלה,רק לא מזמן היא נכנסה אם אני לא טועה. אופציה מעניינית לעתיד.

והסוואנה זה SAME SHIT...היא גם כן מאוד קופצנית,אולי אפילו גרועה יותר מהיונדאי.

אולי אבל האם זה לא עדיף כלכלית (שואל ברצינות, כדי לדעת)?

רק לידע כללי, שמעתי שמ-2015 כבר לא יהיה אפשר לייבא מסחרית סגורה מהקטגוריה של הג'אמפי/i800/טראפיק/ויטו ולדגם אותה בארץ.

הדבר הזה בטוח ישפיע על המחיר של גרסאות הנוסעים של הדגמים האלה שמעכשיו יגיעו מדוגמים מהמפעל.

לא בטוח שישפיע הרבה. עכשיו לא תיהיה ברירה אלה לקנות את הדגמים היותר יקרים.

פורסם

החלטה די טובה,תת רמה מה שעושים בארץ. באמת אתה צריך לראות איך הדיפונים אצלנו מוחזקים. כאילו ילד בן עשר הרכיב את הרכב.

מעניין מה יעשו אבל כל חברות האבזור לנכים,חלק גדול משתמשים ברכבים האלה.

פורסם
אולי אבל האם זה לא עדיף כלכלית (שואל ברצינות, כדי לדעת)?

נראה לי שרק עם הרכב ידרוש רישיון C זה יהיה כרכב פטור ממס לא?

אני לא הכי מבין בזה.

בכל מקרה אבא שלי מוגבל לB עד 4 טון.

אני יכול רק עד 3.5 טון אז אפילו אם נקנה סוואנה או ספרינטר סינגל ג'אנט אני לא יוכל להשתמש בה כשצריך וזה יהיה מבאס.

פורסם

לדעתי דווקא רכב בלי פרסום משדר יותר יוקרה.

לגבי המיתלים תנסה לשים משקולות מעל הסרן האחורי, ותבדוק אם יש הבדל.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

כן כשיש יש משקל הרכב הרבה יותר נוח.

כשהוא מלא בנוסעים וכבודה הנסיעה הופכת לנעימה אבל כשהנהג לבד זה אסון.

בנתיים לרכב זה אנחנו לא עושים פרסום כי הוא יהיה איתנו עוד פחות משנה.

הרכב שלי לעומת זאת ייקבל פרסום בימים הקרובים ע''י חבר פורום :-o

פורסם
נראה לי שרק עם הרכב ידרוש רישיון C זה יהיה כרכב פטור ממס לא?

אני לא הכי מבין בזה.

בכל מקרה אבא שלי מוגבל לB עד 4 טון.

אני יכול רק עד 3.5 טון אז אפילו אם נקנה סוואנה או ספרינטר סינגל ג'אנט אני לא יוכל להשתמש בה כשצריך וזה יהיה מבאס.

אכן רכב שדורש רשיון C הינו פטור ממע"מ אבל השאלה האם זה לא ישתלם כלכלית אפילו במחיר של לעשות את הרישיון?

אני לא יודע בגלל שמעולם לא ביררתי אבל הייתי בודק (אני יודע שיש לא מעט אנשים שלא עוברים למכוניות כאלו כי זה לא משתלם להם אבל לא יודע איפה עובר הגבול).

ומסכים שרכב ללא פרסום משדר יוקרה אבל כן הייתי בודק לעשות וילון אחורי עם הפרסום (בהנחה והחלונות אינם מושחרים וניתן לראות). מצד אחד אינו פוגע במראה הרכב ומצד שני כן מפרסם.

פורסם

מסכים אך יחד עם זאת ניתן לעשות פרסום מעודן שלא יתן תחושה זולה וישיג את האפקט (פשוט לרשום הסעות ומספר טלפון).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
אכן רכב שדורש רשיון C הינו פטור ממע"מ אבל השאלה האם זה לא ישתלם כלכלית אפילו במחיר של לעשות את הרישיון?

אני לא יודע בגלל שמעולם לא ביררתי אבל הייתי בודק (אני יודע שיש לא מעט אנשים שלא עוברים למכוניות כאלו כי זה לא משתלם להם אבל לא יודע איפה עובר הגבול).

ומסכים שרכב ללא פרסום משדר יוקרה אבל כן הייתי בודק לעשות וילון אחורי עם הפרסום (בהנחה והחלונות אינם מושחרים וניתן לראות). מצד אחד אינו פוגע במראה הרכב ומצד שני כן מפרסם.

אני אחרי הצבא מתכנן לעשות על אוטובוס כדי שנוכל לרכוש מיניבוס 20 מקומות,אבל אבא שלי מתקרב לגיל 60 אז לעשות עכשיו רישיון זה לא כל כך מציאותי לצערנו.

פורסם

מסחרית של יונדאי ויוקרה? לי לא כל כך מסתדר ביחד :-) .

אכן רכב שדורש רשיון C הינו פטור ממע"מ

אני מניח שהתכוונת לרישיון C1, עד 12 טון.

פורסם
אני אחרי הצבא מתכנן לעשות על אוטובוס כדי שנוכל לרכוש מיניבוס 20 מקומות,אבל אבא שלי מתקרב לגיל 60 אז לעשות עכשיו רישיון זה לא כל כך מציאותי לצערנו.

הבנתי, שיהיה בהצלחה!

מסחרית של יונדאי ויוקרה? לי לא כל כך מסתדר ביחד :-) .

אני מניח שהתכוונת לרישיון C1, עד 12 טון.

נכון, צודק!

• תוכן חדש...