Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

206 ראש מנוע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4247 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא מאור, המחיר הנקוב הוא למנוע בלבד, אני מניח שכולל עבודה וחלפים נלווים המחיר יעמוד על כ-5000 ש"ח.

לדעתי זה עדיף על שיפוץ ראש ב3000 ש"ח ואז לגלות שהמנוע מנפח.

אורן

5000 שקל זה חצי מהערך של הרכב .

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אם העבודה של שיפוץ הראש נעשית במוסך אז בהחלט לא מישתלם 3000 שח לשים על זה גם אם ייתברר שהבוכנות בסדר אבל אם הבוכנות לא בסדר אז בטח שלהחליף מנוע יישתלם יותר אבל עדיין 5000 שח ואני מניח שעוד לפני מעמ מבחינתי לפחות לא בא בחשבון אבל זה כבר עניינו הכלכלי והאישי של פותח השירשור.

השיפוץ ראש לא מבוצע במוסך. לא בא גם מבחינתי לשים 5000 על מנוע .

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

הפירוק מבוצע במוסך . הם שולחים את החלק לטיפול . רק החלקים העלות היא 1300 ללא מע״מ.

פורסם

האמת שלא ממש זוכר . אבקש את הפירוט מהמוסך ואעדכן. האם מנוע שעובר התעסקות (פתיחת ראש) יכול לפתח סימפטומים שיגררו צרות בהמשך כגון התחממות , זיוף וכדומה?

פורסם

אטם ראש מנוע מקורי , 2 שסתומי יניקה מקורי, 2 שסתום פליטה מקורי , 16 גומיות שסתומים - 1300 לפני מע״מ

• ספונסר פורום
פורסם

מה קרה לשסתומים? האם כל השסתומים מאותו צילינדר או מצילינדרים שונים?

אורן

פורסם
נשמע לי מוגזם מאוד. איזה שנה הרכב ונפח? ודגם מנוע אם ידוע לך?

2002 . 1600 דגם nfu . כל החלקים מקורי .

פורסם
מה קרה לשסתומים? האם כל השסתומים מאותו צילינדר או מצילינדרים שונים?

אורן

כל השסתומים באותה בוכנה.

פורסם
אטם ראש מנוע מקורי , 2 שסתומי יניקה מקורי, 2 שסתום פליטה מקורי , 16 גומיות שסתומים - 1300 לפני מע״מ

אתה משלם מאוד מאוד יקר. סט שלייף טוב כולל את גומיות השסתומים בתוכו מחברה שאני לא זוכר את שמה כרגע עולה 550 שח. 4 שסתומים זה עוד בסביבות 250 שח. הפערים לא מוצדקים גם אם הסט עצמו מקורי. יש סטים חליפיים מצויינים.

פורסם
אתה משלם מאוד מאוד יקר. סט שלייף טוב כולל את גומיות השסתומים בתוכו מחברה שאני לא זוכר את שמה כרגע עולה 550 שח. 4 שסתומים זה עוד בסביבות 250 שח. הפערים לא מוצדקים גם אם הסט עצמו מקורי. יש סטים חליפיים מצויינים.

אפשר גם הכל תחליפי ב650 לפני מע״מ.

פורסם

בהצעה שקיבלתי - חלקים תחליפיים עולים חצי מחלקים מקוריים (בערך 650). בהנחה שאצליח לקנות אותם במחיר נמוך יותר מאשר המוסך מוכר לי ובהנחה שהוא יסכים לבצע את העבודה כאשר אני אביא את החלקים , כמה מומלץ וכדאי להשתמש בתחליפי? מן הסתם חלק תחליפי יחזיק מעמד פחות ממקורי . בק"מ של הרכב (167,000) אני לא יודע אם כדאי בכלל להשקיע במקורי.

יש חנויות חלקים מומלצות וזולות חוץ מז'אן ?

פורסם

חלק תחליפי לאו דווקא יחזיק פחות.

אטמים לדוגמא יש תחליפים שעולים על המקורי ולכן עדיף לקנות אותם.

צריך לדעת על מה לשים את היד בתחליפי/מקורי.

לדעתי תזמין סט מאייבי יצא לך גרושים לעומת המחיר המוגזם של המוסך שלך.

• תוכן חדש...