Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חדש מהחברה או יד שניה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4226 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני ממש מתלבט אם לרכוש קאיה ריו 5 דלתות שנת 2012 עם 25 אלף ק"מ יד ראשונה פרטית וכנף שהוחלפה ב70 אלף ש"ח או פשוט להזמין את הרכב מהחברה ב100 אלף ש"ח.

כספית יש לי 70 אלף ש"ח ובמידה וארצה לקחת מהחברה אוכל לקחת הלוואה קטנה.

ההרכבים לא ממש השתנו בשנים חוץ מזה שעכשיו הרכב מגיע עם מסך מולטימדיה וניווט וב2012 לא.

מה הייתם עושים? הולכים על חדש או משומש?

פורסם

מבחינה כלכלית טהורה אין סיבה ללכת על הרכב החדש. אין שום סיבה להוציא עוד 30 אלף ש"ח שאין לך ולבזבז אותם על אוויר - ירידת הערך תאכל לך את הכסף הזה.

מבחינה פסיכולוגית ברור שיש ערך לנסיעה ברכב חדש - הניילונים, האחריות, התחושה הטובה הזאת על הלב של "קניתי רכב חדש".

תחשוב אתה מה יותר חשוב לך.

מולטימדיה וניווט זה בעיני רק חיסרון. המולטימדיה שמתקינים בארץ זה בדרך כלל מערכת באיכות מאוד נמוכה, לא נוחה לשימוש ועדיף כבר שלא יתקינו אותה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תודה על התשובות, הרכב יד שניה שניהלתי לגביו משא ומתן ירד מהפרק, בעל הרכב דוחה את הבדיקה כבר שבוע ועכשיו התקשר להודיע שאין לו זמן לבצע בדיקה עקב לו"ז צפוף ושמגיע מישהו לרכוש את הרכב ללא בדיקה, הציע לי קדימות לרכוש את הרכב ללא הבדיקה, כמובן שסירבתי.

יש רכב אחר עד 105 אלף ש"ח שהייתם ממליצים עליו? נסיעה לרוב בתוך העיר, סדר גודל של 5000 ק"מ בשנה, אוטומט בלבד,לזוג עם תינוק בדרך.

את הספייס סטאר לא אהבתי מבחינת מראה.

גם לאביזה לא התחברתי.

פאביה וi20 לפני החלפת צורה לכן הבנתי שפחות מומלץ,כנ"ל מאזדה 2. (יש תאריך תחילת מכירה של הדגמים החדשים?)

הפיאסטה נראית מעולה אבל אני לא מתכוון להכנס לענייני נוחות גיר,מעדיף להמנע.

ואת הריו אהבתי מבחינת מראה,מרווח פנים ואבזור.

פורסם

5000 קילומטרים בשנה? אין לך סיבה לקנות ספייס סטאר, לא תהנה מהיתרון העיקרי שלה.

בדוק את טויוטה יאריס המחודשת או יותר טוב - את הספייס ורסו. עוד אופציה טובה היא רנו קליאו.

או שפשוט תחכה לתחילת השנה הבאה, אמורים להגיע המון דגמים חדשים בקטגוריה הזאת.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...