Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4279 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניסיתי את הקיה פיקנטו וסך הכל אני מרוצה, יש דברים קטנים שמפריעים לי ואני לא יודע האם אלו דברים שניתן בכלל להוסיף לרכב ואם כן האם זה נתון למו"מ כשקונים מהיבואן או רק בהתקנה פרטית.

1.מערכת שמע ממש גרועה - אני לא כל כך מבין בזה וממש לא אנין טעם בתחום אבל אפילו לי זה מאוד בולט, אני לא יודע אם זה דורש רק החלפת רמקולים או החלפה של המערכת עצמה. (ד"א, כשמתקינים מערכת מולטימדיה היא הרי יושבת במקום איפה שהמערכת סטריאו יושבת באופן רגיל - זה אומר שזה גם משפיע על איכות השמע או שאין קשר?).

2.אין חיישני לחץ אוורי בצמיגים - מאוד הייתי רוצה להוסיף אם זה אפשרי בכלל.

3.האור הפנימי נכבה מייד כשסוגרים את הדלת (ולא אחרי 20 שניות / בהתנעה כמו שאני רגיל) ונדלק רק בפתיחת דלת (ולא בכיבוי מנוע כמו שאני רגיל), זה קצת מציק.

4.החלון של הנהג נפתח/נסגר בלחיצה/משיכה קלילה על הכפתור, אבל שאר החלונות דורשים לחיצה ארוכה עד שהם מסיימים להיפתח, אני רגיל שכל החלונות מופעלים בקלות (כן, זה דבר ממש קטן, אבל אני פשוט רוצה לדעת אם זה בר שינוי או שזה פשוט ככה וזהו).

5.אין שליטה במערכת סטריאו מההגה. את זה אני בטוח שאפשר להוסיף כי אני רואה שיש לזה הכנה וראיתי שיש את זה בתמונות, השאלה אם זה משהו שאפשר לקבל מהייבואן או שצריך להתקין לבד.

מעבר לזה הייתי שמח לדעת באופן כללי איזה תוספות ייבואנים מציעים או אפשר לבקש כחלק ממו"מ, אני רוצה לבוא מוכן (פעם ראשונה שאני קונה רכב חדש).

שאלה נוספת: האם יש הבדל במה שמציעים בין סניפים שונים של אותו ייבואן? (לא בדיוק הבנתי את העניין עם סוכנות מרכזית וסוכנות משנה), לאן כדאי ללכת?

תודה מראש.

פורסם

1. במקרה של הפיקנטו הבעיה העיקרית היא הרמקולים. מערכת מולטימדיה גם יכולה להשפיע על איכות השמע אבל במקרה של הפיקנטו החלפה של המערכת לבדה לא תפתור את הבעיה.

2. אין אז אין. אפשר לקנות ב-ebay מערכות aftermarket אם זה עד כדי כך מפריע לך.

3. זה מה יש.

4. אתה מדבר על הרמה אוטומטית לחלונות החשמל. זה לא משהו שאפשר להוסיף בקלות, אבל ברכב מיני (שגם ככה לא מיועד להסיע נוסעים במושב האחורי באופן קבוע) זה לא קריטי בעיני (וכנראה שגם לא בעיני היבואן/היצרן).

5. אפשר להוסיף, יש פרויקטים כאלו בפורום.

באופן כללי בסוכנויות משנה יש קצת יותר גמישות לגבי אבזור ותוספות, בעיקר בגלל שליד סוכנות המשנה יש בדרך כלל מוסך מורשה של קיה שבו הסוכנות יכולה להתקין לך בזול תוספות, לעומת הסוכנות הראשית שאצלה אין מוסך והכל שם קצת יותר מסורבל.

באופן כללי אם כבר פתחת הזמנה אצל הסוכנות הראשית אז כנראה שאתה "שרוף" ולא תוכל לפתוח עוד הזמנה בסוכנות משנה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תודה!

2. כלומר זה משהו שאני יכול להתקין בעצמי? זו לא התקנה מורכבת?

3. כוונתך שזה לא משהו שניתן לשנות בשום אופן גם אם אני מוכן לשלם על זה?

עדיין לא פתחתי הזמנה. זה משנה לאיזו מהסוכניות משנה אני הולך?

שוב תודה.

פורסם

2. יש כל מיני קיטים שנראים די פשוטים להתקנה עצמית. למשל: http://www.ebay.com/itm/Wireless-Car-Auto-Tire-Pressure-Monitoring-System-4-sensors-TPMS-w-LCD-Display-/111467476171?pt=AU_Car_Parts_Accessories&hash=item19f3fab4cb&vxp=mtr

בטוח יש גם קיטים זולים יותר או טובים יותר, אבל אני בטוח שגם אתה יודע לעשות חיפוש בגוגל :)

3. כל דבר אפשר לשנות. השאלה היא אם כדאי לך לפנות לחשמלאי שיתקין לך את הטיימר שאתה רוצה במחיר של כמה מאות שקלים תוך כדי סיכון שאתה לוקח כאן לאחריות על הרכב.

אם לא הבנת אז לפעמים כדאי לגשת לסוכנות משנה ולא לסוכנות הראשית. אבל אם כבר ניגשת לסוכנות הראשית ופתחת שם הזמנה אין לך הרבה מה לעשות עם פרט המידע הזה, כי אתה כבר רשום כלקוח במחשב של קיה וסוכנות אחרת לא "תגנוב" אותך לסוכנות הראשית.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

שוב תודה.

הבנתי שעדיף ללכת לסוכנות משנה, ועדיין לא פתחתי הזמנה כלשהי אז אני עוד חופשי לעשות זאת, אני מתעניין האם גם בין סוכנויות המשנה השונות יש הבדלים חשובים או שכולן אותו הדבר?

• תוכן חדש...