Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4150 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• אחראי פורום
פורסם

מניסיוני איתם, הקארטים יחסית דומים אחד לשני, קיימים הבדלים אך מורגשים פחות ממסלולים אחרים בארץ.

התחזוקה שם שוטפת ויכול להיות שנפלת על אותו אחד שלא טופל בדיוק. אני ממש לא בא להגן עליהם אבל

מה שבטוח שאף אחד לא עושה בכוונה. כמות האידיוטים שבאים להתפרע היא גדולה ותתפלא שאפשר לייצר נזק

גם עם קארט סגור. אני דווקא בעד שיגבילו את הקהל הרחב. גם מטעמי פציעות (שהמתפרעים ישרפו מצידי, אני רוצה לצאת שלם)

וגם מסיבותיו של המקום - שלמות כלים וביטוח. רק חסר לנו פצועים בגלל כאלה שבאים לעשות מכוניות מתנגשות

ותוך זמן קצר לא יהיו פה שום מסלול.

אגב עלות הקורס, העלו את זה מ-300 לפני שנה-שנתיים, לא מובן למה. בכל מקרה, תמיד יש קופונים. אני שילמתי בערך 180.

גם יום מהנה עם המון זמן מסלול וגם רישיון שנותן הנחות ופתיחת מצערת (ושרירים תפוסים לאיזה שבועיים).

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שוב, הם לא רוצים לקחת סיכונים ואפשר להבין אותם, מה גם שזה מאפיין גם את שאר מסלולי הקארטינג בארץ.

אני הייתי עד למספר אירועים די כואבים עם קארטים פתוחים, ואני עצמי חטפתי מכה די רצינית פעם, ואולי גם שברתי צלע (לא עשיתי רנטגן.

ברגע שיש תאונה זה כבר מאוחר מדי להגביל, ולכן הם פועלים בשיטה ההפוכה, ויש בזה הגיון.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
שוב, הם לא רוצים לקחת סיכונים ואפשר להבין אותם, מה גם שזה מאפיין גם את שאר מסלולי הקארטינג בארץ.

אני הייתי עד למספר אירועים די כואבים עם קארטים פתוחים, ואני עצמי חטפתי מכה די רצינית פעם, ואולי גם שברתי צלע (לא עשיתי רנטגן.

ברגע שיש תאונה זה כבר מאוחר מדי להגביל, ולכן הם פועלים בשיטה ההפוכה, ויש בזה הגיון.

באיזה קארט? 2 פעימות?

איזה יש תאונות לפעמים, אז? זה שמידי פעם יש תאונות זה שהוא חלק מהספורט. לא הורסים את הספורט ולוקחים מחירים מופקעים רק בגלל שאפשר להיפצע.

פורסם

לא, ב4 פעימות. הקארט שנהגתי בו קפץ באוויר, וחטפתי את ההגה היישר לתוך הצלע. זו הסיבה, אגב, לכך שנהגים יותר משקיענים קונים לעצמם גם מגני צלעות - משהו שאין למבקר הממוצע במסלול. ובדיוק בגלל זה בליגת ה-4 פעימות שיש לנו כאן אתה חייב ללבוש סרבל מלא וסגור בכל מרוץ ומרוץ - משהו שגם לא נדרש ממי שסתם מגיע לנהוג במסלול כזה או אחר.

שוב, אני מבין את הכעס שלך, כי אתה אולי נהג טוב יותר והשתעממת והרגשת שזרקת את הכסף שלך. שוב, גם לי זה קרה בחלק מהמסלולים.

אבל זה לא רק האפשרות שמישהו יפצע. זה גם לספוג עלות של תיקון קארט, או תיקון המסלול. זה גם לספוג תביעה משפטית של איזה הורה שהילד שלו נפגע בתאונה כזו וכל דבר דומה.

בלי קשר, או עם קצת קשר, אני כן חושב שמומלץ לכל חובב הגה לעשות גם לפחות איזה קורס אחד בקארטינג. זה נותן פרספקטיבה מעולה על נהיגה ומאפשר לתרגל עקרונות של נהיגת מסלול עם פחות סכנות ובעלות נמוכה הרבה יותר. מה גם שכרגע ליגת 4 פעימות של ספארקו זו הליגה התחרותית היחידה בערך שיש לנו כאן, שגם באמת נגישה לכל נהג.

פורסם

אני הייתי שם גם לא מזמן, עם חברה שלי. לי יש רשיון, ולי פתחו את הקארט. אבל אין לי משהו טוב להגיד על החוויה שעברנו שם. כנראה שלא אחזור לשם במתכונת הנוכחית (דווקא בתור אלפאקארטינג היה שם יותר נחמד).

משכנתא זה קל

פורסם
לא, ב4 פעימות. הקארט שנהגתי בו קפץ באוויר, וחטפתי את ההגה היישר לתוך הצלע. זו הסיבה, אגב, לכך שנהגים יותר משקיענים קונים לעצמם גם מגני צלעות - משהו שאין למבקר הממוצע במסלול. ובדיוק בגלל זה בליגת ה-4 פעימות שיש לנו כאן אתה חייב ללבוש סרבל מלא וסגור בכל מרוץ ומרוץ - משהו שגם לא נדרש ממי שסתם מגיע לנהוג במסלול כזה או אחר.

שוב, אני מבין את הכעס שלך, כי אתה אולי נהג טוב יותר והשתעממת והרגשת שזרקת את הכסף שלך. שוב, גם לי זה קרה בחלק מהמסלולים.

אבל זה לא רק האפשרות שמישהו יפצע. זה גם לספוג עלות של תיקון קארט, או תיקון המסלול. זה גם לספוג תביעה משפטית של איזה הורה שהילד שלו נפגע בתאונה כזו וכל דבר דומה.

בלי קשר, או עם קצת קשר, אני כן חושב שמומלץ לכל חובב הגה לעשות גם לפחות איזה קורס אחד בקארטינג. זה נותן פרספקטיבה מעולה על נהיגה ומאפשר לתרגל עקרונות של נהיגת מסלול עם פחות סכנות ובעלות נמוכה הרבה יותר. מה גם שכרגע ליגת 4 פעימות של ספארקו זו הליגה התחרותית היחידה בערך שיש לנו כאן, שגם באמת נגישה לכל נהג.

איך קפצת באוויר? לא היית חגור?

בכל מקרה אני חושב שהסיבות שאתה מציג כאן לא מצדיקות את מה שאתה מקבל ואני מקווה שמי ששוקל להשתתף במירוץ קארטינג יתקל בשרשור הזה וימשיך הלאה.

פורסם

אין חגורות בחלק מהמסלולים, וברגע שהקארט עצמו קופץ מסיבה כלשהי, זה כואב :)

בכל מקרה, שוב, אם אתה מהמרכז, ממליץ לך לקפוץ לק. אונו. לדעתי זה המסלול הכי מתגמל שיש, גם כשהקארטים סגורים, ובדרך כלל אין להם בעיה לפתוח לך את הקארט, ברגע שהם רואים שאתה לא עושה שטויות ונוהג בצורה סבירה.

פורסם

שמע אני באמת לא מבין את הטענה שלך...

תסתכל על הקהל שלהם. הרוב זה לא אנשים כמוני וכמוך שחובבים מרוצים ובעלי יכולת קצת יותר מהממוצע. הרוב הם ילדים שבאים עם ההורים, נערים שבאים סתם להשתולל.

הדבר האחרון שהם צריכים זה פציעה ותביעה.

אז כן יש מצב שהגבילו קצת יותר מדי, הרי אחד הטכנאים שם סוגר את הסיכה בסה"כ... יש סיכוי שאצלך סגר יותר מדי.

בשביל אנשים כמוך וכמוני יש את הקורס הזה (אני עשיתי לפני מעל 10 שנים כשהוא עלה 200 שח, אולי פחות), שבנינו לא מלמד כלום, אבל כן מאפשר לבוא ובאמת להינות.

לתחרויות אגב אני חושב שאתה חייב את הקורס, יש פעם בכמה שבועות תחרות שם.

בקיצור, חבל שלא נהנית. חשוב שתסתכל על זה כעסק שצריך להרוויח ולהגן על עצמו מהסיכונים הקיימים בספורט הזה.

פורסם

החוויה שלי עם 'דן קרטינג' שונה לחלוטין, אבל היא מנקודת מבט שונה.

ראשית, לפני שנה חיפשתי קארטינג שיתאים גם לבן שלי שהיה אז בן 5.5. רק בדן קרטינג (אשמח אם תעירו את עיניי למקומות נוספים) יש קארט חשמלי לילדים מגיל 4 .

בקיצור - לפני שנה הייתי שם בחופש הגדול עם הילדים - והם נהנו מאוד, למרות שהיו בקארטים חשמליים מאוד איטיים.

אני לקחתי אז סיבוב על קארט רגיל והיה סבבה.

השנה היו מבצעים של 1+1 בלאומיקארד - אז כמובן שהזמנתי עוד פעם.

בסוכות היינו שם שוב, יחד עם כל עמישראל שנופש בחיפה ומקבל שובר מתנה ויחד עם המוני חבר'ה בחופשה. היה צפוף ועמוס.

הצלחתי לשכנע את הגדולה שלי לעלות על קארט עם מנוע אמיתי. היא נהנתה בטירוף.

יחד איתה ואיתי על המסלול היו עוד 18 קארטים - סה"כ 20 מכוניות.

שורה תחתונה - בצפיפות המטורפת שהיתה שם, בחלקה ילדים שעלו על הקארט בפעם הראשונה בחייהם, אין לי שום בעיה שלא פתחו את הקארטים יותר.

אולי היו צריכים לעשות מקצה לנהגים מנוסים.

שורה תחתונה - אנחנו בוודאות נחזור לשם.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
החוויה שלי עם 'דן קרטינג' שונה לחלוטין, אבל היא מנקודת מבט שונה.

ראשית, לפני שנה חיפשתי קארטינג שיתאים גם לבן שלי שהיה אז בן 5.5. רק בדן קרטינג (אשמח אם תעירו את עיניי למקומות נוספים) יש קארט חשמלי לילדים מגיל 4 .

בקיצור - לפני שנה הייתי שם בחופש הגדול עם הילדים - והם נהנו מאוד, למרות שהיו בקארטים חשמליים מאוד איטיים.

אני לקחתי אז סיבוב על קארט רגיל והיה סבבה.

השנה היו מבצעים של 1+1 בלאומיקארד - אז כמובן שהזמנתי עוד פעם.

בסוכות היינו שם שוב, יחד עם כל עמישראל שנופש בחיפה ומקבל שובר מתנה ויחד עם המוני חבר'ה בחופשה. היה צפוף ועמוס.

הצלחתי לשכנע את הגדולה שלי לעלות על קארט עם מנוע אמיתי. היא נהנתה בטירוף.

יחד איתה ואיתי על המסלול היו עוד 18 קארטים - סה"כ 20 מכוניות.

שורה תחתונה - בצפיפות המטורפת שהיתה שם, בחלקה ילדים שעלו על הקארט בפעם הראשונה בחייהם, אין לי שום בעיה שלא פתחו את הקארטים יותר.

אולי היו צריכים לעשות מקצה לנהגים מנוסים.

שורה תחתונה - אנחנו בוודאות נחזור לשם.

לפי החוויה שאתה מתאר כאן, נראה שהקארט שלך היה פתוח לפחות חלקית.

פורסם

הייתי שם עם שני ילדים באיזה יום שישי שהייתה אליפות ישראל או משהו כזה (לא שהיה אכפת לי)

שילמתי על שני קארטינג לי ולבן הגדול, ולקטן שילמתי על מכונית חשמלית קטנה בהמשך המסלול,

בקיצור חיכינו לתורנו והיו שם המון אנשים עם חליפות מירוץ שנסעו בלי סוף, הילד הגדול התייאש, הילד הקטן אכל להם את כל הכיבוד שהיה שם בשביל התחרות, באיזה שהוא שלב הבנתי שאם אני לא מרים שם צעקות על זה שבקופה הילדים של יעלו קילו במשקל, ניגשתי אליו והוא אמר לי חכה 5 דקות ואני אפצה אותך בגדול,אחרי כמה דקות כל הקארטיג חזרו למקום ואז כולם ישבו שם ובאו כמה אנשים והתחילו להסביר להם דברים, ואז זה מהקופה בא אליי לקח אותנו לקארטינג ואמר "סעו עד שתתעייפו המסלול של שניכם 45 דקות עד שהם חוזרים , נסענו ונסענו באיזה שהוא שלב אני פרשתי, הגדול גם התעייף ויצא כמה דקות אחרי, הקטן היה בהיי מרוב הסוכר שהוא אכל שם אז המרשל פתח לו את המסלול הגדול ונתן לו לנסוע עם הרכב החשמלי עד שהיד כאבה לו בגלל הידית שצריך ללחוץ כל הזמן,

יצאנו משם גמורים, הילדים נרדמו באוטו, אחלה חוויה לילדים, תודה לבחור מהקופה מדן קארטינג

בת זונה , שמש קופחת רק עליי

פורסם
כשהגעתי למקום בדיוק התרחש מירוץ של החוג שלהם (הגעתי באופן ספונטני), כך שהייתי צריך להמתין כעשרים דקות עד עשרים וחמש דקות עד שיכולתי להתחיל לנהוג. בסדר, מתקבל על הדעת.

העלות עבור 10 דקות נהיגה הינה 55 שקלים, בדומה לעלות בשאר המקומות בארץ.

בסדר, כסף החליף ידיים, התיישבתי על הקארט, המתנתי כמה דקות עד ששמונה - תשעה מאקרטים הריקים שהיו מאחורי יתמלאו על ידי אנשים שהמתינו גם הם ויצאנו לדרך. כבר על ההתחלה, הפתעה גדולה לרעה, הקארט לא סוחב. דוושה עד הסוף, מתרחשת האצה איטית שבסופה המהירות שמתקבלת להערכתי היא סביב ה-30 עד 35 קמ"ש. התוצאה - אין כלל הרגשה של תחרות. יותר הרגיש לי כמו בשיעור נהיגה לרכב, אפילו יותר גרוע (ואת שיעורי הנהיגה שלי סיימתי לא מזמן, כן? כך שאני די זוכר את התחושה).

המסלול במקום סלול בצורה האופיינית לחניונים, לא אספלט אלא חומר מבריק, דבר שאמור תיאורטית לפגוע באחיזה בכלי כזה. בפועל האחיזה לא נפגעה, כנראה בגלל המהירות האיטית של הקארט שאיפשרה לקחת פניות ללא הורדת רגל מהגז מבלי להחליק או לאבד שליטה, תארו לעצמכם. גודלו של המסלול לא גדול במיוחד והוא לא רחב במיוחד (לא משווה לכוכב יאיר, אלא למסלול בגודל שאמור להיות סביר).

טוב, 10 דקות נגמרו להן, עוזב את הקארט בתחושה של באסה, תחושה של עבדו עליי.

בכל מקרה, כעת חלק מהאנשים ניגשו למזכירה כדי שתדפיס עבורם את התוצאות. אותי זה בכלל לא עניין, לא הייתה כאן שום תחרות ושום אתגר, פשוט נהיגה מגוחכת, אז לא לקחתי (אתם לא תקחו דף תוצאות לאחר נהיגה במכוניות מתנגשות, נכון?).

לאחר מכן כשדיברתי קצת עם האחראיים במקום, הסתבר שאת הגבלת המהירות מבטלים רק לאחר שעוברים אצלם קורס מיוחד ומקבלים רישיון נהיגה לקארט מטעמם, שעלותו... כן, 500 ש"ח.

עכשיו אמנה את החסרונות של המקום (יתרונות אני לא מוצא):

1. קארטים איטיים לאלו שאין להם רישיון מיוחד, עד כ-35 קמ"ש גג.

2. מסלול שסלול באופן אשר לא אידיאלי למירוצים (מצפים לאספלט), מסלול קטן יחסית וצפוף.

3.

מחיר מופקע לאלו שאין להם רישיון נהיגה מיוחד לקרטינג. במצב הנ"ל מתירים לנסוע במהירות איטית מהרגילה אשר לא סבירה בעליל. עבורם הייתי מצפה שיוזילו את המחיר, כדי למזער את עוגמת הנפש.

4. המקום מסריח מסגריות.

5. דף התוצאות שניתן הוא לא מאורגן, אין שמות עליו נוסף למספר הקארט.

6. מסתירים את העובדה שהקארט איטי, דבר המתברר רק בדיעבד. גובל ברמאות.

דן קארטינג עושים מהם שהם רוצים, אז גם אני.

שלום ולהתראות.

אני אתחיל מגיליו נאות - עבדתי במסלול המדובר לפני כשנה וחצי, עבדתי שם כמה חודשים עד שעזבתי ביוזמתי (קיבלתי הצעה לעבודה שיותר מושכת אותי).

מעבר לזה הייתי מתחרה בליגת ספארקו (4 פעימות לפני מספר שנים) ונסעתי ברוב מסלולי הקארטינג בארץ.

עם זאת, אני לא מגיב כאן מטעם המקום או הבעלים או כל גוף אחר. כל מה שאני אכתוב למטה הוא דעתי האישית ומהידע שלי בלבד.

*מקווה שזה מספיק טוב בתוק דיסקליימר, אם לא, באסה :lol:

כל מה שאתה כותב נא בין "מצער, אבל אין מה לעשות" לבין "פשוט לא נכון".

נתחיל:

1. כאשר אתה מגיע בזמן שמתקיים חוג, זמן ההמתנה יהיה ארוך, אין מה לעשות. נכון שלא ידעת, אבל רצוי להרים טלפון לפני שמגיעים כדי לוודא שאין אירוע, מירוץ או משהו.

2. זה שחיכית זה לא תקין בעליל, אלא אם כן הסבירו לך שאין עוד אנשים שיעלו איתך והעדפת לחכות. בדרך כלל ההוראות הן לשחרר אנשים כמה שיותר מהר כדי שיתחילו ויסיימו כמה שיותר מהר.

3. הקארטים שם לא מהירים מאוד, אבל לצערי זה המצב ברוב המסלולים בארץ אם אתה מגיע ללא רשיון. אין מה לעשות, כמו שאמרו כבר לפני, יש את הרצון למזער נזקים אפשריים. אם ילד בן 10 שאין לו מושג מי נגד מי באיך לנהוג בקארט נוסע על קארט פתוח (שמגיע ל-55-60 קמ"ש) שוכח לסובב את ההגה ונכנס בצמיגים הוא יכול בכיף לשבור כמה עצמות.

4. הסלילה של המקום אופיינית לחניונים, אבך היא לא אמורה להפחית את האחיזה אלא להפוך אותה ל"חדה" יותר. משמע גבול האחיזה יותר דק והרבה יותר קשה לבצע החלקות מבוקרות. למה זה ככה? שומר על הצמיגים ומבאס כל מיני אנשים שבאים "לזרוק תחת" וגורם להם לנהוג נורמלי.

5. אין מה להשוות לכוכב יאיר. זה האחרון הוא מסלול גדול ורחב שבתכל'ס מיועד למכוניות. זה שמריצים שם קארטים זה רק בונוס (עצום, אני מאוד אוהב את המסלול הזה), אבל תנסה למצוא מסלול נוסף בקאליבר של כוכב יאיר. אני אשמח לשמוע אם קיים כזה ובוודאי אבוא לבקר שם.

6. את ההגבלה מבטלים אחרי שעוברים קורס כי בקורס אתה לומד מה לעשות עם הקארט ומבינים שתוכל להשתלט עליו. ותאמין לי, להשתלט על קארט לא מוגבל זה עבודה קשה ואתה יוצא עם כאבי שרירים גם אחרי 10 דקות.

6א. אל תגיד לאף אחד שאמרתי לך, אבל מבחינתם, שאף אחד לעולם לא יבוא לעשות את הקורס ושלא יבואו לעולם נהגים שמחזיקים ברשיון. אנשים שנוהגים בלי רשיון לא שוחקים את הצמיגים, לא הורסים את המנוע, לא באים בבקשות הזויות ושאלות מפגרות (ותאמין לי, בתור מישהו שבא עם רשיון, יש לנו שאלות מפגרות ובקשות הזויות). ב-500 שקל שאתה מוציא על הקורס (ואני לא יודע מאיפה החברים שהגיבו הביאו את המחירים, אבל אני שילמתי 420 ש"ח בשנת 2010 - לפני שעבדתי שם) אתה מקבל הרבה (אבל ה-ר-ב-ה) יותר זמן ממה שהיית מקבל תמורת 500 שקל של מקצים רגילים, וזה לפני שאני מתחיל לדבר על מה שמלמדים אותך שם על נהיגה.

המסלול של דן קארטינג הוא אחד ממסלולי האינדור הארוכים והטובים בארץ, והקארטים שם מתוחזקים ברמה מאוד גבוהה (אבל על זה בהמשך). ממה שאתה כותב, ומאיך שאתה כותב, עולה שזה מסלול הקארטינג אינדור הראשון שבו היית, כי רובם ככולם סלולים דומה וחלקם סלולים פחות טוב.

הרכבים שם מכוונים בדיוק רב לזמן הקפה מאוד ספציפי כאשר אחד המרשלים (שבוא נסכים שמכיר את המסלול ויכול לעשות עם כל קארט זמן דומה) נוהג בקארט ומכוון את בורג המצערת עד לדיוק של 0.2 שניות להקפה. סתם לדוגמא - זמן תגובה של בנאדם ממוצע הוא 0.7 שניות.

הקארטים - כל הקארטים, עוברים טיפול מקיף מאוד פעם בחודש, ועוברים בדיקות "בקטנה" כמעט כל יום. קארט שלא עובר את הבדיקות מועבר לאחר כבוד למוסך שם הוא מקבל טיפול ממכונאי הבית (המקצועי בטירוף). יתרה מזו, אני לא יודע מתי היית שם, אבל כמו שציינו קודם, לפני כמה חודשים החליפו את כל הרכבים לדגמים חדשים, רכבים עם מנועים חדשים, הם נוסעים מעולה ואפילו יש אפשרות לקרב את הדוושות כדי למקסם את נוחות הנהיגה. וגם לאחרונה הביאו מין בוסטרים כאלה שמחזיקים אותך בתוך הכיסא ומונעים ממך להיזרק בתוכו לצדדים - מוי כיף ומאוד מומלץ.

אני מקווה שעניתי לכל השאלות/טענות שהעלית. אם יש לך עוד משהו להגיד או לשאול אני אשמח לענות. בסופו של דבר החבר'ה שם (המנהלים ובעל הבית) באמת משתדלים לתת ללקוחות חווייה כמה שיותר טובה ועושים המון כדי שיהיו כמה שפחות אנשים מאוכזבים, וחבל שהעסק יסבול בגלל ביקורת לא סימפטית שנשארת בלי מענה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם
אחרי ביקור בחיפה, טרי טרי, נותר רק לקוות שזה אכן יהיה כך, spire.

צוות שבקושי מכיר את הכלים (לא ידעו לפתוח אותם), תחזוקה ירודה (צמיגים),

מסלול ברמה נמוכה (קטעים חלקים מאוד, נזק לבטון, כלים שחנו בתוך המסלול)

ולבסוף אפס אכיפה (ערסים שמצלמים סלפי וידאו תו״כ נסיעה ומתנגשים בערך בכל צמיג וקארט).

יש לי עשרות ביקורים שם כך שיש רפרנס. אין לי למה לחזור לשם כל עוד זה ככה.

אני גר לא רחוק מחוצות המפרץ, שם אמור להפתח המסלול החדש של דן קרטינג.

מביקורים קצרים באיזור, למסלול יש פוטנציאל לא רע. המסלול פתוח וסלול באספלט (טוב, כי שימש לפני כן כחנייה גם כן). לשלילה, למרות שעדיין לא נפתח, האספלט לא רציף ויש הבדלי גבהים, מקווה שיתוקן, שלא יהיה כמו במסלול שנמצא ליד הגרנד בחיפה. בנוסף, אם הפעם יחליטו "לפתוח" את הרכבים, זו יכולה להיות אטרקציה לא רעה בכלל.

למישהו יש מידע אודות מועד הפתיחה הרשמי?

• חודש מאוחר יותר...

• תוכן חדש...