Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4041 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יצא לי להיות שם פעמיים ,המקום בהחלט מדהים יצא לי להיות בפנים יותר מ 5 שעות כל פעם.

כלכך הרבה מכוניות ועוד בחינם.:-D

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

איזו חוויה מוטורית יפה.

מצטרף לבקשת הכתובת.

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

פורסם

תודה על התמונות

נראה מקום שדורש ביקור (איפה אני ואיפה ברלין?)

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
  • 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מתכנן בקרוב נסיעה לברלין.

אשמח לקבל המלצות למקומות מעניינים בברלין עבור חובב רכב.

פחות בקטע של רכבים עתיקים.

כל הקשור לתאגידי הרכב הגרמניים - מאוד מעניין אותי..

תודה מראש!

פורסם (נערך)

הנה לך,מקום בהחלט מדהים הייתי שם לפני חודש.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?541483-%D7%AA%D7%A6%D7%95%D7%92%D7%AA-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%9E%D7%93%D7%94%D7%99%D7%9E%D7%94-%D7%A9%D7%9E%D7%A6%D7%90%D7%AA%D7%99-%D7%91%D7%91%D7%A8%D7%9C%D7%99%D7%9F-(%D7%95%D7%97%D7%99%D7%A0%D7%9E%D7%99%D7%AA)

עריכה:עכשיו הבנתי שאתה לא בקטע של רכבים קלאסים,

חבל המקום הזה באמת מפוצץ את המוח לחובב רכב וגם לכאלה שלא.

עריכה אחרונה על ידי nimnim

Porsche 944 turbo

פורסם

תודה רבה על ההמלצה, אבל אכן אינני חובב רכבים ישנים.

בחיפוש שערכתי כאן בפורום לפני כן מצאתי את הסיקור שלך וזה נראה לי בהחלט חוויה מדהימה, אבל אני מעדיף משהו אחר..

מצאתי המון דברים מעניינים - ביקור במפעל של מרצדס ו-BMW, נסיעה במסלול עם פורשה במתחם שלהם, ביקור במפעל סמארט וכו'.. אבל הכל רחוק בטרוף בקצוות אחרים של גרמניה ובכלל לא באזור..

עדיין אופטימי ועדיין מצפה להמלצות רלוונטיות. אני עדיין מאמין שבמדינה עם תעשיית רכב מטורפת כמו גרמניה, בטוח יהיה משהו באזור ברלין, לא?

פורסם

אתה שוכח שהרבה שנים ברלין הייתה מובלעת בתוך מזרח גרמניה, ולכן היצרנים המערב גרמנים הקימו את המפעלים שלהם הרחק משם. לגבי רכבים ממזרח גרמניה, אני מניח שתיתקל בטראבנט במהלך הביקור. חוץ מזה אני ממליץ גם על ביקור בתצוגה\מוסך הזה במיוחד לחובבי מרצדס ופרארי.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

יש שם חנות תצוגה של מרצדס, איני זוכר איפה אבל באחד הרחובות הראשיים, לא התרשמתי, אולי אתה כן..

אני מאמין שאם תשאל בבית המלון יוכלו לכוון אותך.

פורסם

Unter Den Linden 14 חנות של מרצדס, נחמד.

החנות של פרארי (בעבר ב-Unter Den Linden 10) נסגרה, החנות של פיג'ו נעלמה מהמפה, והחנות של כל מותגי VW תחת שיפוצים וסגורה נכון לעכשיו.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...