Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4300 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין להשאיר את היחידה המקורית ביחד עם השליטה מההגה אבל להגביר אותה ואין לה יציאות למגבר.

יש משהו שאפשר לעשות?

פורסם

בעקרון - צריך לבדוק את לוח האם ואת צ'יפ המגבר של היחידה המקורית - לפעמים ניתן בעזרת "ניתוח" להלחים שני חוטים למקום הנכון ובכך ליצור יציאת מגברים או יותר נכון להשמיש את האופציה.

תחפש למשל שרשור של איתמר על המערכת שלו ביאריס TS

ואז תראה כמה צרות היו לו עם להשתיק את רעש האלטרנטור דרך אגב.

במאזדה 3 דור ראשון אני יודע בוודאות שאפשר לעשות כזה דבר אפילו יש לזה כאן יותר מתיעוד אחד אם אני זוכר נכון.

האופציה הנוספת והשפויה היא כמובן שימוש במנחת - תריץ חיפוש.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אחרי חיפוש נתקלתי באופציה שיש מתאם לשמור את השליטה מההגה ולהחליף את הרדיו.

זה קיים לכל המערכות?

הרכב הוא קליאו 3.

פורסם

תבדוק בחברות שמייצרות מתאמים לאיזה רכבים יש להם תמיכה -

תבדוק מוצרים של METRA AXXESS

תבדוק מוצרים של SWI-PAC

לגבי אקסס של מטרה - אתה יכול להתייעץ עם ספונסר הפורום ESIMPEX דרך אגב - יש לו בקיאות רבה מאוד בנושא.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

יש גם אפשרות להתקין מנחת. או לרכוש מגבר שתומך בכניסות Hi-Level. לא הפתרון האידיאלי, אבל עוד אפשרות במידה שלא רוכשים רדיו אפטרמרקט.

פורסם (נערך)

התשובה ניתנה מעלי.

שתי אופציות- האחת שימוש במנחת, שמנחית את האות מ HU שלך כך שניתן להעביר אותו למגבר.

השניה, מגבר עם כניסה Hi-Level. כניסה ש"יודעת" לקבל את האות המוגבר.

חוץ מהדגמים שהוצעו לך מעלי, אני יכול להציע את דגם KS125.4 mini של ARC Audio.

מעבר ליכולת לקבל כניסה HI Level, היתרונות במגבר קטן מימדים (מאפשר התקנה פשוטה מתחת למושב) ולא ע"ח עוצמה.

4 יציאות של 75 וואט ב- 4 אוהם.

בהצלחה בכל שתבחר,

תמיר.

http://mediacdn.shopatron.com/media/mfg/1735/spec_file/213133402.pdf

עריכה אחרונה על ידי ARC Audio Isr
פורסם

ישנה אופציה נוספת , ישנן הרבה חברות שמבינות את הנושא הזה

ל - JBL יש את ה -MS8 שהוא מעבד אותות שמקבל כניסות ממערכת מקורית מישר את המניפולציות שעושה היצרן ומוציאות קו נמוך שמתחבר למגברים. יש להם גם מגברים שיש להם כניסות גבוהות כמו שהוצע ממקודם יחד עם מעבד הקול הזה .

יש ל-JL AUDIO גם כן מערכות אינטגרציה http://intl.jlaudio.com/cl-ssi-car-audio-oem-integration-98112

http://intl.jlaudio.com/cl441dsp-car-audio-oem-integration-98110

כאן הרעיון מעבר להמרה של הקו גם כן ליישר את מוצא הרדיו דיסק

יש לאודיוסון גם כן מגברים משולבים מעבדים

יש הרבה פתרונות איכותיים הכל תלוי תקציב

בהצלחה

HU:Eclipse 7200 Amp:JL HD 600/4 COPM:Hertz MLK165

פורסם

טוב, המערכת המקורית היא פח זבל. אין שום סיבה להגביר אותה.

הדבר היחיד שאני רוצה לשמר זה השליטה מההגה. מישהו יודע אם קיים מתאם של רנו קליאו 3 למערכת של קלריון?

פורסם

תפנה לספונסר הפורום ESIMPEX לגבי מטרה אקסס - הוא מאוד בקיא במוצר הזה ואם יש פתרון מבית הוא יוכל לעזור בכך.

Pioneer TS-X150

פורסם

איזו מערכת של קלריון?!

תבדוק בחוברת הפעלה אונליין של המכשיר אם יש בו שליטה מובנית או כניסה למתאם (בדר"כ בגודל 2.5mm).

אם יש כניסה למתאם. אחד מהמתאמים שהזכיר אדי בהודעה #4 צריך לעבוד.

פורסם

יש כניסה למתאם. ראה את שרטוט החיווט בעמוד 15 של המסמך (14 של החוברת).

עכשיו זה רק ענין של למצוא את המתאם הנכון. בארץ המחירים נעים לפי זאפ סביב 500-600 ש"ח, כעלות ה-HU המתוכנן...

מחו"ל כמחצית.

אבל נדמה לי שב-HU המדובר מגיע גם שלט, כך שזו חצי נחמה במידה ולא תתקין מתאם שליטה מההגה.

פורסם

השלטים האלה עובדים רק אם אתה מפנה אותם ישירות מול המערכת. ככה שאפשר כבר ללחוץ ישר (:

אין לי בעיה להזמין מחו"ל. מה אני מחפש בדיוק? אפשר לינק לאיביי?

פורסם

חיפוש שלי טוב כמו שלך :wink:. אין לי נסיון אישי עם המתאמים האלו.

לקלריון מתאמים משלהם, אבל ברשימות שראיתי לא מוזכרת קליאו MK3. אולי במקום אחר יופיע.

באתר של PAC לא ראיתי רנו בכלל (מניח בגלל שמדובר בחברה אמריקאית) ובאתר של AXXESS מצאתי רק רנו משנות ה-80 :shock:.

• תוכן חדש...