Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4279 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ניצלתי את החופש בכדי שגם הרכב שלי יוכל לחגוג קצת. סדר הפעולות:

1. שטיפה עם ONR שיטת שתי הדליים.

2. שמשות בעזרת CG GLASSWORKZ.

3. אוטם Opti Seal.

4. ווקס Gold Class Carnauba Meguiar

DSC_0004.jpg

DSC_0007.jpg

DSC_0001.jpg

DSC_0005.jpg

DSC_0009.jpg

פורסם

יפה מאוד,אין כמו צבע שחור להבלטת הברק.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מדהים! יפה מאוד, אחלה ברק!

תגיד, איך ה Glassworkz של CG לדעתך? באמת מרגיש הבדל מהחומר הכחול של סנו? הוא לא משאיר סימנים?

אודה לך אם תוכל לפרט איך הוא, כי התעניינתי בו בעבר, והשימוש שלך בו מעורר בי את הרצון בחזרה לקנות אותו.

Seat Leon 1.8T 248Hp//2017

Stage 1 // Revo

פורסם

האדום הישן לא להיט, משאיר haze שדורש באפינג נוסף לאחר הניקוי.

יש את הירוק, אחי גורס שהוא טוב יותר, ואפילו שלח לי חצי בקבוק לניסוי, עדיין לא מצאתי את הזמן לבדוק אותו.

היתרון המובהק של מוצרים אלו, שהם אינם מכילים אמוניה. וזה עדיף לחלקי גומיות ופלסטיק ואפילו טוב למסכי מחשב וטלוויזיה בבית

M-TECH E46

פורסם

תודה רבה על המחמאות.

לצערי הרכב (בן שנתיים וחצי) נמצא כל היום בחנייה לא מקורה, כך שאני חייב לשמור עליו...

לגבי

Glassworkz: אני לא יודע לגבי אמוניה וכו', אך מבחינת רמת הנקיון הוא די מאכזב. נוזל כחול לניקוי שמשות וחתיכת נייר עיתון משיגים בעיניי את אותן התוצאות.

פורסם
תוצאה מעולה! לומר לך את האמת זו פעם ראשונה שאני רואה ספורטז' שחור.

אתה רציני? אני רואה רק ספורטז' שחורות...

תודה בכל אופן.

פורסם

שוב תודה על המחמאות (אני מסמיק בשם הספורטאז'...)

האמת בזמן שרכשנו אותה הפרמטר של היופי של הרכב הזה ניצח (המתמודדת השניה היתה ניסן קשקאי).

פורסם

הרכב נראה יפה מאוד ושמור, כל הכבוד לך.

אכן, השחור הזה הולם מאוד את הקיה הזו.

החומר של השמשות של CG ה-GLASSWORKZ הוא חומר שמבחינתי לפחות עדיף על החומר הרגיל של AJAX או סנו למשל.

החומר של AJAX מנקה יותר טוב, זה אין ספק, מהסיבה שהוא אגרסיבי יותר ומכיל חומרים בעלי יכולת ניקוי חזקה יותר.

אנשים טוענים שהחומר מכיל אמוניה וכימיקלים אחרים שבמשך הזמן יכולים לפגוע בעמידות של החלונות שמושחרים עם פילם שחור, כמו שיש אצלי למשל, אז גם מהסיבה הזו אני לא נוגע בחלונות המושחרים עם החומר של AJAX.

כשאני עובר על החלונות עם החומר היעודי, הם בדרך כלל כבר נקיים משלב השטיפה עם השמפו והכפפה ואתה משתמש בחומר רק להברקה סופית והעלמת כתמי מים.

שמעתי גרסאות שהחומר החדש שהגיע לארץ לחלונות ה S.S. CLEANER , מורכב מנוסחא יעילה יותר שמנקה טוב יותר ולא משאירה סימנים, כשיגמר לי ה GLASSWORKZ, אני אקנה את החומר החדש כדי לעמוד על ההבדלים ביניהם באופן אישי.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

• תוכן חדש...