Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סמסונג גלקסי S3 שאני מאוד מרוצה ממנו, ויש בו המון תמונות וסרטונים ובלה בלה בלה, הוא התחיל נורא להתקע לי לאחרונה וזה מתחיל מאוד להציק לי, אני חושב שאני מעמיס עליו.

אין לי בטלפון כרטיס זיכרון חיצוני, אני הכל שומר על הזיכרון הפנימי של הטלפון, אם אני אשים כרטיס זיכרון במכשיר ויעביר הכל לשם המכשיר אמור לעבוד יותר מהר?

או שאני טועה?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

תבדוק עם ES File Manager (Analyze SD Card) האם יש לך מקום פנוי ואם לא אז מה תופס לך את הזיכרון.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אין לי מושג מה אמרת עכשיו :-o

אפשר יותר לאט מה ללחוץ ולאן להכנס?

תודה.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

הבעיה במכשירי סאמסונג זו מערכת ההפעלה הדפוקה שלהם וה GUI הכבד שלהם. אני אישית גמרתי עם סאמסונג מבחינת מכשירים סלולריים. במכשירים אחרים עם אותו מעבד וזיכרון הכל "עף", רק בסאמסונג הכל זוחל.

פורסם

אז אין פיתרון לבעיה?

פורסם

להרבה דברים יש פתרון.

אני אישית החלפתי ל-Apex Launcher, את שפת הממשק לאנגלית, ואני דואג לנקות מדי פעם היטב את הזכרון של המכשיר.

תתקין מה-Play Store את התוכנה הזו, באפשרויות שלה יש SD Card Analyst.

זה ירוץ כמה דקות ובסוף ייתן לך תוצאות, אתה יכול לצלם את המסך של המכשיר בנקודה הזאת וננסה לעזור לך משם.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אם אני מבין מדברייך אין לך כרטיס זכרון חיצוני, אז בהחלט, ככל שתעמיס יותר את המכשיר, ככה יהיה איטי יותר. וכן, זה קורה בכל מכשיר ולא רק בסמסונג.

קנה כרטיס, תעתיק בעיקר קבצי מדיה שיש לך על הטלפון אליו( תמונות/שירים), תגדיר את הכרטיס זכרון כברירת מחדל של המצלמה, ושלום על ישראל.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

העברת קבצי מוזיקה ותמונות לכרטיס זיכרון לא תעזור לו. כמות גדולה של קבצים אלו מאיטה את המכשיר בפעם הראשונה כשמערכת ההפעלה מאנדקסת את הקבצים, אחרי האינדוקס אין לקבצים אלו שום משמעות מבחינת מהירות המכשיר. אפשר להתקין כל מיני תוכנות להמהרת המכשיר מכאן עד הודעה חדשה, שום דבר לא ישנה את העובדה שמערכת ההפעלה איטית להחריד וכבדה.

פורסם

עם או בלי קשר - מציע לך לגבות את התמונות והסרטים על מחשב / זיכרון חיצוני כלשהו.

בנוסף - תמונות וסרטים שאינך צריך על הסמארקפון - תמחק (אחרי הגיבוי. מה שמיותר לגמריי תמחק ואל תגבה).

alfa 156 2.5.

פורסם

המטרה היא לשמור את זכרון המכשיר הפנימי פנוי ככל האפשר מאחר שזה זכרון דינמי. מה זה אין לקבצים משמעות? בוודאי שיש.

זה שמשננים מנטרה של ״לא יעזור איטי וכבד להחריד״ נו מילא...שיהיה , ובאמת יש הרבה זבל שמגיע במכשיר ( אבל אנחנו לא מתעסקים פה בצריבת רום נקי וכו׳)

אגב, חולגי אמר נכון מאד, גבה בכל מקרה כי לאחר שתגיע למקסימום, והמכשיר יתחיל לזרוק לך הערות על רמת זכרון קריטית, ותתחיל לא לקבל הודעות בווטס אם, אינטרנט לא יזוז בכלל וכו׳, השלב הבא יהיה שיכול להיות שתקום בבוקר ותגלה שפשוט נמחקו לך גלריות שלמות מהמכשיר, נתקלתי כבר בכמה וכמה מקרים כאלו אצלנו במעבדה.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

עשיתי בהמלצת המשתמש פה להעביר את הממשחק של המכשיר לאנגלית לראות עם הוא יעבוד יותר מהר, וכעת אין לי לגמרי את העאפשרות להחזיר את המכשיר שוב לעברית, פשוט העברית כבר לא קיימת ברשימת השפות שאני רוצה שהמכשיר יהיה, מה זה ה*** הזה?

פורסם

אתה יכול להוסיף את העברית מחדש עם MoreLocale2.

אם גירסת האנדרואיד שלך 4.2 ומעלה תצטרך לעשות את זה דרך המחשב עם ADB (זה לא בעיה) כמו למשל שמסבירים כאן

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

הורדתי את MORELOCATE2 וגם שם אין את האפשרות של עברית ברשימה.

גירסת האנדרואיד שלי היא 4.1.2 אז אני לא בקטגוריה של אלו שצריכים לעשות מהמחשב, ועדיין אין באפליקצייה לבחור עברית.

קיצר דפקתי את המכשיר נראה לי, ידעתי שלא הייתי צרי לגעת.

פורסם

העברית לא מופיעה סתם ככה, אתה צריך ללחוץ על כפתור התפריט שליד כפתור הבית על הטלפון שלך, ושם לבחור Add Locale.

שם ה-Label לא משנה כל כך, השפה היא iw המדינה היא IL וה-Variant ריק.

אחרי שהוספת אמור להיות לך באפשרויות שפה לבחור עברית (באותו מקום שבחרת אנגלית קודם)

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

הצלחתי איכשהו, נראה לי דפקתי את המכשיר, תודה רבה בכל מקרה...

• תוכן חדש...