Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4317 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תתחדש נראת מעולה!

אהבתי את הרעיון עם הצנצנת ריח במחזיק כוסות אחורי,אני גונב לך אותו :lol:

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

חברים, תודה על התגובות. בקרוב עוד עדכונים.

יפייפיה אמיתית. תתחדש! :mm_yeah:

דווקא על רכב בצבע כסוף ידיות ניקל משתלבות לא רע בכלל.

תודה רבה. מסכים איתך לגבי הידיות ניקל- כל עוד מדובר בסט בודד של ניקלים ואין פה הגזמה עם ניקלים בכל הרכב אז

זה נשאר עדין ויפה. כל עוד שמים ניקלים גם מראות, גם במסגרות הפנסים ומכסה הדלק אז יש כאן הגזמה וכסף מיותר נשפך על חוסר יופי.

תתחדש נראת מעולה!

אהבתי את הרעיון עם הצנצנת ריח במחזיק כוסות אחורי,אני גונב לך אותו :lol:

תודה רבה, שמח שאהבת. תרגיש חופשי לאמץ את הרעיון רק אל תשכח לתגמל אותי על השימוש בו ;)

שלומי.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

בעת המכירה של ההונדה הייתי מפוצץ בלבטים, בבלבולים ובהתלבטויות מה תהיה הרכישה הבאה שלי.

כיצד אממש את הדרישות שלי ברכב מבלי שאאבד את ההתרגשות.

הלבטים היו מעיקים- התעניינתי בוולוו S70, בסיוויק 2005-2006,בהונדה אקורד 2003-2005, אוונסיס 2005-2007 וכמובן- המאזדה 6.

הצרכים שלי היו אמינות ותצרוכת דלק סבירה, עלויות אחזקה לא גבוהות, אבזור נדיב, תחושה אלגנטית וכמובן מרחב.

הסיוויק ירדה מהפרק דיי מהר למרות שהייתי בטוח בהתחלה שזאת המכונית הבאה עקב המעבר הטבעי מהסיוויק שהיתה לי, אבל מפאת ומדובר ברכב יקר לכשעצמו- הן לתחזוקה (באופן יחסי), והן לרכישה, תוסיפו את העובדה שמדובר ברכב מיושן בסוף תקופתו,

מה שהביא אותי לוותר עליה.

רציתי נורא אקורד אך יחס המחיר- תמורה הוא לא מוצדק וזה מתבטא באבזור דל, אבזור בטיחותי לוקה בחסר, אחזקה יקרה יחסית ומחירים גבוהים מדי לרכישה.

האוונסיס ירדה דיי מהר מהפרק (על אף שמדובר במכונית מצוינת),

עקב ההתמקדות במאזדה 6 ברמת גימור לקצ'ורי (העדפתי לא להתמקד בפרימיום

עקב המנוע הקצת יותר גדול, אגרת רישוי יקרה יותר, ביטוח יותר יקר והעובדה

שמאוד קשה למצוא פרימיום מקורית שמורה ועם ק''מ סביר. רוב ה''פרימיום-ים'' היו

מאוד לא שמורות.

גם החיפוש אחר מאזדה 6 לקצ'ורי שמורה היה מאוד קשה. המון רכבים מוזנחים, הרוסים,

לא מטופלים כמו שצריך ובמצב דיי מזעזע.

במהלך ההתמקדות במאזדה 6 היתה לעיתים פזילה קלה לטובת מאזדה 3 ברמת גימור ספיריט אך ידעתי שאתחרט על זה בעתיד אם לא אלך על ה- 6.

סה''כ מדובר במכונית מצוינת, נוחה מאוד (חרף העובדה שמרגישים אי אילו שיבושים בכבישים אך פרט לזה נסיעה מאוד שקטה ונעימה), איכות החומרים מבפנים הוא מצוין וגם בהשוואה למכוניות שמיוצרות כיום האיכות מעולה ולא נופלת בין הכסאות,

עלויות אחזקה לא שונות בהרבה מאחזקת מכונית משפחתית, תצרוכת דלק לא רעה בכלל ולעתים טובה משל הסיוויק שהיתה לי,

וחשוב לא פחות העיצוב שאני מאוד אוהב ותמיד אהבתי.

.

זה היה אחד הייעוצים יותר-ארוכים בושא רכב, אבל זה היה שווה כל רגע - ידברו התמונות בעד עצמן :)

בנוגע לגרסת הפרימיום - ההבדלים בין הגרסאות לא מאוד-גדולים, אבל הם שם (ביטוח מקיף מעט יקר יותר, בעוד שביטוח החובה זול ביחס למנוע הקטן; צריכת דלק מעט גבוהה יותר - אולי 10%; טיפולים - הבדל של 60-80 ₪ בין הטיפולים, כאשר גם מנוע ה-2.3 ליטר כולל שרשרת טיימינג, בדומה למנוע הקטן).

הפחד היותר-גדול נוגע דווקא לאבזור. תאורת הקסנון יפייפיה, אבל החלפה של מחשב הפנסים (כן, יש דבר כזה) יעלה 3500 שקלים; פנס בודד יגבה כ-750 ₪. לא להיט ברכב בן 6-7 שנים.

צמיגי ה-17" מדהימים, אבל במקרה שנדרשת החלפה - התעריף יהיה מאות שקלים לגומייה ויכול להגיע בקלות גם לסכום ארבע-ספרתי לצמיג!

ולבסוף - יש דגמים מעטים מהדור הראשון וקשה מאוד למצוא (ואיכשהו, רובן חרושות). מצד שני, הפתגם המשומש והחבוט "יגעת - מצאת" נכון כאן יותר מתמיד.

עריכה אחרונה על ידי E.T 4x4
פורסם

לא בשביל משהו, אבל אם פנס לרכב שלי היה עולה 750 ש״ח, הייתי מחזיק ספיירים. :)

יכול להיות שהתכוונת ל7500? קצת יותר הגיוני.

"יאללה בירי".

פורסם
לא בשביל משהו, אבל אם פנס לרכב שלי היה עולה 750 ש״ח, הייתי מחזיק ספיירים. :)

יכול להיות שהתכוונת ל7500? קצת יותר הגיוני.

התכוונתי לנורת קסנון בעלות של 750 ₪ (!) ליחידה (!!!).

ים כסף, גם אם זה המחיר המקובל (גם בניסאן קשקאי TEKNA העלות דומה).

פורסם

אז במקרה כזה אני ממליץ לך להזמין מחו"ל מאתרים רשמיים גדולים נורות של פיליפס ומותגים אחרים איכותיים.

הנורות מאוד זולות ואפילו קיט שלם יכול לעלות לך 300-350$ של פיליפס למשל ( מקורי לחלוטין ופיליפס כן מייצרת קסנון לידיעת האנשים )

הינה כמה דוגמאות לאתרים, הלינק הראשון זהו אתר שממנו אני מזמין כבר שנים עבורי ועבור אנשים:

http://www.autolamps-online.com

לאחר מכן יש להם את האתר בית, שדרך הלינק הראשון תגיע אליו גם ככה אבל הינה הלינק:

http://www.hid-online.com

ועוד אתר מכובד מאוד בתחום:

http://www.powerbulbs.com

בהצלחה :)

• תוכן חדש...