Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עבודה על משאית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4284 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מקווה שזה מתאים לפורום

אז אני עכשיו משרת כנהג בקבע באזור הדרום ומרוויח קצת יותר מי 6K נטו בחודש עם כול ההטבות של חבר הנחות חופשות מבצעיות וכו. עם זה השירות שלי הוא די משעמם וחצי מהזמן אני או יושן בשטח או בבסיסים אחרים וגם הבסיס שלי לא להיט ובעיקרון אני מרגיש שדי נמאס לי. אני אמור להשתחרר עוד חודש אחרי שנה של קבע וחשבתי אם לחתום עוד שנה ולהמשיך בקצב הזה או להשתחרר ושאם יש לי סיכוי למצוא עבודה טובה בסכום כסף הזה או גבוה או נמוך מזה בדרום?על משאית כמובן עם רישון C (אני מתחת 24) אני ישמח לכול מידע על כול עבודה אם שווה לא שווה להישאר עבודה על משאית קשה לא קשה? ובכלל כול חוות דעת בנושא

תודה מראש 8)

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גם אני משרת בתור נהג עם רישיון C1, איך שמסתיימות לי ה3שנים אני בורח ולא יעז לחתום קבע, בתנובה ,קוקה קולה וחברות גדולות אחרות נואשים לנהגי משאיות, וגם התנאים פי אלף יותר טובים וכמובן אני בטוח שהמשכורת.

פורסם

סליחה על הבורות אבל אתם יכולים בבקשה להסביר מה זה רשיון C ? זה עד 15, מעל 15 או סמי-טריילר?

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

בנהיגה יש המון כסף ומשכורות מעולות

אני עובד כנהג על משאית מעל 12 טון (אבל אני מחזיק ברישיון סמי טריילר), והביקוש עצום, הכי הרבה זמן שהייתי מובטל היה יום וחצי.

המשכורת שלי מכובדת מאוד, והעבודה נוחה, יש כל מיני סוגים, יש עבודה של הרבה שעות על הכביש אבל לא פיזי

יש עבודה של מעט מאוד שעות והיא פיזית (חלוקת סחורה וכו)

אני עובד פיזי אבל יום עבודה שלי זה בערך 5-6 שעות

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

איפה בדרום? אם אילת אז קצת בעייתי. הביקוש אינו גבוה וקשה למצוא עבודה משתלמת.

באר שבע והסביבה כבר סיפור אחר.

בכל אופן, בכל מקום אחר מחוץ לצבא, התנאים יהיו יותר טובים.

פורסם
סליחה על הבורות אבל אתם יכולים בבקשה להסביר מה זה רשיון C ? זה עד 15, מעל 15 או סמי-טריילר?

תודה על ההבהרה. פות"ש נשמע כמו נהג בקבע בבסיס הובלה משמר הנגב או משהו בסגנון.

כאדם שמכיר את התחום כבר יותר מ 20 קנה ברצוני להזכיר לכם שאחד החסרונות הגדולים של נהג משאית הוא שלא משנה איפה תעבדו, נהג זה נהג. מגיל 22 עד 67 לנהוג משאית פאקינג 45 שנה זה לא פשוט. אין קידום. המקסימום זה סדרן וגם יש אחד על כל 20-40 נהגים. הנהגים שמרוויחים הכי הרבה זה בהובלות כבדות והסכומים הגבוהים הם 10 עד 12 אלף מצאת החמה עד צאת הנשמה עם תנאי עבודה קשים ושגרה גורסת. בצבא אמנם יש את החיסרון של יציאות לא טובות, אבל אם כבר לבחור נהיגה בתור מקצוע אז לפחות לעבוד קשה עד גיל 45 ולצאת לפנסיה . אנשי קבע בנהיגת רכב כבד לאחר כ 7 שנות וותק עושים אחלה משכורת ולאחר וותק מסויים יש תמיד אופציה לעשות תפקידי מנהלה בבסיס.

לסיכום אני אומר לא לשלול קבע כל כך בקלות אלא אם כן אתם סגורים בוודאות על מקצוע אחר

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

יש לי שכן שהוא נשק בקבע ומרוויח לא רע בכלל מכיוון שהוא מקדם את עצמו בקורסים על חשבון הצבא שנותנים לו כל מיני נקודות זכות למשכורת והופכים אותו לאיש קבע מועדף על המערכת. בנוסף לאנשי קבע יש את חבר שעושים להם את החיים מאוד מאוד קלים.

הפרישה מצה"ל מלווה בתוכניות פרישה אטרקטיביות. צריך להיות טיפה חכם לדעת להוציא מהצבא איכות חיים מדהימה.

לא הייתי פוסל המשך חתימה, רק הייתי מתייעץ עם אנשי קבע נוספים איך לתת לצבא, אבל לקבל המון לאיכות חייך ואיכות התא המשפחתי העתידי שתקים.

לא סתם אומרים שהצבא הוא חממה, רק אל תראה באסה בלבד, תחשוב טוב איך אתה מנצל את זה טובתך.

אופנוען

פורסם

באזור ב"ש והסביבה לא אילת :)

במשמר הנגב הנהגים לא ישנים בשטח באוהלים ובטח שלא מקבלים משכורת של 6K ;)

ST12345 אני לא שולל קבע אבל במקום שאני נמצא אין לי גם יותר מידי לאן להתקדם יש לי מפקדים חארות ואף אחד לא מבטיח לי שלא יזרקו אותי כמו כלב אחרי 7 שנים של הקבע ההתחלתי גם לנהגים בצבא אין יותר מידי להתקדם חוץ מלצאת להיות קצין רכב ואם מישהו היה מבטיח לי שזה יקרה במהלך השירות היתי שוקל להישאר אבל זה כנראה לא יקרה. השאלה שלי היתה יותר ספיציפית לחצי שנה/שנה הקרובה בערך ואחרי זה אני רוצה לנסות לצאת ללמוד משהו ונראה לאן החיים יתגלגלו להגה תמיד אפשר לחזור.

פורסם

כמה שאלות מבור בנושא, בבקשה.

אני שוקל לעבור הסבה מקצועית ולהוציא רישיון למשאית (רישיון ג').

יש לזה דרישה באיזור חיפה והצפון? מה סביבות השכר לנהג?

האם רישיון ג' הוא עד 12 או עד 15?

לפות"ש, המלצתי לך היא להמשיך בקבע לעוד שנה כי פשוט אין לך שום הבטחה שהמצב יהיה טוב יותר באזרחות. תוכל לגשש ולראות באתרי דרושים למיניהם כמה תהיה מבוקש כשתשתחרר, ולעשות לעצמך חושבים בצורה מושכלת.

קאסטרולז, אם יש לך את האפשרות לחתום- תחתום. לברוח החוצה זה לא תמיד הפתרון הכי טוב, אפילו שהוא מושך חבל על הזמן...

החיים ייראו אחרת כשתקבל שכר נורמאלי עבור העבודה שלך, וכך גם תהיה לך עבודה מובטחת בתנאים טובים (למיטב ידיעתי והבנתי).

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

רישיון ג', כיום C1, הוא עד 12 טון. אם אינני טועה, ניתן לעשות קורס עד 15 טון, במקום רישיון C, שהוא מעל 12 טון. אבל כדאי לבדוק את זה.

כדי להרוויח טוב כמובן, C+E זו הדרך. מדובר בסמי טריילר.

ברווז,

עד 12 טון זה בד"כ נהגי חלוקה. באיזור חיפה יש כ 60 משרות. גשש ב alljobs.co.il

פורסם

דווקא לנהגי 12 טון אין מי יודע מה ביקוש. התנאים הטובים הם של ה15 טון. במקום עבודתי הקודם לאחראי הנהגים (שהיה כמובן נהג בעצמו) היה גם רכב קטן

צמוד שאיתו הוא אסף את הנהגים בבוקר לעבודה ומשכורת של 10 אלף נטו ללא עבודה בימי שישי.

חבר,אתה חופר

פורסם

בבאר שבע אין לך משרות מגוונות על נהיגה , וזאת הבעיה .

הרוב זה חלוקה בתנובה \ מי עדן \ טמפו וכו'.

אבל בחלוקה לא מחזיקים הרבה זמן , בגלל זה יש שם את הצורך לנהגים באופן תכוף .

אני עבדתי בחלוקה ואחרי חודש עזבתי כי זה קריעת תחת לא מהעולם הזה .

הנהג עושה הכול !!! מעמיס , פורק , נוהג, בסוף יום חוזר למפעל לפרוק סחורה שלא התקבלה, וכול זה על משכורת 6000 ₪ .

נשמע לך הגיוני לעבוד כמו חמור על משכורת כזאת ? שילכו לחפש פראייר אחר .

לפי דעתי תמשוך כמה שאתה יכול בקבע עד שיימאס לך או שתעבור למרכז .

אני לבד מחפש יחידה להתגייס אליה כנהג כי באזרחות אין יותר מידי מה לעשות ( חוץ מללכת ללמוד + לעבוד בשמירה = קומבינציה) .

פורסם
כמה שאלות מבור בנושא, בבקשה.

אני שוקל לעבור הסבה מקצועית ולהוציא רישיון למשאית (רישיון ג').

יש לזה דרישה באיזור חיפה והצפון? מה סביבות השכר לנהג?

האם רישיון ג' הוא עד 12 או עד 15?

רישיון ג' זה עד 12 טון. פעם הזה היה עד 15 טון אבל כבר לא מחלקים רישיונות כאלו. עולה משהו כמו 3000-4000 ש"ח לקבל כזה רישיון בהנחה ויש לך כבר רישיון לרכב פרטי ותעבור טסט ראשון או שני. אפשר לסגור את כל התהליך בשבוע אם אתה קולט מהר ויש לך זמן ומורה זריז.

אחרי רישיון ג' יש רישיון ל"משא כבד", נקרא גם רישיון C. הרישיון הזה מאפשר לך לנהוג במשאיות שהן 12 טון ומעלה, אבל לא סמי טריילר או פול טריילר (כלומר משאית שהיא "חלק אחד", בלי נגרר כלשהוא). כאן התהליך כבר יותר מסובך וצריך בדיקות רפואיות ופסיכולוגיות. העלות בהתאם גבוהה יותר.

אחרי שמוציאים רישיון C אפשר לעשות השלמה לסמי-טריילר או פול טריילר (C+E) במהלך השנה שאחרי הוצאת הרישיון C.

נהג חלוקה C1 לא מקבל יותר מידי כסף, אולי אם הוא טוחן שעות ועובד פיזית בהובלות של מוצרי חשמל וריהוט. לזה תוסיף את העובדה שלרוב העבודה על C1 היא בתוך העיר - חלוקה של מזון, מים מינראליים, ריהוט וכו'. הרבה פקקים, דוחות חניה שהם לרוב על חשבונך ועבודה פיזית בחום/בקור. קצת מצחיק שזה בדיוק ההפך הגמור מהבעיה של פותח השרשור, שמתלונן שהוא רוב הזמן ישן.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...