Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4330 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

בהמשך לשרשור הנ"ל, הטיפול מתקרב והחלטתי לרכוש את החלקים לבד ולבצע את הטיפול במוסך.

השאלה היא, כמה לדעתכם תעלה עבודה (

מחיר החלקים מיונדאי שופ- בערך 850 ש"ח)

עבור הטיפול הבא:

החלפת שמן מנוע סינטטי מלא 5w30 - KIXX

החלפת נוזל בלמים LM

החלפת נוזל קירור (מקורי)

החלפת שמן גיר - מקורי

החלפת פלאגים - מקורי

מסנן שמן מקורי

מסנן אויר - מקורי

מסנן דלק - מקורי

מסנן מזגן- תואם מקורי

אני מבין שיש כאן לא מעט עבודה, לכן אני שואל מה העלות המשוערת להערכתכם?

והאם יש צורך בבדיקות מיוחדות/החלפות נוספות של חלקים?.

תודה רבה,

איתמר.

עריכה אחרונה על ידי itamarg
  • ספונסר פורום
פורסם

איזה טיפול זה (כמה שנים/קילומטרים)?

לפי מה שאני רואה אף אחד מהטיפולים לא כולל גם נוזל קירור וגם נוזל בלמים.

פורסם

כפי שכתבתי בשרשור הראשון, הרכב היה בהשכרה ויש לי תיעוד מתי עשו טיפול אבל לא מה החליפו.

הרכב שנת 2009 עם 130000 ק"מ.

בנוגע להחלפת נוזל בלמים וקירור, להלן צילום מתוך ספר הרכב של היונדאי:

החלפת נוזל בלמי&#1.jpgהחלפת נוזל קירו&#1.png

פורסם

אכן, אוטומטית. אגב, לפני כמה זמן פרסמו בפייסבוק של הפורום שמנסים לארגן הנחה לבעלי יונדאי, מאז לא ראיתי איזשהוא פרסום (יכול להיות שפספסתי)

האם קיימת הנחה כזו? ואם כן, היכן?.

תודה רבה,

איתמר.

• ספונסר פורום
פורסם
כפי שכתבתי בשרשור הראשון, הרכב היה בהשכרה ויש לי תיעוד מתי עשו טיפול אבל לא מה החליפו.

הרכב שנת 2009 עם 130000 ק"מ.

בנוגע להחלפת נוזל בלמים וקירור, להלן צילום מתוך ספר הרכב של היונדאי:

[ATTACH=CONFIG]394001[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]394002[/ATTACH]

כן, אז כמו שחשבתי - אם אתה מחליף נוזל קירור פעם ראשונה ב-95 אלף אז ההחלפה הבאה היא ב-135 אלף (95+40=135).

אבל בטיפול 135 אלף לא צריך להחליף נוזל בלמים.

אכן, אוטומטית. אגב, לפני כמה זמן פרסמו בפייסבוק של הפורום שמנסים לארגן הנחה לבעלי יונדאי, מאז לא ראיתי איזשהוא פרסום (יכול להיות שפספסתי)

האם קיימת הנחה כזו? ואם כן, היכן?.

תודה רבה,

איתמר.

לא פספסת, עוד לא היה פרסום מסודר כזה. עובדים על זה...

טיפול כמו שאתה רוצה (טיפול 135 אלף) ליונדאי i20 עולה לחברי הפורום במוסך המרכזי של יונדאי 1,140 ש"ח.

פורסם

תודה רבה עזרה, המחיר לא יקר ואולי ישתלם לי לנסוע לפ"ת (איך מקבלים את ההנחה? אומרים להם שאני מקאזפורום?).

השיקול שלי להחליף נוזל בלמים הוא עקב כך שאני לא יודע אם החליפו בעבר או לא.

מה עוד מומלץ לבדוק/להחליף? ברקסים מקדימה הוחלפו לפני חודשיים (צלחות+רפידות).

• ספונסר פורום
פורסם

כן, פשוט תתקשר לטלפון שמופיע בקישור ותבקש את אוהד או שרון, הם מכירים את העניין הזה ויתנו לך את המחיר שציינתי. בהמשך אני מאמין שתהיה דרך מסודרת לקבל את ההנחה. בגלל זה גם עוד לא פרסמנו את זה...

בסך הכל אם הרכב תקין אני לא הייתי רץ להחליף דברים מיותרים. כן הייתי מציע לך לחשוב על תוסף דלק לפני הטיפול אם יש איזה סימן של חוסר סחיבה או צריכת דלק גבוהה או משהו בסגנון.

פורסם

האמת שתודה לאל הרכב נוסע ממש יפה, מאיץ חלק וגם ההילוכים עוברים חלק. אולי באמת אני אגש למוסך בפ"ת לבצע את הטיפול, אם לא נזמין הכל מיונדאי שופ.

מה לגבי מסנן הדלק? האם הוא טבול במיכל או שנגיש להחלפה בקלות יחסית?.

• תוכן חדש...