Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4264 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יסמין,

הרבה יותר טעים

הרבה פחות סלחן

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מזכיר קצת את הניסוי של פרנצסקו רדי. אם אתה מעוניין שלא יהיו לך תולעים באורז אין עניין בלהקפיא. פשוט לברור את האורז ולשים במיכל אטום (שתי ההצעות כאן מעולות). ההקפאה לא תעלים את התולעים היא אולי תקפיא את הביצים ואז תהרוג/תמנע מהם להתפתח אבל אתה עדיין תאכל תולעים

פורסם

פעם ראשונה שאני שומע על תולעים או חרקים באורז

אני תמיד קונה שק של 5 קילו והוא נשאר פתוח עד סופו ואף פעם לא נתקלתי באורז ביצור שאינו אורז

פורסם (נערך)

התולעים / חרקים לא חייבים להגיע מהאורז, אבל בסוף אם יש חרקים - הם ינסו להגיע גם לאורז אם יש בסביבתם.

אני קניתי פעם בבונג יבש (במשקל). אחרי זמן מה - צצו ממנו הרבה חרקים. החרקים הרחיבו את מרחב המחייה שלהם גם לאורז שהיה מאוכסן דיי טוב, באותו הארון.

לא משאיר את האורז פתוח. אם כבר כמו שאמרתי - לשים אותו בשק מבד כדי שיוכל לנשום (עדיף על ניילון או צנצנת זכוכית).

עריכה - סיכויים יותר גדולים למצוא חרקים באורז - אם קונים אורז במשקל.

עריכה אחרונה על ידי חולגי
תוספת

alfa 156 2.5.

פורסם

אני תמיד קונה שק של 5 קילו והוא נשאר פתוח עד סופו ואף פעם לא נתקלתי באורז ביצור שאינו אורז

+1

קונים אורז 5 קילו יסמין. נשאר פתוח, בלי תולעים. וגם נוח שיש שק גדול כך יש תמיד כוס בפנים.

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם
אני פשוט שם את זה במקפיא איך שאני פותח את השקית שלא יכנסו לשם

LotusElise

כן מוכרים את DAAWAT בחצי חינם, קניתי במחיר של 13 ש"ח.

אף פעם לא חשבתי לקנות שקיות של 1 ק"ג, אני קונה רק את ה 5 ק"ג.

כמו שכבר אמרנו פה כמה פעמים התולעים מגיעים עם האורז מהודו, הם לא מגיעים מאצלך בבית.

אורז יותר איכותי יהיה גם יותר נקי ממזיקים.

אייל

פורסם

הבנתי אבל אני לא צריך יותר מקילו כי אני עושה כוס אורז ליום בלחץ :p והבנתי שאם אתה לא שומר את האורז בסביבה נקיה או סגורה אז ייתכן שחרקים יתחילו להתפתח שם או שאני טועה?

ולא ראיתי אורז של DAAWAT באריזות גדולות רק את ה 1 קילו ולא היו כ"כ הרבה, משהו כמו עשרה במדף (לא ידעתי שיש 5 קילו מהאורז הזה, סניף ראשלצ מערב ליד טיב טעם)

Opel Adam S 2017

פורסם

אורז כאשר הוא באחסנה נכונה (ויבשה) - יכול להחזיק זמן רב (אולי שנים) ולא להתקלקל (ואם הוא נקי בראשיתו מחרקים, לא יצוצו בו מזיקים יש מאין).

יש את האורז הנ"ל באריזות גדולות (אולי לא אצל כל החנויות, אבל בהחלט יש).

תנסה לחפש אולי בשוק לווינסקי בת"א (ותמצא שם גם עוד דברים מעניינים).

alfa 156 2.5.

פורסם

מחזק את שיטת האחסון בצנצנות. זה גם יפה, גם יעיל (אתה רואה כמה נשאר לך) וגם נוח לשימוש מאשר השקית.

יש לי שורה שלמה מלאה בסוגי אורז שונים (בסמטי, סושי, ריזוטו אדום וכו').

לא נתקלתי מעולם בתופעת החרקים.

M-TECH E46

פורסם

מזיק זה לא וזה גם פרווה לשומרים ביננו

פורסם
חרקים באורז זה בונוס, עוד חלבון. פעם בישלתי קילו אורז ואז גיליתי שיש תולעים קטנות בכל הסיר. אכלתי את כולו.

אכלת לבד קילו אורז ושרדת - אשריך !

(אח"כ בטח לשירותים לא ניגשת שבועיים... :wink: )

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...