Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4355 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי מיצובישי סופר לנסר 97 ידנית.

זו פעם ראשונה אני נוהג בידני בסופר לנסר.

עכשיו אני לא נח למצב הנסיעה ברכב ויש ל בירור בנוגע לזה.

בין מעבר מהילוך ראשון לשני האוטו כמו מתנדנד 3 פעמים ככה.

וזה קורה לרוב במעבר בין הילוך ראשון לשני. וגם בירידת הילוך בין שני לראשון.

ואם אני נוסע בהילוכים אלה ונגעתי קצת על דוושת הגז בעדינות והרמתי אותה ונגעתי עוד פעם בלי שינוי הילוך ובאותה מהירות בערך זה גם קורה לי מתנדנד.

זה מטריד אותי האם יש בעיה בכך או זה רגיל?

ועוד שאלה אני מרגיש שהוטו רוצה להעלות לו הילוך שלישי כבר במהירות 40 קמ''ש זה נורמלי?

תודה לעוזרים

פורסם

זו תופעה "נורמאלית" כשנהג חסר ניסיון בגיר ידני נוהג על רכב ישן שיש לו קצת חופשים בתמסורת.

לאחר שתתרגל קצת, תוכל לתזמן את ההחלפה טוב יותר ולא תרגיש/פחות תרגיש את הנדנודים האלו.

פורסם

1. כשמשלבים הילוך ומרימים את הרגל מהקלאצ' עושים את זה תוך מתן גז. נשמע לי שאתה לא נותן גז תוך כדי השילוב אלא רק אחריו ולכן אתה חווה נדנודים.

2. לא משלבים לראשון אלא בעצירה מוחלטת.

3. בהחלט יתכן שהמנוע נמצא בסל"ד אפקטיבי למעבר להילוך 3 ב 40 קמ"ש.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תופעה ידועה שהסימפטומים זה רעידות קדימה-אחורה בהילוכים נמוכים בעת מתן גז מינימלי או לחלופין עזיבת גז בכלל.

מטבע הדברים מורגש בעיקר בכניסה ויציאה מהחניה.

מה שאתה צריך לעשות זה ניקוי מצערת.

זה בסדר, יש גם כאלו שמסורים לקורולות שלהם כאילו היו בנות משפחה ולא חתיכות מתכת ופלסטיק כמו מיקסר למשל. הענין הוא שבאלפא משום מה זה גם נראה הגיוני.
:wink:
  • תוכן חדש...