Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4350 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אז אחרי שקניתי אותה שמתי לב שמורכבים לי על שני סרנים שלושה חברות שונות ועלה לי קצת החום . אני עכשיו צריך להחליף את כולם , כי גם אין סיכוי לעבור טסט בעוד שבועיים ככה.

מה שאני מחפש בצמיגים זה בעיקר

1. אחיזה טובה (גם ברבע מצערת הגלגלים מסתובבים לי במקום ).

2. אחיזת גשם טובה גם כי הרכב הזה בחורף יכול לאתגר נהג ראלי.

3.אני לא נוהג במהירויות מעל 110-120, וגם את אלה מעט מאוד אבל אם אפשרי שיהיו שקטים ויציבים במהירויות האלה מה טוב.

ואם אפשר המלצה לפנצריה טובה בראשון לציון עם סבלנות לעשות יישור והכל כמו שצריך כי כרגע הרכב רועד במהירויות הנ"ל.

תודה מראש.

מידת צמיגים P215/60R16

עריכה אחרונה על ידי Shugi
פורסם

נראה לי שגודייר EfficientGrip Performance עומד בדרישות שלך (למרות שלא ציינת תקציב מדויק).

צמיג מומלץ אחר שנמצא ברמת מחיר נמוכה יותר הוא הפלאקן ZE912.

תוכל לבצע השוואת מחירים באתרים כמו Tires4U, TireClub ו-TireDeal.

כמו כן, שווה אולי לבדוק אם המידה 225/55/16 מאושרת לרכבך (דרך ספר רכב אם קיים, מחלקה טכנית של יבואן או מכון רישוי).

נראה לי שזה פותח עוד כמה אפשרויות לצמיגים.

פורסם
נראה לי שגודייר EfficientGrip Performance עומד בדרישות שלך (למרות שלא ציינת תקציב מדויק).

צמיג מומלץ אחר שנמצא ברמת מחיר נמוכה יותר הוא הפלאקן ZE912.

תוכל לבצע השוואת מחירים באתרים כמו Tires4U, TireClub ו-TireDeal.

כמו כן, שווה אולי לבדוק אם המידה 225/55/16 מאושרת לרכבך (דרך ספר רכב אם קיים, מחלקה טכנית של יבואן או מכון רישוי).

נראה לי שזה פותח עוד כמה אפשרויות לצמיגים.

זה לא יעלה לי בצריכת דלק מוגברת ? או שכל צמיד עם אחיזה מוגברת יעלה לי בצריכת דלק?

פורסם

רכב אמריקאי ואתה מדבר על צריכת דלק? :-D

סתם, סתם...

שינוי של 10 מ"מ ברוחב הצמיג הוא די זניח בענין זה.

חוץ מזה, אמרתי לבדוק את הענין, לא עשיתי עבורך את כל העבודה - לבדוק אילו עוד אפשרויות נפתחות במידה השניה ובאיזו עלות (מעבר כמובן לענין הבדיקה אם המידה חוקית).

* אין צורך לצטט הודעה מעליך.

פורסם (נערך)

תודה על העזרה, טעות שלי.

וחס וחלילה לא נתתי את העבודה לאחרים. אני משווה הרבה, אבל זה שהאתרים נותנים לי אופציה X מול אופציה Y זה לא אומר לי כלום!

משוחרר טרי, רכב ראשון שלי . הידע שלי בצמיגים מסתכם בלהתרחק מסיני .

מבחינת מחיר ששכחתי לציין, אני שואל לצמיג בעל היחס עלות-תמורה הטוב ביותר . אני לא אשלם 250 ש"ח לצמיג כשב500 ש"ח לצמיג אני מקבל הרבה יותר, בעיני זה בזבוז כסף.

ד"א יכול להיות שהצמיג שהצעת מתחיל מ700 ש"ח או שאני מסתכל על הדגם הלא נכון ?

תודה מראש.

עריכה - מתנצל על האווירת שוק אבל מה דעתך על הצמיג הזה?

http://www.tireclub.co.il/catalog/215-60r16pr-99v-tl.html

עריכה אחרונה על ידי Shugi
פורסם

הגודייר נדמה לי שראיתי מתחיל קרוב יותר ל-600, אבל לא בדקתי שוב כדי להיות בטוח.

באתרי טיירדיל וטיירקלאב, אם אני לא טועה, מה שמופיע באתר אלו צמיגים במלאי וזהו מחיר אחיד לכל הצמיגיות שלהם בכל הארץ.

לגבי המחירים בטיירס4יו, הם משתנים בין הצמיגיות, ולמיטב ידיעתי, לא תמיד מובטח שהצמיגים אכן במלאי או שהוא נמכר במחיר המוצג.

תוכל לגשת גם לצמיגיות שקרובות לביתך ולבדוק אילו הצעות יש להם שם בפועל. כמובן להקפיד גם על ענין תאריך היצור.

תן לעוד קצת אנשים להגיב במהלך היום, אבל כן ה-CF2 גם אמור להיות אופציה טובה.

יש שרשור גדול שעוסק בהבדלים בין צמיגים שונים, וגם תוכל לקחת שמות של דגמים ולהריץ עליהם חיפוש (גם אם לא ישירות במידה שלך) כך שתקבל פרספקטיבה.

• תוכן חדש...