Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4327 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אתמול אחרי שטיפת הרכב ידנית שמתי לב שנקודה צהובה על מכסה המנוע והיא לא ירדה עם השטיפה ונראה כמו חלודה שרק מתחילה,

אחרי כך שמתי לב שכל הגג בנקודות קטנות כאלו, אז לפי המלצת השטיפה לקחתי פלסטלינה והתחלתי לשפשף את הנקודות תוך כדי שאני מתיז מים כל הזמן על המקום שאני משפשף וזה אכן הוריד את הנקודות האלו, היו כמה שפספסתי, שמתי לב לזה רק מאוחר יותר, בכל מקרה אחרי זה שמתי וקס על כל החלק העליון של הרכב כי זה החלק שעברתי עם הפלסטלינה.

בשטיפה מנהל המקום אמר שייתכן שזה קרה בגלל שהרכב עומד באזור שיש בו כימקלים כמו מפעל, ובעבודה הרכב עומד ליד שטח בנייה, והכל פתוח, ייתכן שעם הרוח עפים כל מיני כימקלים ובשילוב השמש ועצם העובדה שהרכב בלילה כולו ניהיה רטוב, כנראה בגלל הפרשי הטמפרטורה, ואז שוב בבוקר שמש ישירה על הרכב, גרמו לזה ? או שזה "פאק" שהרכב יצא איתו מהייצור ?

בכל מקרה השאלה שלי כרגע היא האם מישהו נתקל בזה ? ואיך טיפל ? פוליש ? פלסטלינה ? אמצעי מניעה לעתיד ?

אני כמובן לא מתכוון לפנות ליבואן במידה וזה יצא שוב כי הם יצבעו את הרכב באיזה מקום סוג ג' באיכות ירודה ולכן אני מעדיף לטפל בזה לבד.

אשמח לשמוע את דעתכם

פורסם

יש איזה עץ שגורם לזה,פלסטלינה זאת באמת התשובה נגד הנקודות הללו.

וממש לא צריך צביעה,תחליף מקום חניה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

זה לא בעיה בצבע, אלא באמת חניית באזור שיש בו מזהמים באוויר.

מה הפתרון? פשוט -פלסטלינה +אוטם איכותי + שטיפה שבועית עם תכשירים טובים

יפתרו את הבעיה שרק תחמיר במידה ולא תעשה טיפול מונע.

פורסם

העניין הוא שאני אף פעם לא חונה מתחת לעצים.

יש איזה עץ שגורם לזה,פלסטלינה זאת באמת התשובה נגד הנקודות הללו.

וממש לא צריך צביעה,תחליף מקום חניה.

אוטם צבע עדיף על וקס במקרה שלי ?

פורסם

זה לא משנה,חלק אומרים האוטם מחזיק יותר אבל פחות ברק,בפועל לא שמתי לב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...