Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3829 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם ברשותי שברולט אופטרה 5 דלתות שנת 2005 נפח מנוע 1600 אוטומט. לאחרונה קורה מצב שהמנוע נכבה ברמזורים או במהירות נמוכה בזמן פניה בכיכרות , בנוסף התקלה קיימת לפעמים גם בעת התנעה , הרכב מגמגם הטורים לא יציבים והמנוע נכבה . אין בעיות להתניע שוב אך הוא נכבה שוב ושוב עד שהוא פשוט מתייצב. הייתי במוסך UMI של החברה שם אמרו שהם לא יכולים לדעת ספציפית מה התקלה ויכולים להיות כמה סיבות , כרגע אני אישית חושב שהכל קשור לבעיות במערכת הדלק נכון לעכשיו החלפתי פילטר דלק הרכב נסע חלק שבועיים אך לצערי היום זה קרה שוב , מבקש את עזרתכם באיתור התקלה...

עריכה אחרונה על ידי A.in.L
פורסם

צודקים. יכול להגרם ממספר סיבות.

קודם הייתי בודק מתי החלפת פלגים.

בדוק פילטר אוויר.

ונקה בית מצערת.

אם זה ממשיך, אז צריך לחפש בעיה בוואקום, סלילי הצתה וכו'...

פורסם

פלגים ופילטר אוויר הוחלפו בטיפול האחרון לפני 15,000 ק"מ

המוסכניק רמז משהו על החלפת מצערת בסכום של 2500 שקל , אנסה קודם כל לעשות ניקוי בלבד אצלם ונראה מה הלאה

תודה על התגובה אעדכן בהמשך...

פורסם

מריח כמו חיישן אוויר תקול/מזייף

תחבר תרכב לסורק סביר להניח שתקבל תקלה על חיישן MAF air mass flow \

טורים לא יציבים בעת הנעה ראשונה , כיבוי המנוע במהירות נמוכות כול הספטומים האלה בדר"כ מצביעים על חיישן אוויר תקול

תעדכן

• חודשיים מאוחר יותר...
  • שנה מאוחר יותר...
פורסם

יש לי את אותה בעיה רכב אוואו 2006. נבדק על ידי מחשב ולא נמצא בעיות. נבדק הקודן והכל תקין. מה עוד יכולה להיות הסיבה?

• תוכן חדש...