Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4381 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אמנם זאת הודעה ראשונה שלי ( ביוזר הזה) אבל אני משתמש ותיק יחסית בפורום(כ-5 שנים), עזרתם לי מאוד לפני 3 שנים בקניית רכב חדש והפעם אשמח אם תעזרו לאחותי לבחור רכב.

היא מחפשת כמובן רכב אמין, חסכוני שלא יהיה גדול מידי וחשוב שיהיה לו תא מטען לא קטן.

בהתחלה חשבה על הקיה פיקנטו והכל היה לטעמה (עשתה נסיעת מבחן גם) , העניין הוא שיש לה ילדה בת 6 ותינוקת בדרך ככה שהיא רוצה רכב שיהיה נוח לשים בו כסא בטיחות/ עגלה לתינוק.

התקציב הוא כ 70-80 אלף

היא מעוניינת ברכב חדש מהחברה בלבד

מה אתם ממליצים?

המון תודה על העזרה!

פורסם

ניסאן מיקרה 0 ק"מ מליסינג - מתאימה לדרישות בדיוק.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תודה רבה על ההצעה, חשבנו על המיקרה אבל היא עולה כ 100K חדשה מהחברה (היא כרגע לא ממש מעוניינת מליסינג)

דרך אגב שכחתי לציין שהיא מעוניינת באוטומט בלבד!

אשמח לעוד הצעות..

פורסם (נערך)

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אכן הספייס תתאים יותר, מאחור היא מרווחת יותר לכן קל יותר לשים כיסא בטיחות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מעולה ודה

איך היא מבחינת אמינות? יש מחלות ידועות? או שהיא צעירה מידי בשביל לדעת? (אני מבין שהיא יצאה רק לפני שנה)

ומבחינת תצרכת דלק? כי לא מצאתי אותה באתר של kml

פורסם

אני דווקא פחות התלהבתי מהספייסטאר כי המרחב הפנימי שלה הוא מוגבל והרכב צפוף. דיברת על זה שאתה רוצה רק רכב חדש ובספייסטאר תקבל 3 שנים, זה לא יותר מדי לעומת הדגמים האחרים באופציות הדומות לה, ויש לה 4 כוכבי בטיחות מתוך 5 , אם זה משהו שמענין אותך וחשוב לך.

פורסם
אני דווקא פחות התלהבתי מהספייסטאר כי המרחב הפנימי שלה הוא מוגבל והרכב צפוף. דיברת על זה שאתה רוצה רק רכב חדש ובספייסטאר תקבל 3 שנים, זה לא יותר מדי לעומת הדגמים האחרים באופציות הדומות לה, ויש לה 4 כוכבי בטיחות מתוך 5 , אם זה משהו שמענין אותך וחשוב לך.

אז מה היית מציע? איזה רכב לא גדול מידי בתקציב הזה יהיה חסכוני בדלק, אמין ותא מטען לא קטן כמו הפיקנטו?

פורסם

ניסית לבדוק את הקיה פיקנטו? נראה שהיא מתאימה לתיאור שלך מבחינה תקציבית, גודל וחסכון. לגביי תא מטען אני דיי בטוחה שיש עגלות שנכנסות לתא מטען שלה בקלות, תצטרכי לעשות התאמה

אז מה היית מציע? איזה רכב לא גדול מידי בתקציב הזה יהיה חסכוני בדלק, אמין ותא מטען לא קטן כמו הפיקנטו?
פורסם

הספייס סטאר עוד חדשה,אבל כמו כול מיצובישי צריכה להיות אמינה.

לגבי מה שרוני אמר,לעומת רכבי המיני היא הכי מרווחת,זאת עובדה,הספייס היא בין מיני לסופר מיני.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...