Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4365 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אז כמו שכתבתי, הגיע אלי המכשיר שלשום.

מכשיר פרימיום בכל מובן. עיצוב, מהירות, ביצועים.

מאחר וסולל הדרך העלה כאן כמה סוגיות של תקלות, אני חייב לציין שלא נתקלתי בהן.

המכשיר מתחמם בזמן שה GPS והמסך פועלים, וזה קורה בכל המכשירים.

לא מעבר לזה

לא נתקלתי בהודעות התחממות של מצלמה בזמן צילום או הסרטת וידאו (גם 4K למרות שזה מיותר לחלוטין.)

כנראה שזה באמת נפתר בסדרות היצור החדשות יותר.

וגם התמונות מצויינות לטעמי.

רק כמה דוגמאות

20140619_103042.jpg

20140619_103144.jpg

20140619_123915.jpg

DSC_0014.jpg

עריכה אחרונה על ידי ceyal
פורסם

תתחדש.

היום אישתי קיבלה את ה S5 החדש שלה. העדיפה אותו על ה סוני... נשים לך תבין.

בהתרשמות ראשונית של התקנות וקינפוג המכשיר, אני עדיין מעדיף את הסוני.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

תתחדש ותיהנה. צילומים טיפוסיים לסוני, זאת אומרת טובים מאוד.

או כמו שאומרת אשתי, הכי טוב זה לראות בנוט צילומים שבוצעו בסוני...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

התמונות פשוט מדהימות, הלוואי ול HTC היה מצלמה כזו, אז לבטח היה עושה אותו לטלפון המושלם.

משהו קצת גורע מהעיעצוב של האקספריה, מעבר לזה המכשיר עצמו מעולה מכל בחינה, ועדיף מכל בחינה על GALAXY S5 לדעתי.

תתחדש :)

Opel Adam S 2017

פורסם

תגיד זה נכון שהממשק בסוני לא הכי נוח ? אם הייתה לך האופציה לבחור בין -G3 של LG מה הייתה בוחר ? רציתי כבר לרכוש את ה-Z2 אבל אומרים ש-LG תיקנו את כל הבעיות מה-G2 שגם היה דיי מוצלח .

פורסם (נערך)

האמת שממש לא התחברתי לממשק המצועצע של ה lg. בנוסף אני יותר אוהב את העיצוב המרובע והחד של סוני.

דווקא הממשק של הסוני הרבה יותר קליל ונוח לשימוש ובטוח שהרבה יותר מהיר וצורך פחות זכרון מסמסונג.

הלאגים שקיימים בכל מכשיר סמסונג בחייגן,אנשי הקשר והתפריטים - לא נמצאים בסוני.

גם השחור של סמסונג לא עושה לי טוב בעיניים.

ולא לשכוח חיי סוללה שמגיעים בסוני ל3 ימים בלי בעיה ואפילו עד 5 במצב המתנה.

Screenshot_2014-06-19-23-03-21.jpg

עריכה אחרונה על ידי ceyal
פורסם

מערכת ניהול הסוללה של סוני פשוט עשר ליגות מעל סמסונג. קודם כל הWIFI מופעל ומתכבה אוטומטית לפי המיקום. אח"כ המשתמש מגדיר איזה אפליקציות פעילות כשהמכשיר כבוי/המתנה, כך שהוא לא מבזבז סוללה על לבדוק דואר או לחפש עדכונים בפיסבוק כשהמכשיר בהמתנה. חוץ מזה יש מערכת ניהול טובה ל GPS שלא תמיד פעיל, כך שעדכוני המיקום נלקחים מהרשת הסלולרית כאשר לא נדרש מיקום בדיוק גבוה. הצג של סוני גם יותר מוצלח משל סמסונג. בסמסונג אין לבן.... יש צהוב שזה הזוי! בלי כל קשר יש הטענה מגנטית מה שלא מחייב אותי לפתוח ולסגור את פתח הטעינה בכל פעם שרוצים לטעון. גם העברת הנתונים מהאפל הישן למכשיר החדש עדיפה בסוני. בסמסונג צריך לגבות על הענן מה שלוקח הרבה מאוד זמן (לי לקח שלוש שעות). בסוני מגבים את האפל על המחשב (חמש דקות) ופותחים עם התוכנה שלהם. הרבה יותר יעיל. בסמסונג לא ניתן לצלם בתוך המים, כי אין כפותר יעודי למצלמה והצג לא עובד במים בסוני יש כפתור יעודי. ועדיין אני לא מבין איך אתם מצליחים להתלהב מהמצלמה בשני המכשירים. אולי בשביל טלפון היא סבירה, אבל התמונות, גם אלו שצולמו והעלת פשוט מזעזעות באיכות. ככה זה כשמתרגלים ל DSLR. אבל ללא ספק שמול הסמסונג הסוני לוקח ובגדול.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

רק לעדכן שהיום עדכנתי את גירסת הקושחה האחרונה שיצאה (438) המצלמה לא מגיעה לנקודת ה"רתיחה" ולא מכבה את עצמה.

בצילום רגיל בלי "אפקטים" או פילטרים מיוחדים 60 מעלות ומטה, עם האפקטים של AR המעבד מגיע ל 65 דקות אחרי 5 דקות צילום. נקודת הכיבוי היתה 70 מעלות ונראה שהבעיה נפתרה.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

קושחה חדשה שוחררה לפני מספר שבועות - 17.1.2.A.​0.314

טוענת לממשק חלק יותר ותיקוני באגים שונים.

חלק מהמשתמשים מדווח על זמן סוללה קצר יותר.

לא הרגשתי בשום שינוי, לא לרעה ולא לטובה עם הגרסה החדש.

המצלמה ממשיכה לעבוד שעות נוספות מתחת למיים ועושה יופי של עבודה, רק שהזמן שלוקח למיקרופון-רמקול-כניסת אוזניות להתעושש מהמים קצת ארוך. בפעם האחרונה לקח לשקע האוזניות יומיים עד שחזר לזהות את האוזניות.

הוספתי גם את האוזניות שמבטלות את הרעש. פצצה! היות ואני מבלה די הרבה במטוסים זה פשוט מדהים איזה שקט מתקבל. מומלץ בחום.

פורסם

לי יש Z2 ולזוגתי שתחייה יש גלאקסי S5, שניינו פליטי אפל.

שניינו מאושרים על מעל הראש (לא מהזוגיות, אלא מהמכשירים).

לדעתי המשוחדת הצג של ה Z2 הרבה יותר טוב מבלי להזכיר את יכולת הצילום במיים.

המכשיר עובד ללא רבב.

• תוכן חדש...