Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4044 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שאפו על ההשקעה :mm_yeah:

אבל כבר הזמנתי את ה Colorfly E708..

אמנם אין לו 3G וGPS אך (למזלך :lol: ) אין לי צורך בכך.

אפרופו, יש איזה לינק לדונגל 3G מרופא סיני במצב טוב?

(גשר המיתרים, אה?)

תיתחדש, הוא אכן בעל נתונים טובים יותר על חשבון הGPS וה3G ולצרכים שלך הוא באמת המחירה המועדפת- תהנה :-),

בנוגע לדונגל- אתה מיתכוון לקטנצ'יק הזה שתופס את הWIFI בסביבה?

אני זוכר ששיפתפתי משהו בזמנו שנימכר בכמה שקלים- אולי מי שקיבל יוכל לתת חוות דעת אם הוא באמת עובד כהלכה ומומלץ.

כרגע אין לי משהו ספציפי מרופא :-).

תודה רבה, חיכיתי לסקירה הזו. תגיד, איך המכשיר מבחינת קרינה? יש לו נתוני קרינה? זה שזה מכשיר סיני אומר שהוא יטגן לך את החמינדוס?

הקרינה זה עניין דיי בעייתי, לא מפני שכל המכשירים הסינים יעשו לנו שקשוקה למטה- אלא ביגלל שבסין לא ממש יש דרישה להצהרה של הנתונים, צריך לימצוא את המידע במדינות אחרות שהמכשירים נימכרים וששם מחייבים להצהיר- לרוב ממש שרואים ברשת המכשירים מבוססי MTK האלה מציגים נתונים טובים בנושא, אבל כמו שראיתי באותם הדיונים- לא ממש משנה מה הדירוג של המכשיר, מה שחשוב זה מה הקליטה בסביבה שלך- היו נתונים בעבר מתקופת המילחמות על הצבות האנטנות שהראו שמקומות עם קליטה בעייתית עם מס' אנטנות נמוך גרמו לפליטת קרינה גבוהה יותר מהמכשיר-דומה כמו לדבר במעלית.

אני בכל מיקרה לא מיסתכן אם שום מכשיר ותמיד מנסה לחסוך מעצמי קירנה- לצערינו הWIFI מסביב -שלנו ושל השכנים+עשרות מכשירי סלולאר בכל קומה +מוצרי חשמל,טלפונים אל חוטיים ללא הגבלת קרינה ועוד חושפים אותנו להרבה יותר קרינה מאשר הטאבלט או הסמארטפון הקטן שלנו- לצערי זו המציאות :-(.

http://iandroid.co.il/forum/topic171915.html

כמו שאמרתי בשרשור הקודם

אחלה סקירה.

שאלה אחת ברשותך.

ראיתי את זה גם באתר:

http://www.banggood.com/Cube-Talk-7X-MTK8382-Quad-Core-7-Inch-1_3GHz-Android-4_2-Phone-Tablet-p-920517.html

על פניו הוא נראה אותו הדבר אך עם 4 ליבות.

האם זהו אותו הטאבלט? יש אפשרות אולי להשתמש בקופון גם עליו?

אכן זה באמת ההבדל, המחיר ירד אני רואה, אבל לא חושב שאקבל קופון בישבילו כי הם כבר הורידו מחיר ו74.99 ניראלי לי לא יהיה אפשרי בישבילו, אם עדייו רוצים אפשר לנצל את הקופון של 5% שהאתר מעניק ואז יוצא כ76$.

לדעתי אין ממש צורך כי את המטלות הרלוונטיות גם 2 מעבדים עושים בהצלחה, הכי חשוב שיש 1GB זיכרון כי כעת שבJIAYU F1 יש את אותו המעבד אבל רק 512MB מרגישים את ההבדל שקופצים בין מס' אפליקציות פתוחות במקביל.

תודה לכולכם על התגובות- כיף ליקרוא :-).

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תגובות 209
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גיק - מרבית הקרינה שאתה סופג מגיעה מהמכשירים הצמודים אליך. עוצמת השדה החשמלי והמגנטי יורדת ביחס ישר לריבוע המרחק - כלומר במרחק פי 10 העוצמה תקטן פי 100. וזאת בהנחה הכלל לא מבוססת שהקרינה הזו מזיקה. לכן המידע החשוב ביותר הוא לגבי הקרינה הנפלטת מהמכשירים הצמודים לינו.

ועוד דבר שאנשים שוכחים - אין קשר בין עוצמת הקרינה האלקטרומגנטית הנפלטת ממכשיר לבין התחממותו, כיון שההתחממות אינה קשורה למעגלי תדר הרדיו אלא דווקא למעגלים אחרים, של זרם ישר ושל תדרים נמוכים, ובעיקר לזרם הסוללה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

נכון, ביגלל זה אנחנו הגברים סובלים יותר- אין לנו תיקי צד לשים בהם את המכשירים שלנו :-(.

אני זוכר שהיו דיבורים על פאטנטים של תחתונים למניעת קרינה- מישהו ניסה? :lol:.

נ.ב- עוד משהו לגבי הטאבלט הזה- שמתי לב שבתאורה מקסימלת הדופן השמאלי מיתחם קצת, אחרי שפתחתי אותו כמו בתמונה אני חושב שהחימום לא מגיעה מהמעבד וכו' אלא מהמעגל שאחרי להספקת החשמל למסך-LCM קוראים לזה?

חשבתי שכדאי שתידעו, אני מקווה שאקבל את התושבת לרכב בישביל שאוכל ליראות איך זה שתלב, בעתיד אולי אזמין חלקים בישביל להשתיל אותו במו בפרויקטים עם הנקסוס שעשו כאן- רק שאצטרך לחשוב על מגבר קטן שוחבא מאחורי הטאבלט במיקום של הHU :-).

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם (נערך)

סקירה מעולה !!!

מעניין איך הוא יישב על תושבת למזגן ?

כנראה אזמין אחד לשימוש בתור סמרטפון+ניווט שהיתרון היחסי שלו הוא גודל המסך .

המכשיר מיועד לאבא ,גודל המסך זה פלוס ענק .

יש לו כפות ידיים גדולות אז גם בתור סלולרי ,המכשיר בהחלט יתאים .

לגבי הסוללה-לכמה זמן היא תספיק בשימוש מינימלי באינטרנט ואפליקציות זוללות למינהן ?

כמובן שהמכשיר לא ישמש למשחקים או סרטים-זה אולי הייעוד האמיתי של מכשיר הטאבלט אך המסך הגדול ישמש את אבי מדי פעם ,כאשר הוא ידליק את אחת מתוכנות הניווט .

עריכה אחרונה על ידי Octavia-TSI11
פורסם (נערך)

לגבי הסוללה אני חושב שליקראת הסופ"ש יהיה לי יותר מידע לאחר שהסוללה כבר תיהיה מכוילת ולאחר מס' מחזורי טעינה, גם אני סקרן לדעת ואעלה תצלום של נתוני השימוש כמו עם הF1+ בדיקה של הIGO עם ובלי 3G.

גם בישבילי זה תענוג להקליט על מסך שכזה, במכים קטנים זה סוט בשביל עם כל הלחיצות על האותיות הלא נכונות :-).

נ.ב- מסך רטינה על 7.9" זה פשוט תענוג לעיינים :-),

עוד כמה מם אשתף את הסקירה בפורום הזה- מוזמנים לעקוב :-)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2765421

פורסם

בנוגע לדונגל- אתה מיתכוון לקטנצ'יק הזה שתופס את הWIFI בסביבה?

אני זוכר ששיפתפתי משהו בזמנו שנימכר בכמה שקלים- אולי מי שקיבל יוכל לתת חוות דעת אם הוא באמת עובד כהלכה ומומלץ.

כרגע אין לי משהו ספציפי מרופא :-).

תודה לכולכם על התגובות- כיף ליקרוא :-).

אני לא מדבר על דונגל WIFI, ומה ששיתפת בכמה שקלים - גם אני קניתי והוא עובד סבבה לפי מה שאמרה לי מישהי שקיבלה את זה ממני..:lol:

אני מדבר על דונגל 3G - דונגל ששמים בתוכו סים.

פורסם (נערך)

אופסי ...:oops:.

כניראה כל הטקסטים עם 3G/WIFI/BT/ וכו' וחוסר שעות שינה עשו לי סבטוחה בעיניים :-), האמת שכן ניתקלתי בדברים מעניינים- במיוחד בדונגלים עם סוללה פנימית ניטענת ופתח לסים וככה הוא לדעתי יוצר נקודה חמה למכשירים בסביבה בלי הצורך לחבר אותו בצורה מגושמת למכשירים, מחר אחפש קצת בנושא-זוכר שראת כאלה בגיק.

נ.ב- למ שהזמין או מיתכוון להזמין- ליתר ביטחון בכל מיקרה תבקשו שצהירו הצהרה אמיתית של ה74.99$, במיקרה והמכס יעשה קונצים תוכלו לישלוח להם קבלות+ הוכחת בקשה של הצהרה אמיתית והם לא יוכלו לעשות כלום חוץ מלאכול את הכובע :-).

אני צריך לדבר איתם שוב לגבי הצהרות אמיתיות על הCN22, משום מה לא תמיד הם עושם זאת או עושים חלקית חחח, קבלתי את הטאבלט עם תיאור נכון אבל של 20$ למרות שדרשתי הצהרה נכונה-:shock:.

כנראה הם לא מצליחים עדין לעכל מדוע יש מדינה אחת קטנה בעולם שעושה סאלטות באוויר בשביל להצהיר ערכים מלאים ורוצים בכוח לשלם מיסים חחחח.

לילה טוב חברים.

פורסם
ניתקלתי בדברים מעניינים- במיוחד בדונגלים עם סוללה פנימית ניטענת ופתח לסים וככה הוא לדעתי יוצר נקודה חמה למכשירים בסביבה בלי הצורך לחבר אותו בצורה מגושמת למכשירים

זה טוב, מחכה לעדכון של זה.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

סקירה מעולה, כיף לקרוא!

הטאבלט בהתאם לתו התקן :D

If you can dream of something, you can achieve it

הייתי עם הגברת, אני חושב שאם הייתי מזכיר את המילים ״רכב״/״פורום״/״ניקוי״ הייתי ישן בספה או בטרקלין ;)
פורסם

בעיה קטנה ומציקה שניתקלתי בה:

לצערי כניראה מרפי חזר לבקר אותי ומשום מה בפינה השמאלית התחתונה היה ניראה כאילו תאורת הרקע ניחלשת לפעמים, לא יודע מה הסיבה אבל זה

היה קורה לעיתים ללא התראה, בהתחלה חשבתי שמדובר בבאג תוכנה שמטילה מעין צל אבל בהמשך כבר התעצבנתי ופתחתי את המכשיר ופירקתי את כבל הפלאט למסך וניקיתי מגעים ומאז הכל עובד כשורה- אולי נפלתי על לימון? :smile:.

בהמשך למה שרשמתי בנוגע לבעיה שהייתה לי ושנפתרה לאחר היתעסקות קצרה:

עידכנתי את החנות לגבי התקלה הזו ושאלתי אם זה בעיה נפוצה/האם מכירים דיווחים כאלה, הם השיבו לי שהם בדקו את המלאי שקיים אצלם כרגע ואף אחד מהטאבלטים לא סובל מהבעיה .:-)

I ask the warehouse test team to check the rest stock and they said no back light issue as you mention.

עכשיו אני רגוע בשבילכם ושמח- תהנו.

פורסם

תקן אותי אם אני טועה אבל זה פשוט סמארטפון עם מסך בגודל טאבלט לא? מה מבדיל אותו מפלאפון רגיל חוץ מהמסך?

How many of us ever know what it is to become the perfect version of ourselves

פורסם

נכון מאוד- זו קטגוריה חדשה שניקראת PHABLET -מכאן התכונות של הדואל סים/3G/GPS.

כניראה זו האופנה החדשה- סמסונג חשפו לא מיזמן מכשיר 7" משלהם לקוריאנים :shock:

gsmarena_001.jpg

http://www.gsmarena.com/samsung_launches_7inch_galaxy_w_smartphone_in_korea-news-8673.php

ועכשיו להיזכר שפעם היינו מיתחרים בינינו למי יש את המכשיר הכי קטן ודק בשכונה-LOL.

• תוכן חדש...