Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4431 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשול שהופך לנתיב תחבורה הציבורית בשעות מסויימות על כביש החוף יש עמודים עם תמרור ועליהם יש מצלמות.

ובכל זאת מאסות של אנשים נוסעים בשול כדי לעקוף את הפקק. למען הסר ספר אני לא נוסע בשול.

אני מנחש אם אנשים נוסעים ונוסעים, כניראה הם לא קיבלו דו"חות.

למה משמשות המצלמות האלו?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לדעתי סתם מצלמות בקרה על הנתיב...כמו שיש מצלמות בקרה בכל כביש גדול.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

העינין שיש המון מצלמות האלו - על כל תמרור ורק במקטע של נתיב תחבורה ציבורית/שול.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

כנראה שכוונתי לא הובנה.

בכביש החוף מוצבות מצלמות בקרת תנועה שמנטרות את התנועה כמו שיש במאות כבישים אחרים.

מצלמות הנת"צ הן שונות לחלוטין בנראות שלהן ובטכנולוגיה שלהן והבאתי הסבר עליהן בקישור.

נכון להיום לא מוצבות מצלמות נת"צ בכביש החוף לצערי.

פורסם

אני לא מבין למה אין אכיפה נורמלית על הנת״צ בכביש החוף, כל בוקר אני מקלל את הממהרים האלה.

פה ושם רואים ניידת שעוצרת מישהו, ותוך כדי שהשוטר כותב לנהג דו״ח מאה אנשים נוסעים לו מול הפרצוף על הנת״צ בידיעה שהוא לא יכול להשתלט על כולם.

לפעמים רואים אוטובוס מזדחל מאחורי עדר רכבים, ואפשר גם לראות שם שאין הרבה הבדל בין עבריינים על ב.מ.וו וחננות על קורולה ליסינג.

על הנת״צ הם חיים בהרמוניה של מרק חרא, זה מאוד מרגש :evil:

GOT סחוג?

פורסם

זה בדיוק זה. הדבר היחיד שמשעשע אותי זה כשיש נהגי אוטובוס שנשבר להם, והם מחליטים לצפור לרכב שלפניהם עד שתצא לו הנשמה. לא שזה עוזר במשהו.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אני רק יכול לספר לכם על מעשה שהיה כך היה מלפני כשלוש שנים.

יום אחד יצאתי לי למשמרת והחלטתי שהיום נמאס לי מכל נוסעי הנת"צים למינהם והיום אני אוכף רק נסיעה בנת"צ.

אחרי כמה שעות של משמרת אני חוזר לתחנה, המפקד שלי שואל אותי: "מה הבאת לי היום?"

בגאווה אני עונה לו: "15 דו"חות"

"באמת?!" הוא אומר לי כולו מחוייך, "על מה הדו"חות?"

"כולם על נסיעה בנת"צ!"

החיוך שלו נפל והתחלתי לקבל צעקות.

"אתה לא יודע שלא אוכפים נסיעה בנת"צ? יש הנחייה שלא אוכפים נסיעה בנת"צ!"

אני: "באמת? אז ההנחיה הזאת לא הגיעה אלי... אני אמור לנחש אותה?"

אני: "מה ההגיון בהנחיה הזאת?"

הוא:" מה אתה מחפש לי הגיון? צא לי מהמשרד ותפסיק לכתוב דו"חות על נת"צ".

אני נשארתי ככה :shock::shock::shock::oops::oops::oops:

לא יודע מה ההנחיה היום אבל בואו נגיד שהעבירה הזאת (שהיא עבירת בריונות) היא לא בראש מעייניהם של ראשי אגף התנועה וככה זה גם נראה בשטח.

פורסם
אני רק יכול לספר לכם על מעשה שהיה כך היה מלפני כשלוש שנים.

יום אחד יצאתי לי למשמרת והחלטתי שהיום נמאס לי מכל נוסעי הנת"צים למינהם והיום אני אוכף רק נסיעה בנת"צ.

אחרי כמה שעות של משמרת אני חוזר לתחנה, המפקד שלי שואל אותי: "מה הבאת לי היום?"

בגאווה אני עונה לו: "15 דו"חות"

"באמת?!" הוא אומר לי כולו מחוייך, "על מה הדו"חות?"

"כולם על נסיעה בנת"צ!"

החיוך שלו נפל והתחלתי לקבל צעקות.

"אתה לא יודע שלא אוכפים נסיעה בנת"צ? יש הנחייה שלא אוכפים נסיעה בנת"צ!"

אני: "באמת? אז ההנחיה הזאת לא הגיעה אלי... אני אמור לנחש אותה?"

אני: "מה ההגיון בהנחיה הזאת?"

הוא:" מה אתה מחפש לי הגיון? צא לי מהמשרד ותפסיק לכתוב דו"חות על נת"צ".

אני נשארתי ככה :shock::shock::shock::oops::oops::oops:

לא יודע מה ההנחיה היום אבל בואו נגיד שהעבירה הזאת (שהיא עבירת בריונות) היא לא בראש מעייניהם של ראשי אגף התנועה וככה זה גם נראה בשטח.

אמרת את מה שלא רציתי להגיד...

שלוחת שרון אחראית על הקטע הזה בכביש 2האכיפה שמתבצעת שם מינורית ביותר עד בלתי קיימת,אתה בתור שוטר בוודאי יודע מהם ״יעדי אגף התנועה",את התוצאות לצערנו כולנו רואים יום יום בשטח.

הממשלה ומשרד התחבורה ימשיכו להציב מצלמות מהירות תחת כל עץ רענן, במקום להוסיף ניידות חדישות(ולא כאלה עם400k) ולהוציא את השוטרים עם יעדים שבאמת יפחיתו את בריונות הכביש ותאונות הדרכים במקום יעדים הזויים וחסרי כל הגיון.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

• תוכן חדש...