Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

subaru b4 3.0 ידנית

goose
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4450 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במהלך חיפושיי הרבים אחר רכב שיחליף את הסיטרואן האהובה שלי,בדקתי מספר אופציות כמו האלפא 159 3.2 אבל האמת שלא מצאתי אקזמפלר ששוה את ההשקעה,אתמול ראיתי במקרה ביד 2 סובארו B4 3.0 ידנית שנת 2006 .

מישהו יכול לשפוך קצת אור על הרכב הספציפי מבחינת ביצועים ,בעיות שצריך לבדוק,צריכת דלק, אחזקה כללית.

בהנחה שאני יודע שמדובר ב 6 צילנדרים. כמובן האם מערכת ה 4X4 שקיימת ברכב הזה זהה לזאת שבאימפרזה WRX.

תודה לעוזרים

fly low drive fast

zx volcane- c4 vts-B4 spec b -Leon fr-Bmw e46 330i-Mustang gt 4.6

פורסם

שלום חבר,

התאור המתאים לרכב עליו אתה שואל הוא:

WRX עם פינוק של רכב מנהלים.

בגדול,

בוקסר 6 צילינדרים 3000CC.

שרשרת תזמון, 4 גלי זיזים.

245 סוסים בריאים.

הגה שמשדר בדיוק את מה שמשדר האספלט, 2.8 סיבובים מנעילה לנעילה (לרוב 3 ומעלה).

נעול בצמיגי R18 215/45 צמיגים

הרכב מהנה מאוד לנהיגה.

אחיזת כביש מעולה.

מומלץ לבדוק היטב את הרכב טרם הרכישה, חלקם עברו תחת ידי נהגים שלא ממש מכירים את תכונות הרכב..

פורסם

אל תשכח את צריכת הדלק הגבוהה של הרכב-משהו בין6-8 ק"מ לליטר...

אבל החיוכים שהאוטו הזה משאיר לך בפנים שווה הכל

פורסם

מכונית מנהלים אחרת לא תתן צריכת דלק טובה בהרבה ברוב המקרים (אלא אם כן יש לה מנוע דיזל או מנוע 1.8 וכו').

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
מכונית מנהלים אחרת לא תתן צריכת דלק טובה בהרבה ברוב המקרים (אלא אם כן יש לה מנוע דיזל או מנוע 1.8 וכו').

רכב עם מנוע 3.7 שהיה לי עשה ממוצע 1/5,

אני לא חושב שרכב עם מנוע 3.0 יעבור את ה1/8.

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם
האם מערכת ה- AWD דורשת תחזוקה כלשהי? אם כן, מה יש לעשות?

החלפת שמן בדיפרנציאל האחורי לפי הוראות היצרן, והחלפת 4 צמיגים יחד + כל תקופה מסוימת יש לבצע הצלבת גלגלים.

פורסם
רכב עם מנוע 3.7 שהיה לי עשה ממוצע 1/5,

אני לא חושב שרכב עם מנוע 3.0 יעבור את ה1/8.

1/5? או שאתה ממש מגזים,או שאתה נוסע אך ורק בעיר בלחיצות אגרסיביות מאוד.

Porsche 944 turbo

פורסם

זה לא נכון, גם מזזדה 6 וגם מונידאו בקלות יעשו 1 ל-9 בנהיגה מעורבת (בתנאי שלא משתוללים איתן כל הזמן).

אני מדבר על סמך ניסיון אישי איתן.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם
1/5? או שאתה ממש מגזים,או שאתה נוסע אך ורק בעיר בלחיצות אגרסיביות מאוד.

או שהיה לו G37 עם 320 כ"ס...

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
או שהיה לו G37 עם 320 כ"ס...

בהחלט לא מדובר בלופו דיזל,אבל עדיין מדובר בנתון צריכה של ריינג' רובר עם מנוע V8 סופרצ'ארצ'ר.

Porsche 944 turbo

פורסם

אני אישית רק מלחשוב על מנוע 3L 245 כ"ס בשילוב של גיר ידני + רכב מפנק + הנעה 4*4 מזיל ריר, אך לצערי לא היה לי את התקציב לרכישת מכונת הנאה כזאת.

אחלה רכב, דיי נדיר, קנה ותהנה.

פורסם
זה לא נכון, גם מזזדה 6 וגם מונידאו בקלות יעשו 1 ל-9 בנהיגה מעורבת (בתנאי שלא משתוללים איתן כל הזמן).

אני מדבר על סמך ניסיון אישי איתן.

ההבדל בין 1:9 לבין 1:8 הוא לא כזה גדול.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

עדכון קטן. רכשתי את הרכב. יש קצת דברים שצריך לסדר על הדרך מעבר לכך הרכב יצא מעולה בבדיקה.נסיים יישור קו ונעדכן

fly low drive fast

zx volcane- c4 vts-B4 spec b -Leon fr-Bmw e46 330i-Mustang gt 4.6

• תוכן חדש...