Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4450 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההערכות האלו בכלל לא משקפות את המציאות\לא נכונות\נמצאות בסטנדרט אחר

כלכלת הילדים אינה עולה לי 10000K בחודש ולא עלתה לי עד היום יותר מחצי מיליון שח

ואם הייתי חושב עכשיו להגדיל את הנבחרת בעוד 2 שחקנים אז זה ממש לא היה עולה לי בממוצע עוד 7000 שח בחודש

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא מתייחס כרגע לנתונים אלו או אחרים והאמת שלא ממש עשיתי חשבון כמה עולה ועלה לי לגדל את 2 בנותי עד היום אבל מכאן ועד להגיד ששיקול כלכלי אינו פונקציה בהאם להביא ילד נוסף זה כבר מנותק מהמציאות, לדעתי.

פורסם

לדעתי, הדבר הנכון לעשות הוא ללכת לייעוץ זוגי כדי למצוא פתרון לעניין.

אם הוא יתחיל להתחמק מאישתו כי היא רוצה סקס/עוד ילד - זה עלול להיגמר בבגידות מצד הגבר. לא כדאי .

פורסם

מה קשור טיפול זוגי?

היחסים בינהם בסדר גמור.

יש עליות, ויש מורדות.

אין גם מה להיתווכח איתה ובגלל זה הבחור מנסה להיתחכם.

להגיד לה, כן כן כן רוצה עוד ילד ובזמן הביוץ להתחמק.

דרך אגב הבחור הגיע היום למירפאת נשים בשערי צדק, וביקש להתייעץ עם הרופא לגבי זה ש"אישתו לא נכנסת להריון ומה לעשות" הרופא שם ענה לו בזריזות: יום כן, יום לא לעשות סקס. ולמה? בכדי שהזרע יהיה חזק ולכן בחורינו היקר מפז, יאונן 3 פעמים ביום, יחזור לתחתוני טנגה צמודים + ג'ינס ויקווה לטוב

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם
מה קשור טיפול זוגי?

היחסים בינהם בסדר גמור.

יש עליות, ויש מורדות.

דרך אגב הבחור הגיע היום למירפאת נשים בשערי צדק, וביקש להתייעץ עם הרופא לגבי זה ש"אישתו לא נכנסת להריון ומה לעשות" הרופא שם ענה לו בזריזות: יום כן, יום לא לעשות סקס. ולמה? בכדי שהזרע יהיה חזק ולכן בחורינו היקר מפז, יאונן 3 פעמים ביום, יחזור לתחתוני טנגה צמודים + ג'ינס ויקווה לטוב

לגבי החלק הראשון, כששני בני הזוג לא מוכנים להסכים על נושא כה מהותי כמו ילד ומתחילים לרמות אחד את השני ולהערים אחד על השני, זה ממש לא נקרא יחסים בסדר גמור. לפי דעתי עדיין יש להציע לזוג ללכת למפגש אחד בכדי להגיע להחלטה משותפת בנושא.

לגבי החלק השני, מה שהרופא אמר נכון, אך עדיין יש סיכוי שהיא תכנס להריון גם עם כל השיטות של הבעל. כאמור צריך רק זרעון אחד שיתפקד כמו שצריך מתוך רבים.

בסופו של דבר בקצב הזה הוא יסיים עם עוד ילד, הפתרון האמיתי היחיד הוא לשתף את האשה ולהגיע איתה להסכמה.

חוסר התקשורת והכנות הזה שאני רואה לא רק בזוג שאתה מתאר הוא הגורם המרכזי לאחוז גירושין גבוה כל כך בארץ לדעתי, אבל זה כבר נושא שדורש שרשור משלו.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
מה קשור טיפול זוגי?

היחסים בינהם בסדר גמור.

יש עליות, ויש מורדות.

שעל הדרך יקפוץ על רגל אחת וידקור בובת וודו. אם כבר אז כבר.

אתה חבר טוב. אחרת לא היית נכנס לכל הסאגה הזו.

תתן לו עצה טובה.

שילך לרופא, וידבר דוגרי. רופא מחוץ לקהילה הדתית, אם יגרום לו לחוש נוח.

הרופא מחוייב לחסיון מלא, ויהיה בעל ידע ואמצעים.

אין שום פתרון אחר, פרט למובן מאליו.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם
1

3. שיגדל אשכים וידון בנושא עם אשתו עד יעלה עשן לבן וגם אם זה ייקח עוד שנתיים, ילד מביאים מרצון ולא בהכרח.

העצה הכי טובה שפותח השרשור קיבל פה.

פות"ש,

החבר שלך ואישתו נמצאים בזוגיות מטעמי נוחות\מקובלות חברתית או בגלל שהם אוהבים אחד את השני ורוצים חיים משותפים תקינים?

בהנחה והם רוצים בזוגיות אמיתית ובריאה החבר שלך לא צריך לשפשף 17 פעמים ביום, הוא גם לא צריך לפתח מיגרנות כדי להמנע מיחסי מין עם אישתו, הוא צריך לעשות לעצמו סדר בראש ולשבת עם אישתו לשיחה ולהגיע איתה להבנה.

במידת הצורך אני יכול לשלוח אותו לאפסנאות לחתום על שק אשכים (זו תיהיה פעם שניה עבורי לשלוח מישהו לעשות זאת...).

לא מדובר פה בהכרח, כלומר זה לא ילד ראשון עבורם, כך שמנקודת המבט שלי שמיישרת קו עם דעתו של מיכאל- צריך להסתכל על העניין מזווית של יכולת לתמוך בצרכי הילד בצורה מלאה, פעם ראשונה בפן הכלכלי שאסור להתעלם מהעניין הזה- ילד עולה כסף, גם הילד השלישי והרביעי (גם אם פחות מהראשון).

פעם שניה זה לחשוב אם הם יכולים לתמוך בצרכים האחרים של הילד, אלה שאינם כלכליים- יש להם כח לרוץ אחריו לכל מקום באותו טווח גילאים שהילד מתחיל ללכת והופך לסקרן מאוד ורוצה לגעת בהכל ולפתוח כל דלת אפשרית ולרוץ למדרגות ולרוץ לבריכה (אין פחד בגיל הזה)?

יש להם את האנרגיה הדרושה לכך? יש להם את הסבלנות, היכולת והרצון להשקיע בחינוך הילד?

בקיצור, יש להם יכולות כלכליות\נפשיות\רוחניות לתמוך בכל צרכיו של הילד מבלי לחסוך ממנו בדברים האלמנטריים בהתאמה לזמננו? (הטיעונים על סבתא שלי שגידלה 9 ילדים בחדר אחד אינם מחזיקים מים, אלה היו זמנים אחרים ומקובלויות חברתיות שונות מאלה שקיימים היום, פעם יכולת להתעשר מייבוש ביצות, היום אתה צריך תואר שני כדי להתקבל לעבודה כמייבש ביצות בשכר מינימום).

יש פתרון פשוט: מין אנאלי.

עזוב, יצא ילד חרא.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
לא יעזור לו אם היא תעשה ילד עם השכן.

עדיין הבעל יהיה זה שישלם את החשבון בסוף.

מדינת ישראל מונעת קיום בדיקת אבהות לילדים לאם נשואה, ולא מכירה בתוצאות של בדיקה כזו גם אם נערכה באופן לא חוקי (למשל בחו"ל).

יעזור לו אם יתגרש ממנה קודם להריון/לידה. זו הכוונה בעד כמה היא רוצה עוד אחד.

מתחדשת*

פורסם
.....

אני בחיים לא אבין איך בני זוג שבחרו למסד את הקשר ולהקים משפחה ביחד יכולים לשחק משחקים שטותיים כאלה בנושא כה רגיש ולא להגיע להחלטה משותפת כמו אנשים בוגרים.

....

רווק?

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

גרוש? ;)

וברצינות, אני נשוי ומסכים עם הבחור שלא מבין איך אנשים נשואים משחקים בכאלה שטויות.

אם לא מתקשרים ופועלים מתוך רצון להגיע להסכמות ולעבוד ביחד, מה הטעם?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם (נערך)
אם תשאל את אישתי, היא תמיד רצתה 4 ילדים, היא הבינה שזה לא יקרה בגלל המשפט (אלמוות) ששמעה ממני לא פעם:

״ימות העולם, אני לא נוהג במיני וואן!״

D:

2012-tesla-model-s-inline-3-429-photo-425767-s-original.jpg

7 מושבים, נמכרת בהונג קונג ומתקרבת בפתיחות לרכב הנוכחי שלך, מכאן:

http://www.caranddriver.com/reviews/2012-tesla-model-s-first-ride-reviews

עכשיו חמוד, הברירה היא כזו:

1. אתה דואג לי לאבן יפה על חשבון הבית לאישה בשביל מתנת לידה או שקר כלשהו

2. האישה שלך שומעת על זה עוד השבוע, ותוריד תחתונים ותתחיל לעבוד

מה הבחירה עידן?

:twisted::twisted::twisted:

עריכה אחרונה על ידי nitch

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?484708-%D7%A8%D7%A9%D7%9E%D7%99%D7%9D-%D7%9E%D7%A0%D7%A1%D7%99%D7%A2%D7%AA-%D7%9E%D7%91%D7%97%D7%9F-%D7%A2%D7%9C-TESLA-MODEL-S&highlight=tesla+model

כמו שאתה מבין כבר בדקתי את הרכב, האישה גם יודעת שיש אופציה ל-2 מושבים בתא המטען, היא גם יודעת שזה רכב על MUTE ולכן לא בשבילי, מכאן ש:

1.תגיד איזה אבן יפה אתה צריך ואני אתן לך מחיר טוב, האישה (שלי) תדאג לעיצוב.

2.תמיד עובדים אבל כרגע לא בכיוון הרחבת המשפחה.

חוץ מזה, נושאת המשפחה שחונה בקומה -4 יכולה להכיל עוד זאטוט במושב האחורי, רק מקווה שזה לא יכביד עליה בעליה של GARDEN ROAD......

:lol:

(אגב, שיהיה במזל"ט, ראיתי תמונות, נראים טוב! ד"ש)

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...